PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107242)

Zmaj000 12.12.2008. 19:20

http://bashandslash.com/boards/viewtopic.php?f=28&t=742 tu potrazi sve ti je objasnjeno

Željac 12.12.2008. 21:12

khmmmm....

imam problema sa pokretanjem single playera. odem u igru, solo, odaberem tezinu, i nista se ne dogada !

probavao sam radit folder players, pa unutra stavit profiles pa unutra folder sa mojim imenom i txt naslova active. za cijeli folder maknut read only. odem u igru i opet ista stvar !
to mi se dogodilo odmah kad sam usao u igru. nakon toga sam procitao na game spot forumu da se iz activision foldera treba obrisati codwaw(nesto); (ali ne game launcher... nesto drugo), pa radit profile itd. onda sam dosao na ideju da napravim ovo sto sam gore opisao.
za sad te ideje itd. ne rade. !

:beer:

EDIT:

uspio sam rijesiti. hvala svimak oji su imali namjeru pomoci :D

ovako ide... (za xp)

c- documents and settings- (staviti da se prikazu hidden folderi)- vas profil- local settings - aplication data - activision - cod waw- players- profiles - unutra obrisati sve sto ima, napraviti folder sa svojim imenom i napraviti txt. imena active. uci u taj txt i staviti ime koje je na folderu s vasim imenom.
i to je to !

vrlo vjerojatno je to bilo negdje opisano, samo ja kacim iz 10-te pa ce i ovo gore valjda nekome pomoci !

pozz !

hammer_of_thor 13.12.2008. 01:09

Ja reinstalirao Windowse i sad izgubio rank :(
Nažalost vjerovatno jer sam u brzopletosti zaboravio pogledati u registryu cd key pod kojim je instalirana igra :hitthewall:

mpdata sam sačuvao i sve to al ubacim unutra te mi izbaci "An error occured ehile reading the stats data" :(

A bio sam na 40. i nekom levelu :/

MisterM 13.12.2008. 13:41

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1218536)
Ja reinstalirao Windowse i sad izgubio rank :(
Nažalost vjerovatno jer sam u brzopletosti zaboravio pogledati u registryu cd key pod kojim je instalirana igra :hitthewall:

mpdata sam sačuvao i sve to al ubacim unutra te mi izbaci "An error occured ehile reading the stats data" :(

A bio sam na 40. i nekom levelu :/

Pa đe cd key zaboraviš :rtfm:

hammer_of_thor 13.12.2008. 14:15

Ahhhh... shit happens, brzopletost :hitthewal:

mister92 14.12.2008. 01:57

Neznam daj je vec bilo govora o ovome ali jel netko zna zasto mi xfire ne prepoznaje cod5 i zasto igrica se nece spojit na net nego je stalno u offline modu, beta je radila super cijela verzija nece

Željac 14.12.2008. 11:07

Citiraj:

Autor Black Warrior (Post 1219577)
Neznam daj je vec bilo govora o ovome ali jel netko zna zasto mi xfire ne prepoznaje cod5 i zasto igrica se nece spojit na net nego je stalno u offline modu, beta je radila super cijela verzija nece

da, meni isto xf sere kad pokrecem igru.
tj. nemogu uci u nju !
ako je ne prepoznaju, sigurno jos nisu dali update sa novim igrama itd.
jesi probao instalirat patch za igru ?!
ja cu ga instalirat kad predem sp, jer kad ga instaliram se mogu oprostit od sp-a. a, bas me zanima sp :D

Flatline 14.12.2008. 15:57

meni preko xfire ulazi na servere ali i dalje nepokazuje koliko je igrača na serveru

Željac 14.12.2008. 17:05

meni se igra crasha nakon zavrsenog ciscenja bunkera.
i, uvijek na istom mjestu. dva puta zaredom. americko ciscenje bunkera, nakon ruske snajperske misije i ciscenja one livade. prvo susretanje sa flame throwerom. i, taman kad se misija zavrsi, ekran se zacrni i bam crasha se.
dali sam ja jedini kojem se na tom mjestu rusi ili ?!

Bravo 14.12.2008. 17:50

Evo kako sam ja rijesio problem, samo što ja nisam mogao ni pokrenut igru..

My Computer>Properties>Device Manager>Sound, Video and game controllers> DISABLED=Unimodem Half-Duplex Audio Device

Željac 14.12.2008. 17:58

Citiraj:

Autor Bravo (Post 1219994)
Evo kako sam ja rijesio problem, samo što ja nisam mogao ni pokrenut igru..

My Computer>Properties>Device Manager>Sound, Video and game controllers> DISABLED=Unimodem Half-Duplex Audio Device

to rijesenje za moj problem ili za xf ?!

Bravo 14.12.2008. 18:44

Neznam, probaj ništa te ne stoji.

Željac 14.12.2008. 20:22

probao sam...

i uspio sam je uninstalirat i vise je ne vratit na comp !

:D

bilo je lijepo dok je trajalo, kasnije.... by by !

joga bonito 15.12.2008. 22:38

Citiraj:

Autor Željac (Post 1218341)
khmmmm....

imam problema sa pokretanjem single playera. odem u igru, solo, odaberem tezinu, i nista se ne dogada !

probavao sam radit folder players, pa unutra stavit profiles pa unutra folder sa mojim imenom i txt naslova active. za cijeli folder maknut read only. odem u igru i opet ista stvar !
to mi se dogodilo odmah kad sam usao u igru. nakon toga sam procitao na game spot forumu da se iz activision foldera treba obrisati codwaw(nesto); (ali ne game launcher... nesto drugo), pa radit profile itd. onda sam dosao na ideju da napravim ovo sto sam gore opisao.
za sad te ideje itd. ne rade. !

EDIT:

uspio sam rijesiti. hvala svimak oji su imali namjeru pomoci :D

ovako ide... (za xp)

c- documents and settings- (staviti da se prikazu hidden folderi)- vas profil- local settings - aplication data - activision - cod waw- players- profiles - unutra obrisati sve sto ima, napraviti folder sa svojim imenom i napraviti txt. imena active. uci u taj txt i staviti ime koje je na folderu s vasim imenom.
i to je to !

vrlo vjerojatno je to bilo negdje opisano, samo ja kacim iz 10-te pa ce i ovo gore valjda nekome pomoci !

pozz !

ej thx na postu i ja taman instaliro CoD 5 i isti problem imo i reko sta je sad u odma da vidim sta ima na forumu i procito tvoj post, isto to napravio i evo odma radi, hvala, pozz:chears:

Flatline 16.12.2008. 18:06

danas proradio xfire kako treba
bar meni

edit: nije bas kako treba jer zamrzne na skeniranju servera

MisterM 18.12.2008. 20:02

Jel tko uspio preči sve prestige levele?

Thoroughbred B 22.12.2008. 22:40

Meni izbaci error nakon misije "burn em out" ... jel imao netko sličan problem?

Željac 22.12.2008. 23:55

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1227557)

mene je izbacivao nakon te misije.

i, uspjesno sam rijesio taj problem....

tako sto sam obrisao cijelu igru i odlucio da je vise necu vracati !

MisterM 23.12.2008. 00:27

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1227557)

Kupiš orginal i rješeno......:)

rodney 23.12.2008. 01:30

mozda da uzmes save od nekog inastavis poslije te misije?

Thoroughbred B 23.12.2008. 13:15

Citiraj:

Autor MisterM (Post 1227663)
Kupiš orginal i rješeno......:)

Stegnuo sam remen :smoke:

Warrior 26.12.2008. 23:24

CoD 5 i čudna voda

Pozdrav,
pod određenim kutem, rubovi tijela koji se nalaze u vodi imaju bijeli obrub kao na slici:
http://i157.photobucket.com/albums/t...000_resize.jpg

Zna li netko u čemu može biti problem? Grafa je ATI HD3870, isto se dešava na 8.11 i najnovijim 8.12 driverima.

Hvala.

buljo 27.12.2008. 00:34

I kod mene je tako, a kak je igra jedan veliki bug opće se ne zabrinjavam oko toga. :)

Warrior 27.12.2008. 00:48

Thanks, dovoljna mi je informacija da je i kod drugih tako, znači nije problem kod mene.

Veki-os 27.12.2008. 01:01

Kod mene isto to s vodom.

MisterM 27.12.2008. 09:48

Citiraj:

Autor buljo (Post 1230830)
...a kak je igra jedan veliki bug opće se ne zabrinjavam oko toga. :)

Ne kužim o čemu se stalno prigovara - meni je SP odličan - isto kao i 2 i 4....MP igram i uživam.... stvarno ne kužim.....

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 1230891)
Kod mene isto to s vodom.

Same here......

BlackDwarf 27.12.2008. 09:48

Primjetio sam da je to samo kod ATI grafickih. Kod frenda geforce nema obruba na vodi.

Bravo 27.12.2008. 10:37

Trenutno sam na misiji Blowtorch & Corkscrew, i tamo postoje nekakva 3 paketa na kojem se nalaze po dvije eksplozivne naprave. Dođem do tih paketa i jednostavno neznam kaj napraviti jer mi se ništa ne ponudi. (to je ona misija u Japanu)

thuNdeR 27.12.2008. 11:19

Citiraj:

Autor MisterM (Post 1231079)
Ne kužim o čemu se stalno prigovara - meni je SP odličan - isto kao i 2 i 4....MP igram i uživam.... stvarno ne kužim.....

Same here......

:dobar: igram cod serijal od jedinice (mp uglavnom) i ovaj cod mi je neznam zašt al najzabavniji uz cod1 svojevremeno, možda baš zato šta se ''pro'' ekipi ne sviđa pa je gušt igrati:)

Vedek 27.12.2008. 21:14

call of duty 4

sta misliti dali ova konfiguracija može pokrenuti call of duty 4 :
AMD Athlon(tm) 2.00 Ghz i 1gb ram-a
grafička NVIDIA GeForce FX 5200 (128mb):lol2::lol2:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13.