![]() |
Ocito je to lokalizirani problem jer stvarno nikakvih problema nemam s njima, stovise brzi su, doslovce dobivam stvari unutar 1 radnog dana od kad prikupe (unutar ZG), ponekad imam i narudzbe izvana, i to je isto jako brzo.
|
Izgleda da kod mene dolaze normalno, ovaj put iz Italije. Mislim da je oko 3 dana putovao, uglavnom sve normalno.
Nazalost nemam posiljki iz Kine preko njih. Citiraj:
|
DPD opet šteka. Paket je u 3 dana stigao iz FR do njih u Sesvetama (29.07).
01.08. dolazi mi mail da očekujem dostavu u toku dana. 0 bodova. Sutra stiže novi mail da će dostava biti danas (02.08.). Kako sam odlazio na GO, 06.08. preusmjerim paket na kiosk iNovina. Paket nije stizao pa sam im se požalio. Danas stiže mail da imaju poteškoće i da očekuju normalizaciju oko 16.08. Update 19.08.: paket još uvijek nisam dobio. Distributivni centar je na nekih 3-4 km od mene. Možda je problem u tome što kiosk radi samo do 13h umjesto do 19h kako piše na njihovim stranicama. Upozorio sam DPD na tu 'sitnicu' i primili su to na znanje. Update 03.09.: Moja saga sa DPD-om se nastavlja. Informirao sam prodavača o problemu koji imam sa dostavom. On je utvrdio nelogičnosti u cijelom postupku te je kontaktirao službu kojom je on poslao paket (Chronopost iz Francuske je dio iste Geopost grupe kao i DPD). Chronopost je 27.08. pokrenuo istragu (štogod to značilo). Pitanje je hoće li tu istragu voditi inspektor Colombo ili Clouseau. Ja sam paket otpisao i zatražiti ću refund od prodavača. Ili neka pošalje opet naručeno i plaćeno. DPD i dalje kao odgovor šalje c/p mailove u kojima se mijenja samo datum 'normalizacije' dostave. Google je prepun negativnih komentara. Update 05.09.: Stiglo. Sada se imam čime igrati preko vikenda i napraviti review za temu o mini PC-ima. Radi s eo modelu Blackview MP60 - Intel N95, 16Gb DDR4, 1Tb. Naručen sa Alije za 193 EUR s poštarinom iz FR. |
Uvjerljivo najgora dostava.
Preusmjerim paket na pick up lokaciju (benzinska pumpa), danas dođe poruka dostava od 7-9, da bi vidio promjenu statusa "nemoguća dostava". Na broj korisničke 013430600 nemreš nikog dobit, samo prekine poziv nakon deset minuta čekanja |
Ja ću poluditi s lokalnim DPD vozačem, stanovitim Zoranom. Kažem "ako me nema, samo ostavi u ulazu u zgradu, nemoj nositi gore". I šta on radi? Nosi na četvrti kat :D
|
Biti će vam potrebno dosta strpljenja da dočekate svoj paket - 17 od 20 vanjskih vozača im je u štrajku.
https://www.novilist.hr/novosti/hrva...r-neizvjestan/ |
Imamo ugovor s njima u firmi, od petka nam nisu ni uzeli pakete inače svaki dan dolaze do 15h..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Hahahahahahaha, naravno da kada meni JEDAN jedini paket ikada naručen sa Alije nejde u grupnoj pošiljci nego solo da to preuzme DPD (koji mi nikada do sada nije dostavljao pakete sa Alije) da ovi štrajkaju.
Jutros sam ih nazvao, neznajuć za štrajk, operater kaže, ma ide to danas na dostavu sigurno (jer paket je kakti bio ostavljen u BOXu još u četvrtak, ali nikako da mi pošalju i link s kojim otvaram BOX). Već me i prodavač kontaktirao i pitao zašto nisam preuzeo paket :D Do jaja, na kraju će vratiti paket, kakvi kreteni i kako neozbiljna firma i to pred sezonu blagdana. Hahahahahahaha, just my luck. |
To je pravi maler.
|
Evo kako su super riješili moj problem.
Nazvao sam ih u utorak, ujutro u 7:30 od kad radi podrška, odmah se javio, valjda sam bio prvi poziv. Sve se ispričamo i ostalo znate iz gornjeg posta, e pa nije dostavljeno pa sam zvao i jučer, točno tjedan dana od poruke da mogu preuzeti paket (ali ne i kako da ga preuzmem kad nije dostavljen nigdje), ali kako sam jučer zvao oko 14h bio sam na čekanju 2 puta po 26minuta i oba puta zazvoni na kratko, prestane zvoniti, počne ponovno muzika i onda me izbace bez javljanja. Poslao sam im i email na info@dpd.hr kojeg ti i kaže na početku poziva i ništa još nisu odgovorili (dobio potvrdu da su zaprimili email). Sada idem gledati status po broju za praćenje i imam kaj vidjeti: "Your parcel will be returned, the consignee refused it." Malo je reći da sam lood. Evo me opet na čekanju na telefonu. Dakle, kakvi krelci. Ako ne dostave paket ide i prijava inspekciji jer pozive snimaju i za eventualne reklamacije, lijepo teta kaže :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |