PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Mreže (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   zyxel prestige 660hw (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46705)

zvonac 09.10.2008. 19:21

Citiraj:

Autor thopok (Post 1159166)
to valjda nije moguće iz Web-based Configuratora.

Hm,neg onda kak?ak nije moguče iz web based configuratora.
Pa ne kužim,nisam jedini kaj ima ovaj router,a ekipa nekak tera maxtv prek njega..pitanje je,kak.Danas dok sam se čul s monterom,veli da bi trebal ovaj zyxel "terat"maxtv,samo treba nekaj uključit,samo kaj:stoopid:
ak laže on,lažem i ja...

thopok 09.10.2008. 19:37

Citiraj:

1. How can I manage P-660?
  • Menu driven user interface for easy network management Local and remote console management
  • Web configurator
  • Telnet remote management
  • TFTP (Trivial File Transfer Protocol) and FTP firmware upgrade and configuration backup and restore
The SMT interface is a menu driven interface, which can be accessed via a RS232
console or a Telnet connection.

Nikky 09.10.2008. 20:08

Citiraj:

Autor zvonac (Post 1159154)
Uhhh,đizs,teško je nać firm.od t coma...a za tu reviziju,pa mislim di to vidit...pošto samo piše P-660HW T3,a ostalo....

Poviše si sam dao link na support stranicu ALFATEC - a gdje ima link t-com Prestige660-HW-T3.
Dakle, ovaj odgovara tvojoj reviziji uređaja sa podrškom za MaxTv i nebi smio javljat errore.
Citiraj:

Autor zvonac (Post 1159154)
Ma ak niš drugo bum se strpil do ponedjeljka kad bi mi trebal dojti drugi router famozni thompson

E to će biti novo poglavlje :D

zvonac 09.10.2008. 21:48

Citiraj:

Autor Nikky (Post 1159258)
E to će biti novo poglavlje :D

A neznam frend ga fali na sva zvona jednostavan za podešavanje,manje mušičav od zyxel-a,a i ima jaču antenu za wlan,tak veli....
Ja se nadam da neću pak morat zvat help support Nikky:D:D

E da se vratim na problem,moja je krivica kaj ti nisam reko,baca error na onaj firm.od t coma,taj sam več probal,tj kaj si mi dal link
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... The uploaded file was not accepted by the router.

Nikky 09.10.2008. 22:04

A ništa, jedino ti preostaje kroz alternativu via TFTP/FTP.
Kad dođe Thompson ovog na Tržnicu s napomenom da net radi a MaxTv ne.

zvonac 09.10.2008. 22:16

Ma da ti iskreno velim,baš ne volim alternativu,a nemrem se pomirit s tim da maxtv ne radi na njemu:D

Bluzer 11.04.2009. 19:03

Da bumpam topic od ovog smeća od wlan rutera...

Imam ga na jednoj lokaciji gdje ujedno i maxtv ide preko njega. Zapravo sve radi okej sa njim i nikad se ne ruši(APY firmware) no čudi me zašto mu je linija G.dmt i brzina 6016/608 iako je svima okolo diglo brzine i znam da je parica dobra. DSL skida nekih 2.2Mbit što je opet neka nedefinirana brzina.

Kako njega natjerati da se prebaci u adsl2+ način rada? Znam da se to na većini rutera može napraviti ručno.

grebense 18.01.2010. 20:16

Evo jedno pitanje vezano uz ovaj Zyxel.

Dakle, imam stolno racunalo bez wireless kartice i ovaj Zyxel. E sad mene zanima, da li je ikako moguce da se preko njega spojim na wireless mrezu (koja nije moja btw)? Ili za to moram imati onu usb wireless antenicu.

Zbunjuje me to sto zyxel ima antenu pa mi se cini moguce da hvata raznorazne mreze, ali u samim windowsima nemam onu opciju za konektiranje na wlan, dakle ne mogu vidjeti izlist mreza koje su mi dostupne.

Eto, hvala unaprijed.

sinisa1989 18.01.2010. 20:30

Za to što ti želiš treba ti wireless kartica ili wireless router. A njegova antena služi samo za djeljenje interneta. Tj. klijenti se na njega spajaju.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58.