PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Dan štednje vs Halloween (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50574)

Jelc 05.12.2006. 15:17

Citiraj:

Autor domy_os (Post 584944)
Evo i ja naručio tu grafu, uskoro stiže... :D

: cheers2

Lihto 05.12.2006. 15:25

Citiraj:

Autor domy_os (Post 584944)
Evo i ja naručio tu grafu, uskoro stiže... :D

vidjet ćemo:p

domy_os 11.12.2006. 19:35

Grafa stigla, otvaram kutiju i slijedi mrak na oči... Nisam dobio daljinski, receiver za njega i Adobeova dva CD-a. Sve ostalo je isto kao kod Jelca i Mara. Ne znam je li to sad nešto novo pa ne ubacuju u paketu ili šta... Zanima me da li su ostali koji su kupili tu grafu u Ve-milu u Osijeku dobili to troje??? Ili da zovem Ve-mil i požalim se? Stvarno uvijek imam sranja s tim hardverom, nevjerojatno...

Jelc 11.12.2006. 21:20

Citiraj:

Autor domy_os (Post 590537)
Nisam dobio daljinski, receiver za njega i Adobeova dva CD-a.

Fak:eek:
Ja sam kupovao kod Baćanija u Autronicu ali sam zamolio tipa da mi otvori kutiju.
I bilo je sve unutra.
Kaj si to dobio poštom ili si kupio u trgovini pa zaboravio provjeriti???
Kutija je već bila otvarana?

domy_os 11.12.2006. 21:32

Nisam dobio poštom, otišao sam tamo i uzeo. Očekivao sam da će biti daljinski unutra jer ipak je AIW, ali eto, sranja se događaju... Kutija nije bila otvarana. Ma vidjet ću sutra šta se da sredit. Možda dobijem povrat novca pa uzmem tu iz Autronica, a ako ne, mjenjam je za X1950Pro s Accellerom.

nexus-6 11.12.2006. 21:40

Moja je iz ve-mila Rijeka isto bez daljinca, od cd-a drajveri, hitman i onaj cyberlinkov.

Jelc 11.12.2006. 21:44

Citiraj:

Autor domy_os (Post 590615)
Nisam dobio poštom, otišao sam tamo i uzeo. Očekivao sam da će biti daljinski unutra jer ipak je AIW, ali eto, sranja se događaju... Kutija nije bila otvarana. Ma vidjet ću sutra šta se da sredit. Možda dobijem povrat novca pa uzmem tu iz Autronica, a ako ne, mjenjam je za X1950Pro s Accellerom.

Sranje.
Ne znam da li je netko na forumu kupovao istu takvu u ve-milu pa da vidiš...
Odi sutra natrag pa nek otvore još jednu kutiju.

Citiraj:

Autor nexus-6
Moja je iz ve-mila Rijeka isto bez daljinca, od cd-a drajveri, hitman i onaj cyberlinkov.

Mater im lopovsku-zato ziher ni nema opisa grafe na njihovom webu.
Je*eni smradovi...

Lihto 11.12.2006. 22:21

Citiraj:

Autor Jelc (Post 590631)
Sranje.
Ne znam da li je netko na forumu kupovao istu takvu u ve-milu pa da vidiš...
Odi sutra natrag pa nek otvore još jednu kutiju.

Izgleda da su sve iz ve-mila takve jer smo već pitali jednog forumaša iz Osijeka koji je uzeo tu istu grafu....Najjači je bio izraz domyijevog lica kad je tražio daljenski sve je izvrtio prevrtio,gledao tajne pretince,problijedio stenjući: Gdje je? Gdje je?:D (smijem se njegovoj reakciji a ne tomu što su mu podvalili škart) ....Uglavnom smeće jer to nije to pa ćemo valjda sutra pokušat nešt riješit....

nexus-6 11.12.2006. 22:24

@jelc
jel se tebi na kutiji negdje spominje daljinac?

Meni je doduse lik reko da je to verzija bez daljinca (nije direkt iz ducana nego prek nekog lika, ali novo, neotvarano, sa folijom prek kutije i racunom iz vemulja)...
Jedino ne kuzim zakaj ne mogu nac grafu na powercolorovoj stranici...

Mar 11.12.2006. 22:28

Nemogu virovati koji smradovi.
Sto je najgore - taj daljinski je vrlo funkcionalan, pogotovo za media center računala, a može raditi i bez kartice.
Sigurno je to netko povadio.

Znaš što: pogledaj onaj "table of contents" ili "this package contains" dio - tamo mora da je naveden daljinac, i ona im ***i sve po spisku, gadovima pokrvarenim kad odes do ducana.

domy_os 11.12.2006. 22:30

Da, ni ja ne mogu naći nigdje tu grafu. Ali žalosno je što nitko nije rekao da Ve-milova dolazi bez daljinca jer mi on tu igra veliku ulogu. :( Zato i služi forum, *ebemu... :( Sad sam napravio katastrofalan za*eb jer pojma nemam da li se isti takav daljinac može naknadno kupit ili ne. Pitanje kako će to na kraju završiti, nadam se dobrome...

Jelc 11.12.2006. 22:38

Citiraj:

Autor Mar (Post 590672)
taj daljinski je vrlo funkcionalan, pogotovo za media center računala, a može raditi i bez kartice.

Ne mogu se sjetiti da li sam stavljao ljink-ali ako nisam:
http://remotew.free.fr/plugins.htm

Jelc 11.12.2006. 22:46

Citiraj:

Autor domy_os (Post 590675)
Ali žalosno je što nitko nije rekao da Ve-milova dolazi bez daljinca jer mi on tu igra veliku ulogu. :( Zato i služi forum, *ebemu... :(

A je*iga...tko bi pomislio da će tako muljati???
Trebalo bi možda i u Autronicu provjeriti da sad i oni nemaju takve...makar na njihovim stranicama u oppsu grafe lijepo sve piše.

http://www.autronic.hr/proizvodi/art...PWC-AIWX1900GT

McG 11.12.2006. 22:53

Citiraj:

pojma nemam da li se isti takav daljinac može naknadno kupit ili ne.

KLIK ...nazovi i provjeri kakva je situacija s tim daljinskim, ako je to-to.

Jelc 11.12.2006. 23:34

Citiraj:

Autor McG (Post 590703)
KLIK ...nazovi i provjeri kakva je situacija s tim daljinskim, ako je to-to.

Taj je stara, grda i debela verzija...

McG 11.12.2006. 23:42

Moja greška.
Je, onda nema druge, nego do Ve-mila i ima da neko fasuje zbog muljaže. Nadam se da bu domy_os rješil to nekak...bilo povratom para ili novom karticom od strane Ve-mila.

nicko 12.12.2006. 01:24

Zato je u ve-mulju par stotina zelembaća jeftinija nego u autronicu...
Ne mogu vjerovat...ali mislim, oni MORAJU nešto napravit...pa bilo što, samo da ne bude kako treba...: nono :

Lihto 12.12.2006. 04:23

Citiraj:

Autor nicko (Post 590823)
Zato je u ve-mulju par stotina zelembaća jeftinija nego u autronicu...
Ne mogu vjerovat...ali mislim, oni MORAJU nešto napravit...pa bilo što, samo da ne bude kako treba...: nono :

nije... u autronicu je ista cijena(tu negdje) ko i u ve-milu

domy_os 12.12.2006. 11:03

Ista cijena totalno, čak je u Autronicu jeftinija 50 lipa...

nicko 12.12.2006. 11:10

Ma ja sam gledao cijene kad je Jelc kupovao, pa sam mislio da je ostala ista u autronicu...a očito su spustili....

Inaće, onaj Remote Wonder možeš posebno kupit, negdje sam ga vidio, al da ga ubiješ, ne sjećam se sad gdje...

domy_os 12.12.2006. 11:33

Ima u HGspotu starija verzija, kako je Jelc rekao, ali to mi je bolesna cijena i zašto kupovati kad ga mogu dobit besplatno???

Kontaktirao sam sad Ve-mil, javit će mi kroz par dana da li mogu dobit povrat novca, a X1950Pro s Accelerom trenutno nemaju na lageru pa će i to naručiti.

nicko 12.12.2006. 11:49

Ma nisam ni mislio da kupuješ, pa to bi trebao dobiti naravno....ja im ne bi uzeo, ako nema daljinca..
A teško da ćeš dobit povrat novaca kod ve-mulja...

Brown Acid 12.12.2006. 12:52

Citiraj:

Da, ni ja ne mogu naći nigdje tu grafu. Ali žalosno je što nitko nije rekao da Ve-milova dolazi bez daljinca jer mi on tu igra veliku ulogu. :( Zato i služi forum, *ebemu... :( Sad sam napravio katastrofalan za*eb jer pojma nemam da li se isti takav daljinac može naknadno kupit ili ne. Pitanje kako će to na kraju završiti, nadam se dobrome...

Odi tamo i vrati grafu, imaš 8 dana zakonski da to napraviš i dobiješ lovu natrag..

domy_os 12.12.2006. 13:07

Znaš li možda gdje piše o tome? Sad tražim, al ne vidim da se negdje spominje... :(

nicko 12.12.2006. 13:13

Ma ja sam se natezao dosta puta s tim ve-muljovicma i nikad mi nisu htjeli lovu vratit...tako da ti ne preostaje čekanje za X1950 Pro...
Možda je u Osijeku drukčije, kad nema onog sivog prdonje...

nino 12.12.2006. 16:10

Za sve ovo je kriv Jelc i njegovo kurchenje sa grafom :D :p

zackoj 12.12.2006. 16:22

evo zakona
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2003/1218.htm

u kojem pise da mozes vratiti proizvod bez razloga ako je ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija trgovca.
isprintaj od 32. članka i nosi to sa karticom u vemulj.
jos ako uspijes dokazati da fali daljinski MORAJU ti lovu vratiti jer se ugovor raskida.

Router 12.12.2006. 16:32

moraju ti vratiti ako zatrazis i hoce cak i bez valjanog opravdanja , izgleda da u zadnje vrijeme i najtvrdji orasi su popustili , pa i ve-mil , nedavno sam dizao povrat za pokvarenu grafu .

domy_os 12.12.2006. 16:32

Citiraj:

ako je ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija trgovca
Šta bi ovo trebalo značiti?

zackoj 12.12.2006. 16:57

kupnja preko narudzbe, web shopova i sl.
MA NAPRAVI SE LUD ODI TAMO UZMI ZAKON I ***I SVE PO SPISKU
kaj te boli sta u zakonu pise izvan poslovnih prostorija.
ionako si dobio proizvod sa manom, greskom, nekompletan

Router 12.12.2006. 16:58

kupnja na sajmovima mozda . ili kupnja preko weba .

domy_os 12.12.2006. 17:05

Gledam sad na netu i na par mjesta sam naišao da je daljinac opcionalan, damn... Valjda su baš ti AIW paketi dospjeli u Ve-mil. Ostaje mi samo povrat novca jer nisam zadovoljan proizvodom, nema opisa i sl...

zackoj 12.12.2006. 17:13

odi sto prije.
jos ako nisi stavljao grafu u komp moraju ti vratiti lovu.
vadi se na foru da je u aiw karticama daljiinski podrazumjeva tj. standardni dio opreme aiw kartica, a da si kod nijh htio kupiti aiw karticu a dobio obicnu vivo karticu. na racunu ti pise aiw a dobio vivo

buljo 12.12.2006. 17:18

Nemože pod običnu VIVO kad se AIW i VIVO poprilično razlikuju a to i piše na samoj grafi na naljepnici sa donje strane..

Samo traži povrat love.

Quake2 12.12.2006. 17:25

Jesi uzeo preko weba ili u trgovini?Ako u trgovini,onda nemaš pravo na povrat u roku od 8 dana

zackoj 12.12.2006. 18:05

Citiraj:

Autor buljo (Post 591350)
Nemože pod običnu VIVO kad se AIW i VIVO poprilično razlikuju a to i piše na samoj grafi na naljepnici sa donje strane..

Samo traži povrat love.

ali sta se pod aiw ne podrazumjeva i daljinski.
aiw je onda jednaka kartici sa vivo tj. tunerom

Quake2 12.12.2006. 18:10

vivo je sasvim nešto drugo,a aiw je kartica koja dolazi sa tunerom

nicko 12.12.2006. 21:49

Ma izmisli nešto, da ti grafička nije kompatibilna s chipsetom ili tako nešto....

Router 12.12.2006. 22:20

sramota bi bila da moras lagati i izmisljati , a zapravo oni ljudima mazu oci i prodaju poluproizvod , ali slazem se da mozda ti i to bude jedino ostalo . ili samo ko ja budi prvo pristojan , pa kad te pocne odj onda okrenes plocu i postanes agresivan ......

glista 12.12.2006. 23:08

nažalost dečki shvaćam vašu ogorčenost, ali bojim se da u ovom slučaju ve-mulj nije apsolutno ništa kriv, ako nigdje ne stoji da je daljinac uključen u paket...

također treba izričito paziti čak i kada na samoj kutiji piše što je uključeno u samom bundle-u, jer često u nekom kutu čuči mala zvjezdica pored koje sitnim slovima piše "optional" u tom i tom slučaju......

to je klasični marketing i prodavanje magle, proizvođači (općenito) vole to raditi.

u svakom slučaju budi zadovoljan ako ishodiš zamjenu, jer će ti u tom slučaju vemulj izaći u susret

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:25.