![]() |
Citiraj:
|
po meni je najbolje imat "jadne" aute tipa golfek...il da stave fićeka...lol
i onda njih nabrijat do kraja...više zabave nego ajmo nabrijat Lamorghinia...mislim...nema smisla po meni MW je bio jedan od najlošijih...underground 1 i 2 su najbolji - puno dijelova, moddanja...sve the best, a ovaj MW sam igrao par puta i maknuo ga iz kompa jer nisam htel to više gledat...užas btw. stvar ukusa EDIT: Shely najbolji među svima...u biti MUSTANG rula...najljepši su mi ti masivni auti |
ma nemate pojma, R34 fulz! :D
http://www.modify-mag.com/forums/ftopic911.php |
ma da mi stave neki seat leon ili ibizu novu i ja zadovoljan :)
***ote lamborđini,sta ces to tjunirat kad je sam po sebi ruzan |
Citiraj:
|
kakvi su zahtjevi za ovo?
Hoće li se moć vritit na nečemu što nije dualcore,quadSLI i slično...?Il moram opet mjenjat grafiku za NFS? |
Fali mi hondica, bar su mogli neku prelude staviti, meni lud auto i predivan, neki stariji legend i tak to.
|
Citiraj:
Mislim da bi bio nenad***iv u igri. Al opet kada vidim prave americke misice (steta sto nema Trans Am) dio apetita je zadovoljen: cheers2 |
evo naso sam neki System Requirements na news grupi .....dali je to tocno ili ne vidjet cemo..
Windows 2000 Service Pack 4 CPU: 1.7 GHz or faster 1GB RAM 8x or faster DVD drive * 3 GB or more hard disk space Video: DirectX 9.0c compatible Sound: DirectX 9.0c compatible Controller: Keyboard, Mouse, Dual Analog Gamepad or Steering Wheel Supported Steering Wheels: Logitech Rumblepad Logitech Dual Action Xbox 360 Wired Controller Logitech Momo Racing Wheel Logitech G25 Racing Wheel Graphic Cards with 64 MB or more memory and one of these chipsets: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 NVIDIA GeForce4 Ti-4400 NVIDIA GeForce4 Ti-4600 NVIDIA GeForce4 Ti-4800 NVIDIA GeForce FX Series NVIDIA GeForce 6200 NVIDIA GeForce 6600 NVIDIA GeForce 6800 NVIDIA GeForce 7300 NVIDIA GeForce 7600 NVIDIA GeForce 7800 NVIDIA GeForce 7900 ATI Radeon 8500 ATI Radeon 9000 ATI Radeon 9100 ATI Radeon 9200 ATI Radeon 9500 ATI Radeon 9550 ATI Radeon 9600 ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X550 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X850 ATI Radeon X1300 ATI Radeon X1600 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Suggested resolutions: 640x480 / 800x600 / 1024x768 / 1280x1024 / 1600x1200 Note: Notebook versions of these chipsets can work but won't be supported. NVIDIA GeForce MX-series is not supported. *) The DVD drive is only required in Europe, in the USA Need for Speed Carbon will be released on CD-ROM. :) |
Uuuh, time for shooping.:)
Nedovoljna grafa i mema. Mada nije sluzbeno, neznam na koliko ce fps-a radit i da je podrzano. |
vidio sam nekakvi glupi filmic jurnjave na BUG-u i nisam bas prezadovoljni
|
Citiraj:
Kad bi tribala igra bit kod nas? |
za oko mesec dana
|
Citiraj:
|
U novom bugu sam vidio modanje. Sve precizno, spojler po dužini, širini, veličini sve do zadnjeg djela što hoćeš...
MW mi se nije svidio ali konačno ću u ovome modat.... SKYLINE |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mjesec-mijesec-mesec - isto sranje drugo pakovanje
|
sklyline najbolji auto i jedva cekam da ga mogu modat :)
|
eh ak vec zelite nabrijavat aute i podesavat performanse igrajte nes ozbiljno a ne ovu arkadu : roller :
|
Dali ste vidjeli filmic gdje ga lik nabrijava ( BUG 10 mj ) guba izgleda .
|
jesmo.....
|
nisam još....al svakako čekam igru:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bojim se da u NFS serijal, šteta automobila (kao jedan od glavnih faktora) više (nikad) ne bude stavljana, jer stvarno je teško gledati kak neko na ultra-turbo sređenom japanskom ljubimcu ostavlja prednji spojler na stazi, prilikom dodira/udara s nekim od drugih objekata u igri. Teško je gledati kad nakon 8 krugova taj isti japanski ljubimac sve teže savladava zavoje, zbog toga jer u svakom krugu na skoro istom mjestu syebal cijelo podvozje. Umjesto štete i ostalih (kiša/snijeg/razbijena svijetla) fakotora koji su itekak utjecali na konačan ishod urtke...svakim nastvakom se sve više forsira catch-up, asfalt da osljepiš, pun kup nepotrebnih gluposti...samo da se skrene pažnja, a stavi naglasak na još jedan klon Brzih i Žestokih. |
smajlek se kotrlja zato jer zivim u nadi da ce ovo biti bolje od MW koji mi je bio previše monotoni (tolko i tolko utrka i napad na rivala). I ovdje mi se više sviđa što si sam možeš slagat spojlere, felge i te điđe-miđe. :beer:
|
Citiraj:
Ako hoćeš štetu na autima, ostavljanje branika po cesti, kišu snijeg i ostale uvjete, a ne voliš modanje, felge i điđe miđe, onda ovo stvarno nije ni približno igra za tebe :beer: :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
@Milentije OK... |
Samo da ne bude dosadno k'o MW i sve ce biti dobro.
@McG nije tebi nego nekome ko je rekao kako bi trebao nabrijat konfu za Carbon. |
NFS 4 je zakon imas sve i sve mores ukljuciti . Nema boljeg
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
joj kak bi bilo dobro da sad netko nastavi tamo gdje je Porsche stao i pomete cijeli taj Underground koncept :D
|
Citiraj:
Citiraj:
jedan od razloga neoptimiziranosti MW je bio bas u tim sranjima po cesti koje si mogao pokupiti... probaj(te) smanjit world detail, tih stvari nece bit a igra ce ici puno glade... i ja mrzim catch up, ali ebiga, ovo je postala cista arkada, tak da... Citiraj:
BTW, jel ko ima u MW golfa da je uzo otpocetka? moram se pohvalit da mi je top speed 416km/h (da dobro sam napiso, 416). jednom cu opet vozit po autocesti i snimit film, pa stavim. kad nadem vremena. |
@ destroyer
416 ja s ni jednim nisam preko 380,nisam sve aute isprobo,ali sam baš golfa vozio,još imam trainer da imam eternal nitro,malo kopao po netu zna netko neki sajt za skinut aute za nfs:mw??(ne ferari spider i ne ostale police i ine aute u igri to imam)i nove staze?? |
ja sam bio kod njega kad je to odero, prvo sam mislio da sam pijan ili nadrogiran, ali kad mi je preko lana opro gallarda ko zeca malo sam se osvjestio....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne moze se vidjet nista, samo ak znas da imas unique. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |