![]() |
Display driver has stopped...
Prije godinu dvije sam imao isti ovakav problem. Crtam u 3ds maxu i odjednom se ekran zamrzne i dobijem poruku AMD driver has stopped responding. Imam graf. Radeon 2600XT. Kad mi se taj problem prvi puta pojavio uspio sam ga nekako rješiti ali sada kad sam update-ao drivere od grafičke ne mogu ga se rješiti. Što sam sve probao
Reinstalacija drivera/čišćenje sa driver sweeper isključivao UAC, aero sučelje overclockao/underclockao grafičku over/underclockao procesor, povećao napon na procesoru bogznašto radio po BIOS-u uštekavao graf u drugi utor na matičnoj odspajao ventilator sa graf za slučaj da on radi pad napona jedina pravilnost koju sam primjetio je da se driveri smrznu kad temperatura grafičke prijeđe 52-53 stupnja. ako dalje povećavam tepmeraturu grafičke onda nakon toga nema smrzavanja. Također nikad ni ispod te temperature tako da mislim da je na kraju povezano s temperaturom. I sada ne znam da li da kupim novu grafičku ili da kupim jedan od Arctic Cooling hladnjaka za VGA a da ovu grafičku dam na reklamaciju. Da li je netko imao ovakav problem? Ako netko ima još kakvo rješenje slobodno neka kaže, ja zadnja tri dana pokušavam ovo popraviti. I još nešto, kad sam kupovao komp prije 2 godine dobio sam neispravan RAM i stalno mi se pojavljivao BSOD. Koliko ja znam da se driveri od grafičke ne isključe i uključe ovako, pojavio bi se BSOD i sad me zanima da li postoji veza između RAM-a od grafičke i zamrzavanja drivera. I da, i bez instaliranih drivera sa AMD-ove stranice driveri se smrzavaju. Tako da sam dosta siguran da nije softverski problem nego hardverski |
A da probaš ubosti drugu ATI grafu (posudi je) u svoj komp?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I još nešto, kada povećam frekvenciju grafičke memorije, pojavljuju se artefakti i nakon toga odmah rušenje drivera. |
Kupi drugu, ova je dala svoje.
|
Meni se to pojavljivalo s nekim novim updateima, drivera. Stoga sam instalirao originalne koje su dosle s grafom i sve je uredu...
|
Tek sad vidim datum OMFG. Isprike.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |