PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Vodeno hlađenje?? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=2985)

mateo 08.12.2002. 10:59

jeste gotovi s izradom bloka??

RAK 08.12.2002. 11:04

Citiraj:

Originally posted by mateo
jeste gotovi s izradom bloka??
Ah, nismo. Hardverski problemi. Riknula bušilica. :D Otišla u obliku dima.

Baš sada idem kupovati novu. Valjda će izdržati duže od Black&Decker. Tako mi i treba kada kupujem smeće. Rikne u ključnom trenutku.:D

STRMX 08.12.2002. 12:13

Citiraj:

Originally posted by RAK
Ah, nismo. Hardverski problemi. Riknula bušilica. :D Otišla u obliku dima.

Baš sada idem kupovati novu. Valjda će izdržati duže od Black&Decker. Tako mi i treba kada kupujem smeće. Rikne u ključnom trenutku.:D

A rekao si da radis sa jako skupim alatom
jel jos moras probusti rupe za pricvrscivanje bloka na plocu?
:gringo:

z3D 08.12.2002. 14:16

pa Black&Decker bas i nije sranje, bar po mom misljenju.

RAK 08.12.2002. 22:03

Treba mi za završne radove na bloku. Ali sada sam kupio novu i sutra bi trebao biti finito. Ostalo je bilo na skupim strojevima, ali ovo moram raditi doma, a doma nemam strojeve nego kućni alat.

Black&Decker ti dođe ko Samsung televizor. Dobra reklama radi čuda. Pravi alat za doma je zeleni Bosh, a za profije je plavi. Nemoj nikada kupiti ništa drugo. Ja nisam slušao starog i popušio.

STRMX 08.12.2002. 22:08

ja imam plavu bosh busilicu znaci ja sam profi:D

RAK 08.12.2002. 22:39

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
ja imam plavu bosh busilicu znaci ja sam profi:D
Znači da imaš dobru bušilicu.

Na žalost meni ne pomaže niti takva. Imam modanu bušilicu prema posebnim zahtjevima. Sada ovu novu treba malo modati. Pa onda modani boreri pa razni nastavci koji su bili jeftiniji kada ih ja napravim.

STRMX 09.12.2002. 08:39

Citiraj:

Originally posted by RAK
Znači da imaš dobru bušilicu.

Na žalost meni ne pomaže niti takva. Imam modanu bušilicu prema posebnim zahtjevima. Sada ovu novu treba malo modati. Pa onda modani boreri pa razni nastavci koji su bili jeftiniji kada ih ja napravim.

HE, ti si ovu obicnu busilicu modao da ti bude stupna.
ali nije to ko prava stupna.
ja imam neki nastavak da mogu bili koju obicnu busilicu staviti da bude stupna,ali se uijek klima zato sto nema dobro postolje
ali sva sreca imam veliku stupnu.
predpostavljam da si glodao blok,pa me zanima koja si glodala koristio,s koliko pera... dva ili vise
:gringo:

RAK 09.12.2002. 10:29

Nisam je radio kao stupnu. Barem ne sada. Nekada davno sam napravio taj stup. Da još to imam ne bi mi koristilo jer sam napravio da mi se ne klimata, ali za baš taj posao koji sam tada radio.

Imam i ja tu bušilicu. Glodala ne znam koristiti i radilo se o tome da sam čovjeku rekao što hoću i on bi je to napravio. Ni ja ne bi dao skup stroj bajavcu kojeg ne poznam.

Marjan 10.12.2002. 16:06

Jesu li gotovi blokovi????

Paske 10.12.2002. 18:48

Da stvarno RAK, di su blokovi u mojoj mašini :confused: tu se moram patiti s posla :D

Već je dovoljno vremena prošlo od jućer :cool:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:30.