![]() |
Citiraj:
|
nema fudbala bez njemačke ;)
|
Citiraj:
Bolje oni nego inter. :D |
Ja sam se sve nadal da bu Marseille uvalio kojeg MU ali ništa na kraju...
|
Uzvrati bi mogli biti zanimljivi, MU mora ići na sve ili ništa, isto kao i Real i Inter :)
|
Liverpool bez gola 160 min vs Sparta... strasno :(
EDIT: Fala k*rcu da su se uspjeli skrumpat :) |
Gledam upravo tekmu.
Neće pa neće u gol. A i igra treča postava. EDIT: A evo i gola :) Kuyt. Liverpool ide dalje :) |
Nek' su taljoši popušili, iako su mi i jedni i drugi livadići...
|
Borussia stukla Bayerna doma, i pokazala tko je gazda ove sezone :)
I Real kiksao kiksao, i ode Barcelona na +7 :) Jos nek Liverpool i Milan pobjede i savrsen vikend :P |
Citiraj:
|
I bez šreka united dobiva chelsea. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja koji gledam uglavnom sve Unitedove tekme već poćinjem dobivati sijede na glavi od njegove igre i Chicharita ili Berbatova na klupi. Treba njemu još dosta dizanja forme, frajer živi na staroj slavi i dva lijepa gola. |
Lepi prošel bez kazne:suicide:
|
Milan stukao Napoli 3:0
Neznam di je vidio onaj penal za Milan, al ajde nije da se bunim :p Ajmo sada po taj scudeto :) |
od dva govna,ono crveno crno manje dismr :D ajmo milan :D
|
Citiraj:
Pazi ak bu danas bilo 0:0 na kraju ili će chelsea nekim čudom voditi produžetaka će biti minimalno 5min. :) Igra se dok m.united ne pobjedi ili spasi prkno. :) |
Bilo bi lijepo. :) Iako sad su one sheme "ako chelsea pobjedi ima šanse za naslov". Ima šanse za PM, a ne za naslov. :D
Ak dobro odigraju do kraja mogu završiti treći pod uvjetom da dobiju sve pa uključujući i city i united pred kraj sezone. :) |
NEko je reko da Rooney ne igra? Taj šutira po Čehu ko da sutra ne postoji :D
I naravno,Rooney ga je i strpal... UJ! :D |
To je to. :D
|
Uf Rooney proigrao :)
|
To to samo tako chelsea. Bez ideje našutavajte loptu okolo. Da ih bar zabiju 5:0. Baš onako kako je nekad chelsea znao zabiti njih. :)
|
Šta je Sarr skinuo tj Bane omašio u 39. minuti....zbog ovog se završava na transfer listi :)
|
David Luiz....ajnc-ajnc :D
btw,Carlo Ancelotti se baš trudi izgledat ko zaposlenik Gestapa? :) |
Penal za chelsea. :)
Nije baš zaslužen. :) |
Čelzi :D
|
Vodi CFC 2:1
Sad i ne igraju loše. :) |
Jesi smočio ćega?:D
|
Ne. Uopće mi nije napeto. Nemanja dobio crveni. :)
|
Citiraj:
Ajd da je i Čelzi nekog pobjedil.... |
I to kaj kažeš. Da i oni dobiju veliku tekmu. :D
|
Nekaj se curica špinčila da "hvala bogu da igra Vidić" a ono opet štanga...za kog ste ga vraga kupili uopće?
I to za toliko love:D |
Šteta novca. :) Ja bi za 5% te love igrao bolje. :D
|
Citiraj:
|
+ Ja kad krenem (deco daje se na znanje da sila masi daje ubrzanje) nema zaustavljanja. :D Sad forsa tu curicu jer mora opravdati tu lovu, a titu drži na klupi. Nema smisla. :)
Ovu subotu: Juventus-AC Milan Nekak imam filing da je trouble uvjeren da Juve dobviva. :p |
Juve je ošo u krasni...
|
Milan vjerojatno dobiva tekmu. :)
|
Citiraj:
I da,kao i kontra Intera,uvjeren sam da Juve dobiva :care: nejdemo u Ligu prvaka,vjerovatno niti u evropsku ligu,možda ni u intertoto.....al bumo zato jahali kevu svim favoritima :D |
Pao je i Juve :)
|
Buffon:p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08. |