![]() |
Dobro Donnie Darko je bulšit, ni autor priče ne zna o čem se radi. Fasinantno je da stvari koje ljude ne razumiju dižu u nebesa, pogotovo kad je to bez razloga ko u navedenom filmu, neke stvari jednostavno su zadivljujuće glupe
|
Donnie darko je meni jedan od boljih filmova. Jest da ga se teze malo skuzi, al odlican je film... 9/10 , jer mi je trebalo da ga skuzim :D
|
Pogledao:
The Pact (2012) - 7/10, meni vrlodobar triler, horor. |
Citiraj:
|
donnie mi je bio tako dobar, da sam nakom filma mora ici na wiki da skuzim o cemo se radi :roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Project x - wannabe hangover ali ni blizu , ukratko gledati samo ako nemate sto raditi. 4/10
Wanderlust - rijetko kad kazem da je film smece ali je ovaj uz iron sky(koji je ipak bolji al svejedno drek na sibici) , smece godine, uvjerljivo na prvom mjestu.Odavno tako glup film nisam pogledao. Zali Boze tih sat i pol ili koliko vec 2/10 i to zbog one plavojke :) Sad bih molio ako mi netko moze dati preporuku par filmova kao Shawshank redemption, Green mile itd ... :chears: |
Ivane77 ja te volim :)
Usput receno Doni Darko i Oldboy su mi oboje u top20 filmova svih vremena :) |
Citiraj:
|
a kaj velite za k-pax-a? Stari film mislim da 2001, al meni takoder jedan od boljih.
Recimo svida mi se jos i snatch i rock and rolla. Al definitivno najbolji mi je pulp fiction. |
Meni je K-pax odličan film.
|
Citiraj:
|
a trainspotting? i inace nisu filmovi vise crtici... svi koji nisu pogledali nek pogledaju princess mononoke, howls moving castel i spirite away..
|
Trainspotting je genijalan. I Donnie Darko također, ovaj gore komentar da je film sranje nije ni vrijedan spomena ni živciranja. -.-
Princess Mononoke sam samo jednom gledala, mogla bih opet. |
Wrath of the titans - blage nemam odakle mu ovih 6 od 10 na imdb-u. Vjerujte mi da nisam ocekivao previse, tocno znam kakva je ovo vrsta filma i sto moze isporuciti. Ali ovo je s*anje nad s*anjima. Totalna plitkoca, losa gluma, dialozi kao da ih je covjek s iq-om 48 pisao (da ponovim - ovo sve pisem vec sa stajalista da se od ovog filma ocekuje ne pretjerana dubina, osrednja gluma i dialozi koji ce onako usputno ici)...
Po meni 3/10. |
Citiraj:
|
Ovaj howls moving castle i spirited away su takoder poprilicno dobri. I njih pogledaj :D
|
Puklo mi u glavu da pogledam The Matrix. S obzirom na to da je film izasao 1999 i da je od tada proslo 13 godina a moj mozak je sigurno bio drukciji :D ,stvarno je odlican film, i svaka cast onome koji je izmislio scenarij ako ga nije odnekud kopirao.
|
Citiraj:
|
Matrix, što reći? Dovoljno govori moj nick :D
|
Citiraj:
|
Baš sam prije tjedan, dva opet gledala Matrix i prvi dio mi je još uvijek odličan, al druga dva su mi lošija nego su mi bila prije kad sam ih gledala. Ne znam zakaj. :/
|
Isto kod mene. Valjda jer sam tada bio u fazonu pa sam bio malo popustljiviji kaj se tiče nastavaka jer sam htio da priča završi, a sada ih gledam sa distance pa sam objektivniji.
|
Gledao nedavno Dark City (1998) - 8/10
Matrix triologiju gledam 2 puta godišnje, to je jednostavno remek dijelo i za mene ga nikada niti jedan film neće nadmašiti. 2. i 3. dio jednostavno savršeno upotpunjuju 1. dio i ne mogu se izostaviti nikako. Danas pogledao: Riverworld (2010) - 4/10, uzalud potrošenih 3 sata. Matchstick Men (2003) - 7/10, Nicolas Cage, ne znam kako sam ovaj film propustio. Vidio sam ga par puta na TVu, ali nikada pogledao od početka do kraja. Mnogo dobar film. |
Citiraj:
La vita è bella Breaking the Waves 12 Angry Men Mar adentro Once Upon a Time in America Crash There Will Be Blood Rain Man Driving Miss Daisy |
Zahvaljujem :chears:
|
Ma to stoji, ali jednostavno mi više nisu toliko napeti koliko su mi bili prije. A bome nisu ni tolko dobri da bih ih gledala dva puta godišnje. :D
|
Citiraj:
...čega u zadnje vrijeme čitam sve više i više. jer više nema normalnih ljudi koji gledaju filmove. Svi su evoluirali u filmske kritičare :D Kad se u nekoj sredini pljuca po filmu , bilo bi opasno po život imat neko suprotno mišljenje pa je lakše pljucat ... btw , meni je Donny dobar ali samo ti viči "car je go" !!! Citiraj:
|
Meni je isto Wrath Of the Titans = Immortal. Čak sam pomislio da je sniman paralelno-
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:23. |