![]() |
pogledaj bridesmaids i i love you man ;)
|
Pogledao opet Avengere, ali u IMAXu. Dvaput bolje. :D Izgleda da je cijelo IMAX platno 16:9 tak da ovaj film savršeno paše. I složili su 3D onakvog kakvog volim, ne previše da umara oči a kad ga treba bit tu je. Savršeno. Bolji su mi 2D snimljeni filmovi konvertirani u 3D općenito.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:respekt: |
Citiraj:
Ali svakom svoje! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da se tu spominju horrori, i da nekima nisu dovoljno strašni.
Pogledajte Martyrs onda, to je jedan od rijetkih filmova koji me s*ebao http://www.imdb.com/title/tt1029234/ |
Citiraj:
I love you man mislim da sam gledao, al se ne sjećam filma. Uglavno, prihvaćam preporuku, pogledat ću. Citiraj:
Arthur (2011) - 6-7/10, taj film se meni svidio, iako nema veliku ocjenu. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Martyrs (2008) - 7/10, nije baš horor, osim par scena. Previše krvi i deračine prvih sat vremena, zatim nakon tih sat, sljedećih pol sata sam pogledao na fast forwardu jer sam skužio što će režiser raditi sljedećih 30 min :D Film je vrlo dobar, osim što fakat previše krvi i deračine. Malo mi se želudac okrenuo... :D |
Sa_Stilom- ti samo filmoce gledaš :D
Pogledao Contraband- tražio sam nekakvu takvu akcijicu i Mark Wahlberg je to isporučio. Odličan film za izgubiti malo vremena. Preporuka Također pogledao Haywire i ostao onak WTF? Glupost od filma. Ženska u stilu wonder woman kojoj nitko ništa ne može. Mislio sam da je neki solidan triler, kad ono bezvezna akcija. |
Sad kad sam vidio par scena iz Bridesmaids (2011), sam se sjetio da sam to gledao, šteta BW, DELETE.
btw: To je ono što sam pričao, svaki film ocjeni na IMDb-u i ovaj kao da je poblesavio negdje u prolazu, pa izbrisao moje glasove. Uglavnom, meni niš posebno nije film bio, ono 5-6/10 |
|
Kako smo malo skrenuli u horore, upravo pogledao:
The Innkeepers (2011) - sveukupno 6/10, na trenutke, 7/10 |
Pogledah Sirotište, http://www.imdb.com/title/tt0464141/ pa neznam što reći. Nisam ljubitelj tog žanra no možda će se nekome svidjeti...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Koliba u šumi 4,5/10 . Sad se vrati s dragom iz kina skoro dobio s torbom po glavi kakve to p***rije vodim gledat:D . Kao ljubitelje žanra , kažem moglo je to puno puno bolje. Ideja je ok ali sve djeluje zbrda/zdola
|
Pogledah Avengerse... koji spektakl :D
|
Citiraj:
|
|
Jel ko gledo IronSky? Sam ja malo rjeđe čito ovu temu il šta, jer nisam vidio ni jedan komentar za taj film.
Juče ga pogledo u kinu. I mogu reć da je loš. Dajem mu 4/10. Ima dosta scena koje su kao trebale bit smiješne, al nisu, niti malo. Ima par dobrih fora za odvalit, al to je to.. isforsiran maximalno. Jedino što mi je kolko tolko sjelo je ova Peta Sergeant. A čak i ova predsjednica US-a je bila ok. Ostalo mi je bezveze. Više sam se nasmijo nekom liku u kinu neg samom filmu. Bolje da sam gledo battleship.. |
Citiraj:
|
|
Pogledao:
Dragons Gift of the Night Fury (2011) - 7/10, kratki i slatki, volim ovaj crtić, žao mi je što je ovaj tako kratak The Flying Swords of Dragon Gate/Long men fei jai (2011) - 5-6/10, kineski, opet mi teško pada prkošenje gravitaciji, ali to su takvi filmovi... Seven Below (2012) - 3-4/10 - horor, koji mi je nekako dječiji, 3 cijeli film, kraj 4. |
Pogledo i ja Avengerse u IMAXu, neznam, ok je film i sve to, ali 10/10 mu ne bi dao, prije nekih 7.5/10
|
pogledo Man on a ledge
film nije loš za ubit vrijeme ali je predvidljiv, možda da nisam najavu pogledal bi bilo bolje, uglavnom solidno |
Coriolanus (2011) - 5-6/10
Nije mi se dopao film, ali bilo mi je zanimljivo, pomalo teško, pratiti film u hvalospjevu, vrlo neobično Gone (2012) - 6/10, triler, ne previše napet, meni je baš fino sjeo za jedno popodne |
Daybreakers (2009) - 6/10, film tak tak, sve je na mjestu ali imam dojam da je priča trebala brzo završit. :/
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:35. |