![]() |
Ko im danas fali u igri? :p
3:1 |
Napokon relativno zdrava prva momčad i odmah se bolje igra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sad ce roman promjeniti cijelu prvu momcad :D
|
Neće. :) Nema razloga. Šest bodova su za prvima, igra se još dugo itd...
|
Još ak dobiju sutra od Boltona po p***i...UJ!:D
|
Teško. Možda izvuku X. :D
p.s danas padaju na peto mjesto. :p Naravno ako Tottenham pobjedi Newcastle. :) |
Citiraj:
|
Kako mi je žao što im je bila odgođena tekma protiv Uniteda! :fuming:
Sad kad su najranjiviji da ih se dokrajči, ak se vrate u formu opet može biti sranja. |
Vjerujem da će se sad uskoro vratiti u formu. Treba im samo jedna žrtva da se malo istresu na njoj. Recimo Bolton bi bio pogodan. :D
|
Tottenham je svoje napravio, ak napravi i Bolton ode Čelzi na šesto mjesto:D
|
Teško. :)
|
Arsenal dobiva Wigan u gostima a bolton i Chelsea su dosta nesiguran par. Bolton je ove sezone pobjedil vani samo protiv West Hama i Vukova al oni su na začelju prvenstva a Chelsea igra doma i poraz bi bila sramota, tak da mislim da bude x.
|
MA preloša utakmica. Neću ni gledati. :) Imaju problema s BOLTONOM!!!!!!
|
Ajde uvalili su ga.
|
1:0
|
Bilo bi lijepo kod Dinama vidjet da se 2 igrača bacaju u blok ko ovi iz Boltona :)
|
Liverpool 0 - 1 Wolverhampton
:roller::roller::roller: |
Citiraj:
|
lol veliki rafa, taj lik je gori trener od cire blazevica
|
A šta fali Ćiri?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lik je u 3 godine sa rasulom od momčadi dva puta došao do finala LP i jednom ju osvojio. |
Vidjeli smo njegove sposobnosti u Interu :stoopid:
|
Citiraj:
Sa obzirom da je cijelo vrijeme od početka sezone imao 9 (riječima DEVET ) ozljeđenih prvotimaca, dobro je i igrao. Jedini zdravi prvotimci su bili Eto'o i Cambiasso, svi ostali su po bolnicama bili na dugi period i večina još je. Inter ima jednu fantastičnu prvu momčad a klupu ima jadnu da jadniju ne može imati. Benitez je došao, Moratti mu nije dao ni eura za pojačanje nego mu je predao Mourinhovu momčad od prošle sezone i svi su redom bili ozljeđeni. Od prve violine Sneijdera preko Maicona, Cesara, Zanettia, Chivua pa do Milita. |
Citiraj:
|
Volio sam Liverpool još dok su Owen, Riise, Hypia i ekipa igrali, u ono vrijeme kad su osvojili Kup UEFA i dobili Bayern u superkupu. Trener je bio Houlier (ne znam jel se tak piše) i to je bila prava ekipa i pobjedili su bolje od sebe.
U novije vrijeme Liverpool mi je ko NK Šmrika, no feelings at all :D |
kako bi rekel Jelc: Villa UJ! :D
Nakon 0-2 sada Hamm govori: Chelsea,UJ!! :D Ebo majku,kakav show u 90'im minutama,sada Jelc opet ima: Villa,UJ! Prigodna :D |
Nemreš vjerovat... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |