![]() |
mad boy daj metni to na dx 7, kaj si zapeo za dx 9. vidiš da nije optimizirano :)
|
ja nisam često na netu tako da AMD pošalje ostalima pass za nedjelju
|
Citiraj:
|
svaka cast za novi forum... :)
|
Citiraj:
|
kad ja smijem natrag na server?: stoopid
|
Citiraj:
Slobodno se registrirajte na stranicu. Tako dobivate pristup forumu i mogućnost pračenja i komentiranja. Ne trebate igrati na serveru. |
AJMO gore na server!
|
Citiraj:
|
Dont lock it, leave it be. :)
|
ajde lady s nama malo zaigrat onak iz fore
bilo bi zabavno na ts-u:) |
nemoze ona igrat kaze da joj trza
|
Tko joj pokloni jacu grafu!? Otidje do nje i clocka joj proc!? :D (samo to=)
Ja jedino na AGPu imam istu takvu :( |
Citiraj:
aj mi pošalji na icq, ako možeš |
Heh, evo da se i ja napokon malo ohladim i naspavam ko covjek :p Vidimo se u nedjelju!
|
Citiraj:
a šta bi ja onda trebao rec.. imam uber TNT grafu sa 16mb... al doc cu ja... sa 7600GT : CoolRamb |
evo ja nikako nemogu da dobijem tu autorizaciju a sve poslo još popodne.
evo nije mi dao vrag mira i idem ja malo pogledat i ono svi podaci mi poslani u Bulk :) |
WTF, popodne sam se rego i radila mi je stranica i forum, a sada mi za obadvoje kaze da ne postojim
|
Citiraj:
|
Ajmo svi gore
|
e u cemu je stvar sa novom stranicom.. zakaj se nemrem spojit???
"The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete." zakaj to? jel to samo jedna od pocetnih greska na stranici il je to do mene? probo sam i sa internet explorerom i isto ne ide... palo mi je na pamet da su ugasili server preko noci, al to nema smisla (makar je 4 ujutro) |
Hahahaha. Baš ste šesni, dečki. :)
A kaj vam novi fensi forum ne radi???? :) Neće se spojit?? :D (sori onima koji su se trudili oko izradbe 4uma, al moram malo likovati, pošto svi pakirate stvari otuda i idete na bolje mjesto :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A jel mi moze tko reci zasto me izbacuje iz igre na bilo kojem serveru i pokaze mi poruku "Punk buster INIT Failure (kicked for 0 minutes)". To mi se stalno desava.
|
@ MM:
je,je skuzio sam i rego se ponovno, ali kada kliknem na link za forum kaze mi: --------------------------------------------------------------------------- The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. * This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. --------------------------------------------------------------------------- EDIT: nije neki firewall ukljucen |
Citiraj:
Unutar igre - uključi PB. |
Citiraj:
Meni radi bez problema - provjeri browser ili vatrozid ako imaš. Ja imam Netscape. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |