![]() |
Citiraj:
Definitivno pre malo gameova. Meni je istobilo tako u početku. |
Citiraj:
|
Kaotično je dok ne skužiš igru, tak mi je bilo i sa prvim Titanfallom.
Kad skužiš igru onda ti sve kretnje postanu automatske i igra, bar meni, pruža najveće zadovoljstvo od svih shootera koje sam igrao. Brzo je, stalno je akcija, ako netko campa razvališ ga odmah jer mu možeš doći iz bilo kojeg smjera. Nakon ove sam probao odigrat Battlefront, pa čini mi se kao da svi stoje na mjestu tamo :D |
Koji djavo im se dogadja sa serverima zadnja 3 dana.
Ping mi skace od 66 do preko 500. |
Probao sad kad je bio free tokom vikenda, zanimljiv koncept, jako brza igra i ne bih se dugo zadržao na njoj, možda max. 50h . Tako da ne budem uzeo, ali svakako osvježenje u tome žanru :)
|
Do 1.1. u Sancta Domenici je 250kn.
|
Jel netko još ovo igra? (SP)
Jel valja? |
igra tko ovo...titafall 1 je umro brzo, dvica još brže.
Nema igra ono nešto što drži čovjeka. Oće bit još kakav free weekend? |
Kak nema? Ja stalno igram multiplayer.
Single je odlican isto. |
pa ovi moji iz klana su već odustali...mne jedinina nije držala dulje od 30 sati pa dvicu nisam ni uzeo.
gledeao sam neki free week kad bude da probam, ali ne privlači me, nema neku dubinu...jedino sp sam čuo da je super. |
Ljudi uglavnom odustaju jer im je prebrza, definitivno ti treba neko vrijeme da poloviš sve kretnje, a dubinu definitivno ima kad se krećeš po kompletnoj mapi....letiš,trčiš,kližeš.....
Meni je zanimljivija nego cod ili takve igre, to mi postane monotono, titan ne. |
pa kažem, sve to mi je dosadilo u jedinici, igra e prejednostavna kad skužiš kako trčat po mapi bez da padneš i kad nabudžiš svog titana onim dobrim kombo oružjima.
|
|
Kupljen TF2, kad se skine ćemo da se igramo :D
|
Dodaj me na origin, "jed2ii" pa možemo malo zaigrat
|
Ne znam koliko nas tu igra, ali mogli bi PCE network osnovati
|
Kaj se mene tiče, može!
|
Jučer sam probao MP, jako je sličan TF1 kaj mi se jako sviđa, s tim da ima hrpu poboljšanja tak da mi se baš jako, jako sviđa :D
Moram se još uigrati i malo prakticirati ali moram priznati da je MP super zabavan, bolji nego Battlefield 1 (jer sam se nećkao između TF2 i BF1, koji ću prije kupiti). I grafika mi je nevjerojatna ako uzmem u obzir da je u pitanju Source Engine, isti onaj koji vrti Half Life 2 :D |
Dečki, napravio sam network
Ime je PC Expert Clan tag je PCEx |
Citiraj:
Edit: Stiže novi free DLC |
|
Čitam FAQ u igri,ali ne mogu naći:
-šta napraviti i kako izvući tu bateriju iz titana, i ubaciti granatu u njega? inače igra je odlična.Vrlo brza.Vrijedna kupovine. |
drzis kocku da izvuces ali cini mi se da ne mozes ubaciti granatu
|
Citiraj:
Prvo izvadis bateriju, ako ponovno skocis na titana ubacit ces granatu u njega, nikakav poseban move nije potreban |
Najlakse je iscupati bateriju skociti s titana i onda se dok ste jos u zraku grappling hook-om odmah vratiti na njega i sprasiti granatu u njega
|
Svaka klasa može skočiti na bilo kojeg neprijateljskog titana.
Nije potreban grappling hook, iako ti olakšava posao. grappling hook-om također možeš privući protivnika, čak i u zraku. Igram sa CAR SMG, ali sa kombinacijom cloaking + alternator su me počeli nazivati cheaterom. :D |
Loše mi je čim vidim fps na konzoli :D
|
Baš to, ono WTF, lik sa kontrolerom igra kompetetivni FPS. Idi igraj Sonic the Hedgehog ili nešto s tim :D
|
Jel igra jos netko ovu igru ili je skroz zamrla? :)
Nisan od pocetka igre otvara advocate poklone (nisan zna di se nalazi :) ) i sad san ih ima cca 20 komada i kad san ih pocea otvrarat svako malo mi je pisalo da san dobija od 12 do 19 kredita medjutim nije mi ih racuna. Isto kao Coliseum ticket iman ih 2 a dobija san ih bar 5 komada. Jel to neki bug ili? |
Igra se igra...
I dalje smatram da je ovo jedan od najzabavnijih FPS-ova koji su izašli u zadnjih x godina. |
I jel ide kako?
Ja bi na momente sebi diga spomenik kako san dobar, a na momente bi se najradije obisija kabelon tastature i zatuka misen :D Al rezime nisan bas neki igrac :) |
Kupio danas Titanfall 2. Budem isprobao, nadam se da vrijedi para :D
Edit: vrijedi svih novaca koje sam platio. 65GB za 4 i pol sata Gameplaya u SP modu. Fak jes :D Igra je OK, zabavna, ubit popodne sa njom. Linearna do jaja, ali ajde. I fino zakucala grafu na 2000MHz core (max postavke, lock 60FPS @ 1080), na 70°C i pocicila 7,5GB VRAM-a (to su očitali GPU-Z i EVGA Precision XOC). Ok, sad Sniper Elite 4 :D Uninstall bikaz nema mjesta na SSD-u toliko da ostane. |
Titanfall nije SP igra nego MP :D
SP su ubacili u Tiatnfall 2 cisto eto, uglavnom je igra predvidejena za MP. Nemoj uninstall nego se okusaj u MP kako je i zamisljeno. |
Moja verzija nema MP, fali joj taj modul, tj.nije u cijeni :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
:nono: |
Nisam MP kinda guy tako da je meni bitan samo SP. Nikad nisam MPao preveć osim ovako po nekim lan partyima 2004-2005, so I pay SP only :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ne znam, meni je SP kampanja ostala u dobrom sjećanju i nekako mi se čini da mi je duže trajala od 4 i pol sata. :)
|
SP je izvrstan, ali ni do koljena MP-u.
|
Citiraj:
|
:D
nikak da vidim nekog u PC expert grupi pa da zaigramo skupa Tebe Neo znam vidjet ali nikak da se ubacim u igru s tobom |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:50. |