![]() |
|
Pinsla, jel taj LG bolji od Samsunga 970P? I što misliš o novim Benq-ovima?
|
Zanimljivo.
I cijene su vani bogme zanimljive-za razliku od naših:( Baš sam sad gledal... |
Citiraj:
20-inčni LG bi pak mogao biti nešto bolji barem što se vidljivog kuta i brzine tiče 970p je najbolji 19-inčni monitor koji sam ja vidio uz možda Xeroxa XA19i ali one prve serije sa AUO matricom poslije su nažalost u njega počeli gurati šugavi CMO TN Kaj se tiče Benqa moram pogledat ovisno o modelu |
Moj 17" monitor će u 36. tjednu ove godine napuniti jubilarnih 10 godina i ne dam ga dok ne crkne :D
|
I na kraju, prema toni testova, GeForce 7900GTX i Radeon X1900XTX su veoma blizu, samo mi nejde u glavu to što GF 7900GTX ima manje tranzistora nego GF 7800GTX -----> 278 vs. 302 miliona u GF 7800GTX-u
|
A vjerojatno je nVidia optimizirala dizajn da bi se smanjila potrosnja chipa i toplinska disipacija.. pa su negdje uspjeli maknut neke tranzistore,a da to ne utjece previse na brzinu chipa.
Ili je netko krivo racunao :D |
mislim da je netko krivo racunao
|
mozda su zamijenili 3 sa 2, pa mozda ima 378 miliona tranzistora
|
Ocito nisam jedini koji je zakljucio da se nV orijentirala na efikasniji i "hladniji" dizajn:
Citiraj:
I inace su smanjivanje temp. disipacije i bolji "performance per watt" trend u zadnje vrijeme medju proizvodjacima chipova (Intel, AMD, nVidia... cekamo ATi :D ) |
izgleda da se nVidia malo trgnula sa efikasnoscu cipova
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |