![]() |
Ovaj pod 1. na webu elipsa piše da su dostupni samo izložbeni primjerci, a elipso je jedini koji drži hisense marku.
Pod broj 2. je dostupan samo u rijeci, ako je to sve uopće točno. |
Ja trazim veci TV (>43'') slicno kao kolega Newmie, casual ps4 gaming, netflix, youtube, eventualno plex, samo sa sta manjom cijenom, jel.
Upao mi u oko HISENSE H50A6140 u elipsa jer je dosta jeftin. Nekakav njihov VIDAA U smart, 4k, HDR, VA panel i 5 godina gare (2 godine redovno jamstvo+3 godine osiguranje) koje su ogroman plus. Sve to za 2700 kn (snizen sa navodno 5400kn). U usporedbi sa gore preporucenim h55a6550 od kolege @rak21 izgleda dosta identicno osim "Frame Intepolation" kategorije, i sta je u jeftinijem 2 core a u skupljem 4 core (makar i za h50a6140 na elipso webu pise quad core). Je li ovo gg buy za navedene potrebe ili ovaj hisense zbog necega treba izbjegavati? Ima li tko konkretno hisense da nabaci dojam vidaa u OS-a? |
Teško pitanje: zna li netko kako se rastavlja daljinski od Philips 65PUS7803 TV-a? Model daljinskog je ykf423-007, a ne mogu nigdje, ama baš nigdje na netu naći. Daljinski nema šarafiće niti zub da samo podignem plastiku, full je kompaktan.
Molim pomoć/savjet. Rastavio bih ga jer se nešto klima unutra što me užasno smeta pa da pričvrstim. |
Citiraj:
Navodno se bavi i servisom, pa očekuj poruku uskoro. Ne znam više koji mu je nick, već je valjda 10 promijenio :D |
Citiraj:
|
Aide, čekam da mi se Mesija javi. Valjda hoće, sada kada ga trebam 😉
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Planiram uzet taj model u 49 ili 55 inčnoj verziji.... |
Citiraj:
Jedino nisam zadovoljan zvukom koji je jako loš bez baseva iako ih pojačaš preko ekvilajzera. Tada čak znaju krčiti kod jačih baseva. Pisao sam par postova ranije o tome. Inače, sve 5. |
Eto, kada trebam Philips mesiju da mi pomogne, sada ni traga ni glasa od njega...
Skini vratašca baterije pa potraži šeraf, možda je tamo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/XBcf9DWW/Untitled.png |
Philips mesija pomaže samo kada treba uvaliti neki Philips proizvod, a after supportu ni traga ni glasa.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Hvala. Zapravo bi bio najsretniji s LG-om, imao sam ga do sada i nemam zamjerki. Malo me sad nervira što u Elipsu više nema, sve su izložbeni, a u SD-u je skuplji 300kn :hitthewal: |
kad već nema kolege da malo spomene philips :)
kod dvojice prijatelja imao priliku koristiti 55pus7303- android radi zbilja fluidno, ambilight standardno odličan, daljinski vrhunski i s tipkovnicom sa stražnje strane i osobito s glasovnom kontrolom- hrvatski jezik prepoznaje bez greške pa većinu vremena tipkovnica i ne treba... za usporedbu imam 58nu7102 od samsunga koji je solidan po svemu i nemam nekih zamjerki ali ovo definitivno ostavlja i bolji dojam i ima wow faktor. |
Treba mi sekundarni TV, ne treba biti pametan, pa mislim uzeti nešto s oglasnika. Da li je rabljena plazma veći rizik od nekog LCD-a?
|
Molim vas da mi pomognete u odabiru jednog od ova dva televizora u linkovima ispod. Recite, koji bi vi odabrali i zasto i ima li ista bolje do maksimalno 2200 kn? Trazi se full hd, smart tv i maksimalno oko 80 cm. Hvala
https://www.ronis.hr/tv-sharp-lc-32c...m_medium=click https://www.makspro.hr/led-tv-panaso...m_medium=click |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakav je zvuk kod tvojih prijatelja? Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
ako je stvarno samo za gledanje preko ljeta ili npr samo kada dođu gosti onda uzmi rabljeno što novije. |
Najvjerojatnije ću ubosti nekakav Vivax za 1000. Treba mi samo za par sati navečer, kad je TV u boravku preopterećen. :)
|
Baci oko na hisense u elipsa, super cijene, 5 godina garancije.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Načelno očekujem da je to sve na telkama osrednje ka lošem- i da moj 2-3 god stari grundig 32" fullhd sa ugradjenim zvučnicima kao soundbarom koji opet nije ništa posebno ima jači i bolji zvuk :) |
Citiraj:
Hvala na informaciji! |
|
Jel zna netko kako ide procedura vraćanja predmeta kupljenog preko neta u roku 2 tjedna? Mora li se slati poštom ili se može odnijeti i u najbližu poslovnicu? Konkretno: elipso
|
zaš ih ne cimneš telefonom i pitaš :D
|
Citiraj:
|
|
"...Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom..."
ah, sad ce opet krenut ona prica oko umanjivanja vrijednosti, kladio bi se ha ha. u svakom slucaju meni nikad nije niko umanjio niti bi pristao na to. jedini penal koji prihvacam kao kupac jest placanje postarine prema ducanu. |
Molim preporuku tv-a od oko 55incha do jedno 5,6,7tkn
Zahvaljujem |
Samsung UE55MU6172
kako i koji wireless miš/tipkovnica bi radili na tom modelu? |
Citiraj:
Citiraj:
Frendu su poslali jeftiniji i lošiji Tv od onog kojeg je naručio (i platio unaprijed, mamlaz), zavlače ga od Božića i ne odgovaraju na mail |
Ekipa, jel ovaj TV čemu tj vrijedi li tih para i jel ima kaj bolje u tom cjenovnom rangu. Nažalost, 102 cm je max dijagonala koja može ići :(
https://www.elipso.hr/audio__video/t...E40NU7192UXXH/ Vidim da ga ima za kupiti i za manje od 3 soma, tipa Centar Tehnike, Tehnopolis i to, ali nikad čuo za te dućane :D https://www.nabava.net/search.php?q=UE40NU7192UXXH |
Ja kupovao u Tehnopolisu, klasičan web shop, nikakvih problema. Čuo sam i za Centar Tehnike od nekoga da je ok.
Za te pare, oko 2.5k para, mislim da nemreš dobit ništa bolje. Jedino veći TV od iste marke ili Hisense npr, ali pošto ne stane šta ćeš...šteta al eto. |
|
Ja bi kliknuo, al ne najdem košaricu
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |