![]() |
Pogledao:
Burning Man (2011) - 6-7/10 |
Citiraj:
Meni je scenarij jednostavno loš i bok. Ne kužim kak možeš neki automatizam koristit pri ocjenjivanju filmova? Spaceballs i Men in Tights su mi odlični. I Star Wreck mi je dobar. Al po tvom automatizmu bi mi i Scary Movie serijal trebao bit fantastičan samo zato što je parodija. Bilo je par dobrih fora u tim filmovima, al to je to, i to ne čini filmove odličnima. |
The town / Ben Affleck
2010g... mislim , Ben meni do ovog filma nije bio ništa posebno ali s ovim filmom se iskupio do kraja :) svaka mu čast...a i radnja mi je odlična... preporučam definitivno |
Citiraj:
kako god, da se danas snimi spaceballs u ovakvom izdanju kakav je original, bio bi debelo losije "prihvacen" i ocjenjen. ja ne znam, ja sam zadovoljan s iron sky i to je to, nisam uopce ocekivao neku pricu i dubinu i upravo to nisam niti dobio :). i ono, cista smijurija od filma, mislim kuzi se i po izboru glazbe, sto sam isto primjetio. kako god, svatko ima pravo na svoje misljenje. ako sam koga uvrijedio iskreno se ispricavam, ali samo komentiram najvise prigovora na - glupu pricu. pazi, spaceballs ima pricu kako svemirski han solo sa ćubakom koji je zapravo debeli lik sa jeftinom maskom u svemirskom kamperu love odbjeglu princezu koju su oteli imperial guards sa minijaturnim vaderom s ogromnom kacigom i to sve zbog zraka kojeg princezin tajo naivan neda i neda.... i naravno da ovi s kamperom pobjeduju :). kako mozes reci da je ovo onda dobra prica, ako je iron sky ubitacno glupa? |
Ti se opet hvataš automatizma. Kaj, po tom ak je jedan krimić o pljački banke dobar, dobri su svi? Mošsimislit. Jednostavno, krajnji dojam Iron Skya je mlak i bok. IMO, naravno. Kad kažem glupava priča, ne mislim sad na utemeljenost u stvarnosti. Bože moj, to je parodija. Jednostavno mi scenarij nije ispeglan, kao da je na silu rađen. Nije mi funny jebga, malo zabave.
Al idem u srijedu na pretpremijeru Prometheusa, nadam se dobroj zabavi. |
Mirror Mirror - ne znam šta reći. Nabrijana Snjeguljica - ima dobrih fora, opičenu Juliu Roberts, ali mi je nekako presladak i zato naporan. Mislim da će druga verzija sa (mojom omiljenom) Charlize Theron biti bolja jer je nekako više 'dark', a tu je i Kristen Stewart koje se specijalizirala za dark heroine.
|
Citiraj:
Sada digresija juče sam pogledao film Detachment i ugodno se iznenadio. Preporuka od mene za ovu dramu sa Adrien Brodyem u glavnoj ulozi.:goood: |
meni je prica u iron skyu ok,uvijek dajem zeleno svjetlo masti i kojekakvim ludim idejama. al ovaj film je meni jednostavno isforsiran,te neke scene koje bi kao trebale bit smjesne,nisu,barem meni.. a nisam bas ni cuo previse smjeha u kinu..a da ne kazem kak su ljudi van isli trulih faca..
svega 2-3 puta sam se iskreno nasmijao i to bi bilo to. |
Citiraj:
|
Pogledao danas Safe House, Film mi je bas sjeo dajem mu ocjenu 6.5/10
|
Citiraj:
|
Piranha 3DD (2012)
To je drugi dio. Prvi dio mi je bio bezveze, ali sam se na par scena nasmijao. Evo, danas ću se izgleda još par puta nasmijati. Mislim da će ocjena biti 3-4/10 kao i za prvi dio. |
ne znam zašto bi se uopće trudio gledat to.
|
u prvom dijelu sam jedino pogleda kelly brook....nije ni svjesna kako bi me mogla imati. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Odma sam bolje volje. =) |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Imate možda preporuku koje dobre komedije za ubit vrijeme? :)
|
|
|
Citiraj:
dotičnu piranju sam gledao 2 sekunde u cover i odlučio zaboraviti momentalno viđenu informaciju. |
Ooo, ova mi je Piranha 3DD (2012) još bolja od prvog dijela, ono 4-5/10
Najžešće scene: - Lik fuka i iz trebe mu qitu odgrize piranha - Pojava Miča iz Bejvoča - - - ... ostavljam onima koji će gledati. |
Mogli bi zasebno za tebe otvoriti temu "preporuka filmova koje ne treba gledati by sa_stilom"? :D
Ako ti se gleda treš onda pogledaj ovo. http://www.imdb.com/title/tt1612774/ :D Uz malo vesleog duvana zabava zajamčena. :D |
Ajme kako je to bolestan film...ni uz veseli duvan mi nije bija dobar.
|
Kako sam krepao od smijeha na opis filma:
Citiraj:
|
Uz veseli duvan pase samo nesto iz serijala Torrente!
|
Citiraj:
|
Headhunters/Hodejegerne - preporuka. Ugodno iznenađenje. Zanimljivo kako iz Skandinavije u zadnje vrijeme dolaze dobri filmovi (npr. Millenium tirlogija)
|
Piranha 3DD , 12/10 remek djelo,instant klasik!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:31. |