![]() |
17.10. kada je bio pad sam ušao, nisam očekivao da će ići niže. Al dobro, dočekat ću i taj rast. :)
|
Shortam i longam aktivno. Nakon uspješnog prošlog mjeseca, trenutno se izvlačim iz gubitka na trejdu gdje sam longao BTC na 106,6k prije 2 dana pa je roknuo preko noći i nastavio rokati jučer.
Kupovina u spotu mi više nije toliko atraktivna. ETH držim u spotu i cekam vrijeme kada ce konačno narasti da ga prodam. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Mislim da Dakky isto ko i ja nije prodao top. |
Citiraj:
Citiraj:
|
HOLD
još nije finale .. još 2 vala se čekaju i onda tamo 01/26 akcija |
Mislio sam da trejdate sa futures pa sam zato pitao za likvidacije.
Za spot nema brige, kupiš i čekaš. Nema stresa ni kod ovakvih padova. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Trejdao sam na futures davno... popušio i rekoh nikad više.
Futures može imati odlične prinose, ali i moguće likvidacije. U ovakvom marketu gdje Trump danas kaže jedno, sutra drugo, bolje ni ne pokušavati, dugoročno ćeš biti u minusu ili ako imaš sreće blizu nule. |
Citiraj:
https://i.imgur.com/2RpCoQB.jpeg :D |
Citiraj:
što je najgore, to se i dogodilo, 4k je postalo 6k, ali Daki je postao greedy pa je čekao da 4k postane 8k i bum :D preživit ću s 50€ mjesečno idućih 8 godina :D Ali trebao sam znat da je peak kad retail ko ja ide radit ovakve gluposti da kupi još. |
Bude se to vratilo na 120k. Samo malo strpljenja. Ide i do 130k.
Samo mi nije jasno kako sa 4k eura možeš imati dobit od 2k eura, odnosno 50% osim ako nisi trgovao s polugom na futures? Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Kupoprodajom na spotu - i to shitcoini.
Kupiš npr. PENGU na 0.026, prodaš na 0.032, čekaš da padne nazad na 0.026, prodaš opet na 0.032 i to ti je ~50% U najgorem slučaju ostane ti Pengu u walletu što se meni i desilo. edit: pengu ima 1B marketcap, ali isto si mogao napraviti i s bilo kojim drugim altcoinom - i DOGE je imao raspon 0.22-0.27 u 9/10 mjesecu. |
Ja sam naveliko majnao ZEC 2017-e i sve prezirno prodavao jer sam BTCMAXI pacijent.
A vidi ga sad, digo se iz mrtvih ničim izazvan.... |
Citiraj:
Ne znam, nije mi jasno, nepovezano pišete, hehe... Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
ja se držim ETC, ETH i SOL
i neznam kamo sad lupit 10k od tih 3 .. pa nek se krčka eci peci pec .. ajd me vi usosite :D |
Po meni ETH ima najveći potencijal.
Možda cak i SOL ako gledaš u % Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma imam ja več nešto na konto .. nije ovo fresh kupovina
na onih 7% dropa, palo mi 10k € Do 10k me nije diralo, sad me malo srčka zaigrala ali i rekla .. vrijeme da kupimo opet neki drop .. i nek se safta otvorio ja jučer burzu i gledam .. dijagonalni pad i kako sam cijelu večer držao otvorenu stranicu, sol ode gore :D pa mamicu im .. ko da oni mene prate |
samo kažem, zamisli kupiš danas, a sutra se desi opet -7%... opet imaš -10k u walletu (+žao ti je što nisi slušao)
a da danas kupiš pola i sutra pola nakon tog teoretskog pada, u walletu bi bilo skoro 1k više nego u gornjem slučaju |
ma to da ..
al da se i to sekiro .. kamo bi dosao mene samo uzbudi veči deep vidim koliko keša imam i ajmo akcija i da, uvijek kad sam kupio .. još je palo za 2-3% , al na duže gledao .. u plusu sam, ode to gore Ako ne ove godine bude sljedece .. nije da mi treba € za sad.. Više na to gledam ko na šparavec, a ako me srčeko lupi.... nitko neče doč do para . |
Citiraj:
Ako je otišlo smo 2-3% dole ti imaš najveću sreću na svijetu. Nemoguće je pogoditi dno, a 2-3% bi potpisao zauvijek. |
pak kupujem dipove
i sa gledišta na uloženo i dobiveno zduplal sam .. tak da .. bmk više kad je eth bio na 600 eura . .ja kupovao i tuko se po glavi šta nemam više keša al nisam se usudio ici po kredit |
Citiraj:
Ako višak stavljam u kripto, nasljednici će teško do para pa makar utrostručio štednju. Bezveze... Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
PIN za Ledger u glavi... (samo 8 brojeva) Ak se izvrneš, sef će na ostavinsku. |
Aktivno trejdam na Binanceu i ByBitu te držim i u stakeingu tako da mi ledger nije baš opcija.
Bila bi opcija da držim spot i redovno dokupljujem, ali nisam taj tip trejdera/holdera. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Pa dobro, i račun na Binanceu bi išao na ostavinsku... ako bi se znalo da postoji... bitno da nije na walletu tipa Metamask (ili bilo koji lokalno enkriptirani wallet) gdje imaš private key i kobasicu od passworda.
|
Vidim da se mrtvi pingvini počeli dizat iz groba, držim fige kolega dakky :)
|
Ja sam u zadnje vrijeme ovo kupio:
avici.money Zanimljiv neo bank project. Tim nema tokene, nema nikakvih zaključanih tokena, sve je vani. Token je mintable, ali cijeli projekt je DAO, samo community može odlučiti o mintanju. Sve je još u beti, al već sad odlično izgleda i funkcionira, a slični projekti su na 20-30x većem capu. https://www.defined.fi/sol/5gB4NPgFB...teToken=token0 A sad kad kupiti, čekati jači drop ili ne, pojma nemam. ja sam dio uzeo u preslau, imali su launch ovdje: https://metadao.fi/ Na kraju skupili više nego što su htjeli/trebali i doslovce vratili ljudima 90% love, tak oda sma još kupovao nakon launcha. ovu metadao.fi stranicu treba čekirati, zanimljiv koncept, i zanimljivih projekata gore ima. |
Ima li tko iz iskustva za preporučit kvalitetan izvor OHLCV podataka za kripto i dionice sa API-jem, a da inicijalno mogu skinuti cijeli history? Trebam za integraciju u market-watch skriptu za koju sam napisao određene matematičke formule odnosno indikatore, pa na uzoru na Freqtrade radim optimizaciju varijabli sa TA-Lib i Pandas-TA. Za CCXT znam. Ne trgujem, prikupljam i analiziram podatke.
Citiraj:
|
Do kad sad čekati :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:01. |