![]() |
Upravo probao OTT navigator. Sasvim u redu radi! Hvala!
|
Citiraj:
|
Ako želite testirati iptv možete se javit na PP
|
... Naknadno vidio da ne smijem napisati ime iptv providera koji me zanima. Može delete :)
|
Za test G-T liste možete se javit na PP
|
Imao sam ss iptv instaliran na Hisense tvu sa vida os-om. Nakon jednog updatea je počeo zajebavat. ne želi više otvoriti aplikaciju, svaki puta kad probam javlja error connecting i pokuša ponovo par puta.
Probao sam resetirati tv i reinstalirati aplikaciju, ali nije proradilo. Da li možda netko zna što se tu moglo dogoditi (možda Hisense blokira iptv?) i koju aplikaciju besplatnu bi mogao isprobati kao zamjenu |
Najprije pitaj davaoca koju aplikaciju preporuča i da li ima svoju a možeš u trgovini pogledati koje iptv aplikacije imaš u ponudi pa ih instaliraj i probaj koja radi s listom.
|
Citiraj:
Trebala bi biti SmartOne aplikacija ako se dobro sjecam pa probaj. https://smartone-iptv.com/iptv-application-for-vidaa-os |
Hvala obojici na odgovorima, uopće mi nije palo na pamet da pitam providera što preporuča, na kraju sam uzeo smartone iptv za 2.5 € i za sada radi ok
|
Ako želite test za listu G-Telecom možete se javit na pp
|
kako vam radi iptv ? :D
|
sad normalno, sinoć je bio mrak kraće vrijeme
navodno su neke u nizozemskoj povatali pa je došlo do tehničkih problema među ostalima |
netko je pao? :)
|
Citiraj:
|
moze na pp test i cijena.
|
Trazim stabilan iptv, bitni su nasi programi i sport.
Ponude i dogovor na pm. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Također trazim stabilan iptv sa ex-yu programima ako znate neki molim vas posaljite link ili kontakt na PM
|
Iptv
|
Ako želite testirati Global-T. Listu možete se javit na p.p
|
dali netko zna zašto ne mogu upisati podatke od iptv liste koja radi ?
naime u jedan uređaj android box je upisana i sve radi mjesecima sada sam želio upisati podatke u drugi uređaj, ali javlja error da se ne može veza uspostaviti ili tak nekaj ako web adresu upišem u google chrome dobijem error: This site can’t be reached refused to connect. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall ERR_CONNECTION_REFUSED znam da sam uzeo listu koja radi na jednom uređaju, ali sam mislio da mogu na više ubaciti, pa koristit ali ne naravno istovremeno. |
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Pozdrav.
Molio bio ako netko koristi TiVi mate na androidu da mi pogleda mapu za snimke. Ne radi mi snimanje. Zanima me šta treba pisati ovdje:⬇️https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...345bcf86e9.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
"emulated/0" je pocetni direktorij i vjerojatno je read-only. Prebaci se u "emulated/0/Documents", taj sigurno radi na novijim android sustavima. Tamo mozes napraviti i svoju mapu po izboru za snimke.
|
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
To je to. Hvala.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Iptv
|
Danas instalirao neke dvije IPTV aplikacije jedine koje mi nudi njegov app store) na Hisense Tv (65" model 2020 godina ( i nijedna serija/film na tim aplikacijama mi ne cita subtitlove )
Prikaze da ih ima i ja prebacim/ukljucim strelica gore pa prebacim) ali i dalje nista od titlova. Ista ta lista na Samsungu (tizen) LGu (webos) i Sonyu (android) normalno cita titlove tako da nije do "providera".. Jel to do VIDAA OSa na Hisensu ili koji vrag? Hvala |
Ako želite test iptv liste možete se javit na PP
Epg-Logo-Vraćanje unazad-Vraćanje uživo-Vod |
Trebam stabilnu iptv listu balkan,sport,videoteka sa titlovima
|
Ima netko dobar iptv da ima UK itv kanal,I nase sport/domace?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |