![]() |
Isplati se. Naravno ako ti je jedinica bila dobra.
Dvojka je laksa, ali je zato teze vidjeti stvari na ekranu zbog shiny grafike. To me osobno najvise smeta. |
Je li netko za Apex na PS4?
Ja sam se malo uigrao, imam 2 pobjede, level 8 sam, bio danas 2 puta drugi, imam između 4-5 killova u mečevima već lagano. |
Stigao mi danas VR pa sam malo isprobao.. igrao samo onih par free igara koje se mogu skinut. Prezabavno, ali sam dobio motion sickness već nakon nekih pola sata igranja. Nadam se da će to s vremenom prestat ili se barem smanjit.
|
Jedino što će prestat je volja za tim VR-om, trust me, been there :D
|
Citiraj:
|
Vidjet ću još, definitivo te jednostavnije probat tipa Astro Bot, ali je problem da je mene to puknulo od demo-a Astro Bot-a (znači od igre kod koje ne bi trebalo previše toga biti) i još uvijek me drži.
Citiraj:
Ma to sam znao čim sam naručio, ali za 999 kn s igrom ajde, za nešto što je obično preko 2 tisuće je oke, a i ako ću prodavat neću vjerojatno ni kune izgubit. Mislim da će me prije strah od motion sickness-a natjerat da prestanem. Znači jučer sam oko 15 h igrao i još uvijek se dosta loše osjećam. |
Vrh :))))
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Ma da sam igrao standardno na monitoru - oči bi mi ispale a mozak izgorio... kakav crni VR... Svaka čast na hrabrosti :beer: |
Mislio sam oko 15h popodne, pol sata sam igrao :D
Pustilo me nakon 4 dana, a tih 4 dana sam bio totalno sjeban. Malo ću se još odmorit prije nego probam ponovno. |
Ja sam dosao do 80% trofeji i 93% story na tomb raideru, cak je i zabavno izuzev skupljanja documenata i survival cacheva.
|
Krenuo Mafia III, ok za sada, tek sam pobio one Haićane, ali neloše za sada.
Igram ju u nedostatku drugih igara... Fortnite se igra, ali čeka se četvrtak, nemam što više raditi u ovoj sezoni. |
PES 2019 na akciji na storeu za 76 kn.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bezveze, igru staru 12 godina oni stavi na PS+. Da barem ubace jednu VR igru. |
Mislim da ću se zabaviti uz CoD:MW i zombije (ako toga ima na ps4).
|
Baš i ja to kažem, da vidim kako izgleda MW na plejci hh
|
Citiraj:
|
Np. Posto nemamo bolju temu za ps4 igre na akciji slobodno tu nabacite info kad bude nesto ovako.
|
Citiraj:
EDIT: Fortnite - sezona 8 je up, zanimljiva mi se čini, riješio sam više manje sve što se moglo danas. Tier 20 sam već :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Op, op, opa. Zavrešio sa skvo overcooked. To mi je valjda prva i jedina igra na kojoj imam sve ačivmente. Uglavnom prva liga je igra. Zabavna do bola. I vrijedi svih 130 kuna koliko sma je platio :))))
|
Startao sam RDR2 i ove gluposti s craftanjem me ubijaju u pojam :D
Zasto svaka igra u danasnje doba mora imat tu glupu mehaniku u sebi... Osim toga mi je sve dobro za sada, iako sam tek na drugom ili kojem već chapteru (ono nakon snijega). |
Citiraj:
|
Spyro, Crash Bandicoot, Overcooked, Fifa, Gran Turismo itd.
Citiraj:
Ne sjećam se da sam išta craftao na početku. |
Ja se ne sjećam da sam išta craftao osim u samom tutorialu.
|
Ma ja jesam, ali sitnice. Hranu, metke i takve gluposti.
|
Zavrsio jucer wolfenstein new colossus i solidno stvarno solidno. Moram priznati da sam totalno bio u iscekaivanju kaj ce biti na kraju da sam igrao na easy samo da zavrsim sto prije. Ali mi je nekako new order bio malo bolji, malo raznovrsniji.....
Sad fino nadoknadim GT i dva zadnja patcha :)))) |
Je krenuo danas Uncharted 4, nekako mi je bolji od prva 3. Isti princip, no nije dosadan. Dosta toga su pokupili od TR-a. Pogotovo ovo klizanje :)
Ali za sada koplje bolje nego prva 3. |
Završio RDR2. 50h i 80% igre riješio.
Odlična igra. Priča, gameplay, likovi, okolina, taj živi svijet.. sve odlično odrađeno. |
Ubo nekidan Crimsonland za 2-3 eura i Dragon Age Inquisition za nekih 5-6 eura.
Opet imam razloga upaliti playstation. Nostalgican sam :D |
Citiraj:
|
A dobro, i ja sam igrao više od mjesec dana tak da razumljivo, ali frendovi obično posvoje igru pa ono :D
Uzeo sam sad Alien Isolation pa ćemo vidjet vrijedi li išta. Fifa 19 na US store-u 20$ . |
Citiraj:
Baš se zato i mislim prebacit na US store... Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Nemreš se prebacit, eventualno napravit novi acc.
Ja uzeo, 137 kn me ispao bon od 20$. Novi acc napravio, stavio primary i igram na glavnom acc-u. Kad dosadi posudim nekome i super. |
Ne znam, nisam još provjeravao haha.
Ali razmišljam sad neko vrijeme već o tome. Ionak je PS prek VPNa spojen na US stalno (a to mi paše i za Netflix). A vidim da je po tom pitanju njihova politika ista ko i politika Steama i njihovog regionalnog bullshita Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Ma ja ti s kolegama oduvijek uzimam na US store-u. Ispadne nas oko 400 kn po igri što je puno jeftinije nego kod nas. Main acc mi je na HR, ali na njemu ionako ništa ne kupujem. Svaku igru kupimo na drugom acc-i i dijelimo između.
|
Ima li netko FC5 ili New Dawn? Ili možda Metro? :)
Dam Horizon ili Uncharted 4 :) |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |