![]() |
Exactly :D hehehe
|
Citiraj:
|
Prometheus - Šta komentirat, nije dobro napeto očekivati neki film 6 mjeseci, ne može to dobro ispast, očekivao sam definitivno više od priče, same radnje pa i atmosfere. Velika zamjerka Cinestaru, kvaliteta slike u običnoj dvorani katastrofalna, pretamno i titlovi katasfrofalno riješeni, pogotovo pika u oko na ovakvim "blockbusterima"
The Dictator - Nakon Borata i Brune ništa novo, klasika fore, nekoliko njih standardno brutalne i direktne i baš fino pogođene. Pogledati definitivno ali nakon Borata nije to više to |
Citiraj:
|
Pogledao Lockout (2012), čisto solidan mozak na pašu akcijski SF :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni se prometheus nikako nije svidio. previse filozofiranja oko svega samo ne oko onog najbitnijeg! ne bih mu dao ocjenu vecu od 6/10 po IMDB standardima.
zadnji dobar film sto sam pogledao je predator stari, u HD-u. klasik. 8.5/10 |
Lockout = 6/10 Prolazna zabava , al ipak zabava.
|
Pogledao:
A Thousand Words (2012) - 6-7/10, za preporučit |
Citiraj:
|
|
pogledao i ja popodne Lockout :). lik je Duke Nukem!!!!!!!:)
ono, ne znam. ja zadovoljan, ima akcije, ima onaj manijak iz Misfitsa, ima mi par ok smijesnih scena/izjava, generalno dobar opustajuc instant akcijski filmic koji ima poveznice sa SF-om samo zato sto je buducnost, ali inace se radnja mogla odigrati bilo kada u bilo koje doba bilo gdje na Zemlji. ali se isplati pogledati, IMHO. cak i preporuka :). |
pogledo isto lockout, niš posebno
solidna akcija |
kad ste već svi kod Lockout-a :D, ništa posebno, dapače loš mi je bia film, jedva san dočeka kraj...
Pogleda neku večer "Pitch Black", iako san ga gleda prije desetak godina, al za atmosferu je i dan danas odličan... "Lord of war" isto dosta dobar film, nedavno pogleda... |
American Pie Reunion preporucujem ga po meni dosad najbolji dio americke pite
|
Lockout sasvim solidan film za ubit popodne.
|
Citiraj:
|
Pogledao:
Lockout (2012) - 4-5/10, na granici loš-solidan |
4:44 Last Day On Earth
Jel tko gledao? žanr mi se cini ok,al nikak ovog Dafoe-a nemrem smisliti...pa ak nije dobar film bar malo za ubit vrijeme...nec ni kupovat :D |
Rock of Ages (2012) - ne mogu baš dat ocjenu al jako me je iznenadio i uživao sam, Tom Cruise je vrhunski. Skupa sa Baldwinom, Brandom i super Cranstonom. Vokal Julianne Hough mi vuče na Britney i to me je malo živciralo, ali inače mi je film odličan. Očekivao sam dosadan mjuzikl pa sam se iznenadio. :D
|
Citiraj:
Evo, ja ću večeras pogledat vrlo vjerojatno, pa javim... Čini mi se solidan... |
Meni je ovaj recimo bolji "slične" tematike.
http://www.imdb.com/title/tt1527186/ |
Citiraj:
Citiraj:
Melancholia To kupio vec davni dana, al stoji na polici i dalje,ne pregledano :/ budem bacio oko ovi dana |
ja sam htio namlatiti kirsten dunst, a onda i ostatak... blah mi je taj film, onako baš nepotreban :)
|
They Live . 1988 godina. Carpenterov klasik po ne znam koji put, koji je objasnio neke stvari,pogotovo aktualan danas u neolibelarnom teroru. Filmčina bez zamjerke. 11/10
|
Citiraj:
Uživao sam jedino u efektima i zato mu dao 3/10, inače 1-2/10. Ne volim filmove gdje se netko napuši i snimi film. To mi je na shemu Mile Čuljak koja sebe naziva umjetnicom, plesačem, i još k tome radi s djecom... Ajte me nemojte hebat u mozak... :D Ili kad netko baci kantu boje na platno i veli da je slikar i da je to umjetno... Nemoj me... Nju u ludnicu ili bolnicu, a film na "delete". :D @syss potpis |
Citiraj:
|
Citiraj:
danas je doba kad se kvazi-intelektualne budalaštine koriste sveopći manjak obrazovanja i kulture kod ljudi u svrhu manipulacije. Apsolutna vrijednost takvih filmova i njihov umjetnički dojam je nula, međutim oni ne spadaju u kategoriju "trash" jer su u stvari napravljeni u svrhu indoktrinacije i zatupljivanja masa. Kao reklame "žuja je zakon". Osobe sa nerazvijenim osobnim sustavom vrijednosti, koji im je i vanjskim faktorima narušavan od djetinjstva su ciljana publika za takav materijal. Zato totalne budalštine tipa "pišanje po slikarskom platnu" dobivaju "kultni status" kao i celuloidne fekalije. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |