![]() |
Citiraj:
Ali da, dobar je film i unatoc tome |
Safe House - 7/10 - solidno
Get the Gringo - 9/10 - vjerovatno najbolje što sam gledao u zadnje vrijeme, računajući baš sve aspekte 21 Jump street - 7/10 - solidno Good luck Chuck - 7/10 - ugodno iznenađenje obzirom na IMDB ocjenu God Bless America - 3/10 - glupost Detachment -1/10 najgore hebeno neugodno iznenađenje u zadnje vrijeme, patetično i jadno |
Citiraj:
Ghost Rider 2 nije loš nego je preloš, fakat smeće |
Ne - smeće je za njega kompliment :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa prije svega režija, stil i sve drugo što čini dobar film. Ja sam film krenuo gledati u dobroj vjeri, ali me prebio debilnim predrasudama, lošom karakterizacijom i nevjerovatno plitkim poveznicama. Jedino što su uspjeli, a vjerovatno nisu htjeli, jest kvalitetna sumorna atmosfera kroz cijeli film. Tema odlična, materijala za napravit dobar film koliko hoćeš, a čorak. Teški čorak. Zamisli, američkim profesorima je profesija poziv, i u školu dolaze isključivo da pomognu učenicima u razvoju, nitko ne dolazi radi plaće. Također, nikome ne pada na pamet da može otići i raditi nešto drugo ako se već nezna sa time nositi. Učenici su svi propaliteti, ni jedan roditelj ne dođe djetetu u školu. I još hrpa sličnih nebuloza. Mdaj |
Pogledao:
Fase 7 (2011) - 1/10, talijansko smeće |
Nisam gledao, al kaj to nije argentinski film?
|
Je li netko gleda Celda 211 možda?
http://www.imdb.com/title/tt1242422/ Nešto jače šta sam gledao :) |
MIB 3, priča je klasična šablonska ali pošto volim MIB filmove, tako mi se i ovaj svidio :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao:
Big Miracle (2012) - 6-7/10, jedan prekrasan film za jedno popodne na temu spašavanja kitova po istinitom događaju. Film nije nešto posebno, na kraju čovjek pusti suzu, dve. Volim takve jednostavne filmove za ubit popodne. Edit: Vezano za Fase 7, hm... da... Zvučalo mi je tako na talijanski, kao i debilizam, ponašanje, logika i gestikulacija. Biće da je Espanol latino, pa valjda zato. Vidi vraga, na Youtube-u cijeli film :D |
Pogledao Prometheusa u IMAX-u. Solidan, ocjena 7,5/10, ajd, možda bi se navuko na 8. Izrežiran majstorski, uvodne scene su jedan od boljih vizualnih doživljaja ikad, Ridley je fakat car. CGI vrhunski, nema šta. Zvučna kulisa u rangu Transformersa 3, više puta mi se fotelja hebeno tresla od buke. E sad, priča... Oni koji idu gledat Aliena, nek zaborave ovaj film, pošto je bilo masa ljudi koji su izlazili iz kina i govorili da je sranje, jerbo su očekivali film s Alienima. Ovo spada u Alien universe, ali zaboravite na kolonijalne marince, barut i krv. Ono što meni smeta je više rupa u priči, al neću spoilat. I usput, ako film ne bude imao nastavak, snizujem ocjenu za 1 pošto priča nije ispričana do kraja.
|
Citiraj:
|
ovo izgleda zanimljivo :D
|
Idem danas pogledat taj prometeus....pa javim dojmove :D
|
Aj, i mene zanima :D
|
Pogledao:
Wanderlust (2011) - 4/10, degutantan, na par trenutaka smiješan, nadasve glup film, bizaran, s Jennifer Aniston |
Pogledao MIB 3 3D i imaxu.. odličan film, istina da je predvidljiv, al komedija na mjestu, radnja nije neš specijalno, al je zato završetak super. Dao bi mu 7.5/10.
|
Piranha 3DD - Ok shvačam da je film glup, ali toliko retardaža vrijeđa zdravog gledatelja, ništa smješnog niti krvavog, fokus doslovno na propalom alkiću koji iovako ne može niže pasti od ovoga...sramotan film
God Bless America - Volim kad mi se dogodi da krenem gledati film sa mišlju da je smeće, pa me zalijepi za stolicu. Tema na mjestu, takva stvarnost zaista je i to worldwide. Glavni lik predobar, pogotovo dijelovi kad "ništa nije pitao" nego samo obavio što je došao obavit |
Citiraj:
Ovo ti sve govori: http://9gag.com/gag/4367180 Masu puta sam usred filma poželjela da ju Ravenna ulovi i poždere. :D Razočarao me film, očekivala sam bolje. Meni nije za više od 6/10. :/ |
Prometej - odličan film, odlična atmosfera, jedan od rijetkih kvalitetnih uradaka u zadnje vrijeme. Dobar prijenos mračne atmosfere iz osamdesetih, prejebozovna Charlize u onom uskom trikou... uglavnom film je vrijedio svake lipe. Obavezno pogledati, tko voli taj žanr.
|
Pogledao na fastforwardu:
Rubber (2010) - 2/10, a 7/10 za umjetnički dojam |
In Darkness - spašavanje židova u drugom svjetskom ratu. :) Klišej ali i dalje dobro. :)
Hell - ista shema kao i The Road. Meni ok film. |
project x - maestralno stvarno... naravno ne shvatiti doslovno, ali ti klipovi tuluma su tako dobri i nisam unazad valjda nikad dobio tako dobar dojam tulumarenja.
mimo predvidljive priče i živciranja oko raspletanja - odlična zabava ;) |
Citiraj:
|
ma odlično sve skupa moram priznat... velim najviše su me se dojmile one sekvece baš tulumarenja pošto i sam imam takve flešbekove iz mladosti, tako da mi je to stvarno leglo ko budali šamar ;)
|
Prometej- meni promasaj godine :(
Damon "Lost" Lindelof mi moze... :( Morao sam se negdje ispuhati :) |
Citiraj:
PS nisi valjda ocekiva horde aliena? |
Citiraj:
S druge strane OCAJAN scenarij pun rupa,film izgleda kao da je stradao u montazi, jedino se fanovima Lost serijala moze svidjeti, likovi za koje te nije briga, rupe u prici, kvazipripovjedanje s ostavljenim otvorenim pitanjima -valjda s namjerom da postane klasik kao Blade Runner i sl., al tolko ocito, izvjestaceno prenemaganje, najbolje ga je opisao moj kolega: sve hype, sve spin, nema nikakav payoff. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:24. |