![]() |
Citiraj:
http://www.trustfm.net/software/vide...pad2UTFBOM.png |
Citiraj:
Dakle bolju crnu jedno mozes dobiti koristenjem lokalnog zatamnjenja ili korekcijom brightness opcije tj da smanjis pozadinsko osvjetljanje do razine kada bi crna bila prihvatljivo dobra a opet da slika ne bude previse zagasita. |
Ma nije meni uopce losa ta crna, ali kad vidim crnu na plazmi do onda je sranje :D
Moram hitno pridat plazmu |
Citiraj:
@tascam, XE90 je drugi svijet što se tiče lcd televizora, bliže je oledu neg lcdu a osim crne, skaliranje na xe90 je bez premca (720 i 1080) |
Mislio sam kako obicno rijesavas. Jer jedino moze crop ili stretch a odbijam vjerovati da je ijedno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom sam si napisao da crna baš i nije crna. |
Citiraj:
A s titlovima mi se neda zezat, tražim out of box rješenje.. Ak kom šteka 4K HEVC filmovi prek VLCa, koristite radije MPC-HC, radi milina, a procesor je na 10tak% ak i tolko, dok VLC skače na dost visoko, 70, 80-90%. Citiraj:
Uglavnom, crna je dost crna na XE90:D još dok podesiš neke stvari, onda tek dolazi do izražaja, za jedan lcd ovo je odličan rezultat.. |
Citiraj:
|
Sad ga i ti pretjera.Pa nije 40tkn.Ispod 30 je svugdje.:D
|
jučer sm gledo liverpol tekmu na hrt2, zlo mi je bilo kolko je ogavna slika na tom HRT-u usranom
arena ima finu sliku, puno bolje |
[QUOTE=zvonac;3094914]Čekamo da ubace tu opciju, mjenjanje formata slike, ako ubace..
A s titlovima mi se neda zezat, tražim out of box rješenje.. Ak kom šteka 4K HEVC filmovi prek VLCa, koristite radije MPC-HC, radi milina, a procesor je na 10tak% ak i tolko, dok VLC skače na dost visoko, 70, 80-90%. A ebajga, A1 je oled visoka klasa telke, al dobro, čast nam je kad XE9005 uspoređuješ sa A1.. A moram te malo...:lol2: |
Danas Dinamo igra i naravno hrt2 prenosi...:hitthewal:
Uzivam kad je neš na Arenama il SK-ovima. |
još da imam HD paket :(
|
Citiraj:
Nego, stavio crnu podlogu, podesio LD na high smanjio crnu (inace imam na 49) na 47, spustio rolete u sobi, tak da je bio potpun mrak, nema nigdje probijanja osvjetljenja i crna je crna.. |
onda je televizor smeće, jer je slika bila zakurac, igrači kockice
|
Citiraj:
zahvaljujem na komentaru. problem je što je ostao samo izložbeni model koji ko zna koliko vremena već "radi". što mislite o ovom modelu u odnosu na ovaj gore? https://www.ekupi.hr/GRUNDIG-LED-TV-...m_medium=click |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema koristi. Eventualno se oko clarity postavki da nešto izmiksati i motion staviti na clear. Govorim za HRT, ali ne ide brate slika katafakingstrofa. :(
|
Citiraj:
Probaj cackat po noise reduction, extended dinamic range i motion settings.. |
ma glatko to sve izgleda samo su igrači užasno loše kvalitete, sumnjam da ima pomoći
btw. danas sam reinstaliro aptoide i stavio opet najnoviji jutub i sad mi se oće logirat..muka mi od androida :D |
S koje daljine gledaš telku? Ak si preblizu, sumnjam da ima pomoći. Meni u spavaćoj na UHD samsungu sd slika izgleda ok, al ga gledam s jedno 3,5 m, kad prolazim pored njega i pogledam izbliza, katastrofa.
|
s 3 metra cca
|
Hrt nogometni prijenosi su srot, pogotovo kada igraju kod kuce.
Mogu si zamisliti to na 65 incnom tv-u kako izgleda kada je i na mojoj 42 incnoj plazmi odurno iskustvo, doslovno te kockice vidim koje spominjes. A isto gledam sa 3 metra, ja za tu udaljenost nebi ni primirisao necemu iznad 55 inca dok god imamo zaostalu tehnologiju na hrt-u, tj dok god oni ne krenu sa pravim HD materijalom, zato im i nedam 80 kn mjesecno. Ne znam sta vam je bilo da ste se napalili na te ogromne dijagonale, a neki prosjek s kojih ljudi gledaju u prosjecnim stanovima je cca 2.5-3 metra :) |
Uštedite sebi živce i ne gledajte nogomet na HRT.
|
a diću LP srijedom, ovi streamovi po netu me više živaca koštaju nego zadovoljstva pružaju
|
Citiraj:
To su veoma slični uređaji |
Citiraj:
Probao razne tehnologije prikaza ali za sd dobra stara skatula je zakon |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |