![]() |
Tom Clancy's H.A.W.X. hacked Demo :D
|
godfather 2 i pes09
|
battlefield 2142,f.e.a.r 2,wanted:weapons of fate i gta4 još uvijek:D
|
Trenutno igram:
COD2 multiplayer(sve bolji i bolji sam xD) Flatout UC Timeshift |
World Snooker Championship Real 2009-nevjerovatno ali istinito, prva simulacija nekog sporta u kojoj sam lošiji nego u stvarnom životu:D:hitthewal:
Ali da su dečki to jako dobro napravili, definitivno jesu:goood: |
Trenutno se praši:
Battlefield Heroes Sniper Elite |
Battlefield Heroes, kaj ima beta? imam key al nema na njihovoj stranici za skinuti XD
|
još uvijek Gothic 3 sa 1.7 patchom :D
da je igra izašla ovakva bi dobila pohvale i počet ću, konačno, Mount and blade |
Citiraj:
Automatski se skidaju svi game fileovi i starta se launcher od igre nakon toga. Jedino za startanje igre treba se logirati na web od bete preko IE ili firefoxa jer iz njih čita login informacije od accounta i starta launcher. Ako još nisi stavio country, stavi bosnu da zaigramo skupa ako si za :chears: Mainu je ime "Jegermajster", pa me addaj u friendse dok dođeš ingame... |
CS:S :Machineg:
|
CSS isto :D
|
Breath of Fire sagu na SNES-u :D:care:
|
Counter Strike Source...
ako nekog zanima igra online evo i ip adresa [CRO] servera 78.159.121.57:27015 |
jedino cod 4, dugo vremena nisam nista drugo igrao :)
|
Poceo malo opet igrati cs 1.6 i kupil sam css pa se jos trenutno privikavam na njega. Onda tu i tam nabacim koju partiju wc3 s curom prek hamachia i usput se ceka da izade neka dobra igra :P
|
Frontlines - Fuel of War nabavio,Special Edition,dolazi sa majicom:), Art bookletom sa tvrdim koricama,Soundtrackom,2 DVD-a,i velikim posterom.
Sama igra,rekao bih - genijalna. MP shooter,nešto tipa ETQW ali na steroidima i sa 3x boljom grafikom. Mislim da ću namučiti i GTX260 na 1920 rezoluciji uz ovu igru. Zasad koliko igram,igra je vrh.:):chears: Preporuke! Ali samo da dodam,ovakav paket dugo nisam vidio,bundle,recimo. Stvarno impresivno. |
Citiraj:
Koja je cijena? |
Cod4 Multy i poceo Mount and blade:)
|
Citiraj:
Ali pogledaj u Algoritmu recimo,cijenu obične igre,kako se tamo kreće. Nisam dugo gledao,imaš algoritam.hr pa vidi. |
Opet sam instalirao Diablo II LOD, opet igram s Assasinicom. Ah koje savrsenstvo od igre :)
Kad ce vise trojka :( |
CoD 4 MP
Crysis GTA 4 :D:D |
Trenutno samo Fallout 3, i to pomalo, svaki drugi-treci dan po pola sata-sat. :D
|
Citiraj:
|
ovako igram:
GTA 4 Fallout 3 Oblivion Black and White 2(u,jee dobro biti bog:D) World in conflict Bioshock Timeshift Armed Assault 2 Star Trek:Legacy Stronghold 2 Colin Mcrae Dirt Spore The Experiment Crysis and Warhead Pro Evolution Soccer 2009 Mass Effect naravno,to su instaliran igre i sve pomalo svaki dan igram...:D |
CoD2
WoW i to je uglavnom to :P |
Igram paralelno: Helldorado, HOMMV: Tribes of the East, Stalker SOC, Hitman Blood Money, Star Trek Bridge Commander, Sacred 2 Fallen Angel, COD2, DOTA. :D
|
e,Nybelung kakav je sacred 2...se isplati skidati i igrati...jer vidim da ga po nekim forumima pljuju...:)
|
Citiraj:
E da, ja ga nisam skidao.. Ima tu 2 dual layera materijala.. Lakše je kupiti igru. :D Evo sad sam na Gamespot-u pronašao rečenicu koja ti odlično opisuje cijelu igru: Evo još: Citiraj:
|
ok,hvala na odg...btw.koja je to igra DOTA...:D
|
Blava, ti sve te igre koje si naveo imas instalirane ?????
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |