![]() |
Kaj je tu je, nije se moglo više očekivat od zadnjeg dvoboja i to u zimi i protiv bunkeraške momčadi. Za propuštenim prilikama ne vrijedi žalit (teško da...) i sačuvat trenera i igrače preko zime i ljeta i krenut u novi "pohod". |
Sad su postali još optimističniji, druge godine liga prvaka i prezimljavanje u europi.:care:
|
upravo doso sa tekme :chears:
smrzo se ko nikada do sada, izgubio glas. i ne znam kaj da kazem. ak je ono bila igra koja nam je trebala donjet pobijedu onda sam ja Bill Gates. Onaj balvanic je suplji nego ementaler, damir je decec koji glumi Messija. Razocaran sam jer je bio pun stadion, ljudi su se dosli smrznut za DINAMO, a oni odigraju nikak. Na kraju sam ostao razocaran i pun gorcine jer ti decki na terenu nisu pokazali da zasluzuju nositi DINAMOV dres. Atmosfera je bila srednja zalost, i ak se uskoro ne sredi situacija oko kluba nebu bilo dobro. |
Citiraj:
Samo me zanima dal bu itko od onih 30 iljada šupaka na slijedećem kolu protiv dragovoljca...... odgovor znamo svi. Mrzim tzv purgere i iste takve dinamovce.... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vaha: Bunker od armiranog betona se ne probija kontroliranim rizikom.... ne nego ti: a) nemaš pojma b) nemaš momčad c) kombinacija obadvoje s tim da te mamić(ne,nezaslužuješ prezime s velkim slovom,želim ti brzi infarkt) nadojio s idejama kak buš igro ligu prvaka slijedeće godine a upravo se sprema prodaja 3 najveće zvijezde(zakapareno,provjereno,moguća odgoda do ljeta).... |
iako nisam navijac nase lige steta za hajduk i dinamo. Sad mi frend posalje ovo
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_516270_n.jpg |
Ne zelim flejmat i podrzavam BBB koji su u "strajku" ali od kada oni ne dolaze na stadio ekipa je ponovo pocela voditi zene i djecu da gledaju nogomet. tak je i jucer doslo pun k. ekipe sa djecom i zenama koji su dosli radi DINAMA da uzivaju u pobijedi nad PAOKom, a oni im vrate nekom mlitavom igrom u prvom, i nikakvom igrom u drugom poluvremenu.
Nazalost to su precijenjeni igraci kojima novinari napusu njihove glave sa glupostima i onda si umisle da su messi, CR i ostali, a zapravo su nule i jedino su dobre za HNL. Sam da se dotaknem atmosfere od kada nema pravih BBB. atmosfera je kazalisna i dugo nisam dozivio takvu mlakost u nenavijanju. Svaka cast pojedincima koji su pokusavali pokrenuti navijanje. |
Slažem se za navijanje, mlitavo i bez veze.
Ali takva je bila i igra, protiv villareala je navijanje bilo fenomenalno, kad nema boysa i megafona nema ko pokrenut navijanje dok je igra mlitava. Ali da sam se smrzo ko pi..., jesam! |
Trenutno Anderlecht - Hajduk 1:0
|
|
I onda netko kaže da su ovakvi potezi u PES-u bagovi
|
LP parovi:
Roma - Šahtar Milan - Tottenham Valencia - Schalke Inter - Bayern Lyon - Real Arsenal - Barcelona Marseille - Manchester United Kopenhagen - Chelsea |
Opet se Čelzi zguzičaril...:D
|
Citiraj:
|
Uf bome gadni parovi, siguran prolaz bi trebali imati Chelsea, Real (mala osveta za proslu sezonu) i Man United, nekako tim redom su i favoriti po meni. Ostalo ce bit knap sve
Edit: Zaboravio Barcu, rijesit ce Arsenala sam tak :D |
Citiraj:
|
Milan - Tottenham najzanimljiviji par
Barcelona, Man. Utd i Real skoro pa siguran prolaz :) |
Citiraj:
Već bu se krumpiraši snašli, ne brinem se ja za njih... |
sto se lige prvaka tice,fakat su sve tekme dobre.
|
Sam se vi cerite. :D Kopenhagen je u skupini igrao 1:1 i izgubio 2:0 kod barce doma. :) Nije to mala stvar. :)
Danas je otkazana premier liga. :) Nema chelsea vs united :( |
Mogel bi i Arsenal večeras malo potegnut da mi uljepša blagdane:p
|
Arsenal će dobiti. :)
|
Nadam se:D
|
Nemaš se kaj nadati. Chelsea je u rasulu. :)
|
Chelsea večera može dobiti kao i Arsenal, u tome i je čar premiera...:)
Inače evo dobre stranice što se tiče live prijenosa: http://livetv.ru/en/ |
SportKlub prenosi danas Arsenal-Chelsea:)
|
Igra se jako grubo. :)
|
UJ! :D 1:0
|
UJ!, 2:0:D
|
UJ! 3:0 :D
|
UJ!, 3:0 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |