![]() |
Ne bas da ne vidi.Bili smo malo brzopleti.Vidi on sve samo u gornjem dijelu koji svi vide pokazuje samo dva podatka.
Evo slike: http://www.imagesforme.com/thumbs/8312TAT.JPG |
je da, ali opet mi je to visoka temperatura s obzirom da je vani ''hladno'' i da je to idle temp pod BT-om
nekak mi je ona temp koju je SpeedFan pokazao najrealnija |
Nitko ne priča o clockanju, jel ste probali koliko te zvijeri idu? :)
|
Iskreno evo da bi nasao neko vrijeme za pozabaviti se s tim nisam.Ali sam probao sa jednim drugim, isto B3 stepping na 3GHz bez nekih muka tako da i sa svojim ocekujem isto.
|
Citiraj:
Ali cim se ustanovi sta je prava temp ide on na oc! |
haklam malo po forumu i netu i pitam se... jel se isplati na GA 965P-DS4 stavljat Q6600,Jel bi to radilo kak treba?
|
Wolverine jel to tebi samo tako visoka temperatura ili vas vise ima taj problem......samo se informiram prije kupnje :)
i jel bi isao taj famozni Thermalright Ultra 120 Extreme na maticnu Gigabyte P35-DQ6 posto i ona ima hebeno hlađenje |
bi jer ultra 120 i nije toliko velik.
|
pa nadam se da nije tako velik ....iako na slikama izgleda da je dosta velika..... ali vidjet cemo za koji tjedan
a evo i jedne stranice posvecene tom procu i oc-u Q6600 |
nije veći od tuniq towera ili infinitya ili BTa. A ultra 120 u slučaju da ne stane na jednu stranu stane okreneš ga na drugu. I prilično sam siguran da sam negdje vidio sliku njega montiranog na dotičnu ploču :)
|
Citiraj:
|
ok ti znas ti ne pijes :) znaci taj problem smo rjesili
sad ostaje jedino temepratura ...tj pitanje dali ima vise takvih slucajeva s takvom temper...... ili su mozda samo ovi programi nesto s***ani pa ne prikazuju dobro |
Vjerojatno ne pokazuju dobro. Jedan je nacin da saznas - skini cooler i vidi kakav je otisak ostavila pasta, po tome mozes zakljuciti da li je cooler bio dobro sjeo na proc i da li je mozda IHS od proca konkavan. Ako je sve OK i otisak ukazuje na to da je cooler dobro sjedio gore (i bio je hladan) znaci da programi lazu :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
On bi moro dobro ocitavati! |
Ne bi ako očitavao iz Super I/O...Zato Asusice ne prikazuju najtočnije temperature.
|
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/downloads/392e/tat.exe |
Thermal Analysis Tool mi pokazuje iste temperatura kao i everst!
|
Citiraj:
|
onak pomislio jer ploča ima P965Express chipset koji je malo stariji....
|
Citiraj:
|
Ta ploca podrzava Quad jos od svoje prve revizije, tako da nema beda oko podrske :)
|
@SRV što nisi već nadogradio komp? Govorio si da budeš, a pojeftinjenja su došla prije ohoho ;)
|
Neznam vise sta da radim sa ovim temperaturama idu mi malo na zivce pa sa si mislio satviti vodeno hladjnje,u hgsrotu imaju ova dva pa neznam koliko su dobra s obzirom da nisu skupa sta mislite o njima i koliko bi skinuli temp!!
THERMALTAKE Big Water SE, CL-W0005-01 THERMALTAKE Big Water 735, CL-W0075 Edit- ili da uzmem nakakav dobar cooler koji moze zamjeniti ovog zalmana! |
Citiraj:
|
Najs, obavezno napiši dojmove :)
|
Nice, očekujemo rezultate i držimo palčeve za fsb :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kakve su mogucnosti rekalamacije ako je ovo moguce sto je Razer naveo da je heatspreader procesora neravan!!
|
nikakve, jer procesor uredno radi.
|
da, jedino poliranje procesora, ali tad gubis garanciju.
|
Ja bum si kupil Quad Duo, pa si vi mislite :D
:lol2: |
Dual Quad mi zvuci bolje ipak :) Recimo novi MacPro ;)
|
Eh, ***ga, nisu imaliu Quad duo, pa sam stavil Core 2 Oto :p
|
Što ima Otto motor integriran? :p
|
MacPro izgleda kao da ima :D Eh da mi je nabaviti njegovo kuciste samo, odmah bi komp letio unutra ;)
|
Ako ste vidjeli več sam se raspitivao za IFX-14, ali me sad konkretno zanima u čemu je problem, odjedamput su mi se temperature počele povisivat, pa sam mislio vrijeme za čiščenje, stavio novu pastu, ali ne pomaže, a sad kupio neku malo bolju pastu i sad mi odmah nakon minute počne cviliti, tako da neznam, več kad sam ga kupio, njegov cooler nije bio baš čvrst, ali nisam ga ja stavljao, a tip koji mi ga je stavljao mi je rekao da nešt nije uredu sa tim cooler-om, ali je do sad uredno komp radio, normalno, što drugo nego po IFX-14, ali možete mi reći sad kad gledam procesor nije mi jasno zašto ima ove sive "fleke", pa nije valjda da se oštetio?
http://img22.imageshack.us/img22/2839/cpudnj.jpg zahvaljujem unaprijed... |
Sve ti je ok s procem,ne brini ;)
|
Salko01 isti takav problem imamo moj kolega i ja dakako utvrdio sam da senzori lažu dobrano! Kao prvo probavao sam različite stvari mijenjaj pastu pa skidaj cooler da nije možda dobro nasjeo,ali sve je u redu! I kako je stigla nova matična idem ja sad ono vidit u everestu(jedini mi pokazuje točne temperature!)idle oko 33 °C,otvorim Real Temp,Speed Fan,HW Monitor svi lažu za skoro 20 °C +! Stavim prst skroz dole kod hladnjaka(imam stock)i ono hladan zrak puše! I ajd ja ga opteretim Prime 95,temperature na 3,0 ghz nisu prelazile preko 59 °C,što je odlično i još je isključen EIST i C1N tak nešta. Tad sam stavio isto prst i osjetio da topliji zrak ide,ali ne pretopal da nemožeš prst držati! Tako i kod prijatelja još on ima Mugena 2 pa mu laže! Ja sad vjerujem samo Everestu i MSI Dual Core Centeru! Jedini oni točno pokazuju temperature!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |