![]() |
Mislim da mi je ipak malo premala ocjena kad razmislim kakvih sve filmova ima, nek bude zapravo 6. Možda mi samo sad nije pasao, budem vidio kaj sutra mislim o njemu. :D
Još se prilagođavam sustavu ocjenjivanja. Trebam nekih 100 filmova ocijenit prije nego kaj bude "realno", al uvijek ima nešto subjektivnosti u ocjeni. |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: tek sad skužio post iznad :beer: |
[QUOTE=Thoroughbred B;2161697]Jel film dobio ocjenu više jer si skužio da ga na kraju ipak nisi prematao ili? :D
EDIT: tek sad skužio post iznad :beer: |
Thoroughbred: ma nisam ni baš prematao, zato sam maknuo. 5 min sve skupa valjda. Meni nešto fali u filmu, ne mogu točno odredit što. Jednostavno mi nije sjeo.
|
pogledao the grey...neznam šta da kažem,malo sam razočaran jer je dobra ideja,priča,a film nije odličan...no dobar je,ima par glupih scena,kao u većini filmova,ipak su to filmovi.
kraj je...katastrofalan,trebali su pokazat sve! :D Omerta => odmah crne misli,naravno da sam iskeširao ovaj mjesec 3000kn za filmove i taman sam skidao omot covera od daybrakersa :p |
Citiraj:
ocjena 4 od 10 od mene |
Pogledao:
This Means War (2012) - 5-6/10, poruka filma 1/10 Film je komedičan, ima akcije, zanimljiv, ali definitivno ne mogu progutati da je u redu izlaziti s 2 dvoje ljudi isto vremeno, da se žena zaljubi u čovjeka koji ju laže i predstavlja se lažno i da je to sve normalno. Sve u filmu je nerealno i nenormalno i predstavlja krive vrijednosti u životu. Na tiha vrata ovakvim filmovima uništava se ljubav i vrijednosti. Pogledao: Machine Gun Preacher (2011) - 7-8/10, film mi je super, žao mi je što nema neki konkretni kraj |
Days of Thunder (1990) - 8-9/10 - ko mali sam još gledao film, jednostavno mi je predobar. Nikako mu ne mogu dat manju ocjenu od 8. Ekipa koja je napravila Top Gun se okupila malo kasnije i snimila ovaj film, Tom Cruise i Nicole Kidman su dobro to odradili. Ali Robert Duvall, čovjek je legenda u filmu. Zvuk NASCAR autiju, soundtrack savršeno paše... Top Gun na zemlji. Uživam. Sad sam film pogledao i htio bi ga opet pogledat. :D
|
Absentia , 6.5/10 , vrolo dobar primjer kako se sa jako skromnim sredstvima može napraviti dobar horror a da nije "found footage" žanr.
|
Evo jedan isječak iz Days of Thunder. :)
(pogledajte u HD) |
Pogledao get the gringo. Solidan film za ubit popodne, gibson odradio svoj posao vrlo dobro :) Nebih mu dao ocjenu kao na imdbu ali svakako preporuka za pogledati :)
|
Red Tails je dobio 5.7, :wtf2::wtf2:
Film je prepun odličnih efekata i glume, ja mu dajem 8/10.. :chears: |
Tko još nije pogledao legendu Petera Sellersa u ludoj komediji Party http://www.imdb.com/title/tt0063415/
Pogledah opet i nikad mi nije dosadno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
iznimka su naravno filmovi tipa Wedding Singer-a gdje je taj zarucnik govno sam po sebi... (film je naveden samo mi drzi lojtru, Sandler mi je inace :hitthewal: glumac)... |
Pogledao Battleship. Naiva kakvu samo glupi Ameri mogu popušiti. RiRi bi bilo bolje da se drži pjevanja i sexy fotki na Twitteru.
|
Pogledao:
The Ides of March (2011) - 6-7/10 Citiraj:
|
The Grey. Dobar, štoveć, vrlodobar filmček.. I ja mu dajem 7/10.. Liam je stvarno car, pogotovo u zadnjih nekoliko filmova..
|
Pogledao juče Get the Gringo. Mogu reći da mi je nedostajao Mel Gibson u ovakvim tipovima filmova. Uglavnom vrlo dobra akcija moja preporuka.
|
The Dictator 2012 - pomalo već izlizani humor legendarnog "Borata", ništa posebno ali ni ništa posebno loše, gledljivo, tu i tamo smiješno. 6/10
|
Pogledao Avengerse. Odličan.
Whedon je majstor. |
Citiraj:
|
Meni je genijalan i uživao sam u njemu, smijao se a i plakao.. Ispunio popodne.. :goood::chears:
|
Ne vidim neku korist od komentiranja svakog pogledanog filma i to pogotovo od onih koji ti se ne sviđaju i koji su smeće. Ajd da je neki sa lošom ocjenom na imdb-u pa ti se svidio i napišeš zašto i tako da otkriješ i drugima.
da ne bude sve ot evo par hororaca, o kojima je bilo riječ par postova ispred, koji su me dobro uplašili The Skeleton Key - kripi atmosfera, odlična mjuza koja baš paše uz atmosferu (delta blues), kraj jedan od najneočekivanijih koji sam vidio u zadnjih 5 godina Dead Silence - od ovog sam se skoro us.. |
|
vranjba :goood:
ima puno scena za scimat se, to mrzim najviše :rambo: |
Citiraj:
potpisujem..... |
Citiraj:
|
Haha, Diktator je dobar :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:30. |