![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Definitivno uz moja velika očekivanja razočareanje godine.... |
Get the gringo.....klasik za mene,konačno Gibson u nekoj normalnoj ulozi "nisam psiho" :D
|
Slažem se! Meni baš film bio mozak na pašu i gledaj!
Iako, nadam se da bu imao više prilika da nekaj napravi kao redatelj jer je dobar, ali ga "neki" ne vole u holivudu :P |
Ne voli ga jevrejski lobi,zbog toga ga ja obožavam :D
Al baš to,mozak na pašu i film se odgleda u trenu,zabavan,s taman dozom trasha koja mu je potrebna(nabacivanje s ručnim bombama :D ).... |
Prometheus - cisto solidan, nedorecen ali se i dalje isplati pogledati. Moja ocjena samog filma je 7/10 a zbog IMAX-a 8/10.
|
Citiraj:
|
Pogledao i ja to čudo juče. Nastavak je već najavljen il?
|
I ja san sinoc bija... i globalno je skroz ok film, ali ima par stvari u filmu koje ja nekuzin ili su ono totalno bezveze ubacene. Prica je malo glupasta rupicasta kako bi se reklo, al eto da nisan zna da je alien universe nebi mi smetalo toliko. Vizualno odlican film. Po meni 3d nepotreban. Uglavnom ako idete gledati samo radi aliena onda cete se blago razocarati. Ocjena 7.
|
Uglavnom, film je priča o tome kako je nasta alien.
|
Ali prerupičasta priča.
|
Pogledao:
Wrath of the Titans (2012) - 6/10, ništa posebno, na trenutke dosadan, na trenutke zanimljiv, sve u svemu solidan. |
Ti stvarno imaš osebujan stil i ukus u pogledu filmova.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Promethus - 1/10 , bez veze , R. Scott je spao na ove gluposti, bolje gledat Aliena ponovo.
Get the Gringo. 8/10 , Gibson kakav je bio prije "incidentne" faze- Oldboy . korejski wannabe triler/horror , napušeno baljezganje, pogledao jer sam poslušao preporuku mtv generacije- 1/10 Donnie Darko - isto kao Oldboy , "on vidi zeca jel.." 1/10 The Pact - solidan horror , čak i originalan koliko je to moguće danas. 7/10 |
oldboy je meni genijalan, a malo sam prestar za mtv generaciju :beer:
|
Evo jedan dobar video sa svim rupicama u prici od prometheusa
SPOILER http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-x1YuvUQFJ0 @ivan77 daj malo realnije ocjene ...mislin kako mozes dat 1/10 ok filmovima. Nemora ti se bas svidit al 1/10 :nono: |
O ne, sad sam povrijeđen, ja sam MTV generacija, il prije nje? Ja sam cartoon network i tom i jerry gen!
Al fakat kak moš oldboyu dat 1/10? |
Koja smo mi generacija što nismo imali satelicku? :D
Pogledao Wrath of the titans - A ono, nije loše za pogledat prije spavanja, no opet ništa specijalno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako ti je donnie darko 1/10 morao bi ozbiljnije preispitati svoje prioritete ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma sa inicijalnim postom si sve rekao, ne moraš se dalje pokopavat :D
|
Citiraj:
:chears: |
|