![]() |
Ako ste sve napravili kak spada trebalo bi vam raditi, inace imajte ugaseni Steam dok neki mod instalirate. Ovaj add game vam nece raditi, jer je to mod.
Moguce da ste zeznuli negdi prilikom instalacije, krivi folder ili sl? |
hmm krivi folder kak misliš? kreiro sam novi folder i instaliro, čak me pito na kraju instalacije Run game? al sam mako kvačicu :D
|
Trebalo bi se nalaziti u X:\vas Steam folder\SteamApps\sourcemods
|
Mene je pitalo tipa \steam\steamapps\Sourcemods\black mesa ili tako nešto. Samo sam odrapio OK i instaliralo se i odma sam pokrenuo igru. I dalje je pokrećem iz Steam-a. iz Library-a.
|
evo meni radi, treblo je restartat steam
|
Jeste čuli koliko traje gameplay?
Ili ako je netko već prešao pa iz prve ruke zna ;) |
pa traje valjda ko original :D
|
Pa govore da to ionako nije cijela igra ili?
Koliko traje original? Nisam to igrao zato sad jedva čekam ovo novo :) |
Citiraj:
|
Nikad brate :)
EDIT: u biti instalirao, i nikad pokrenuo, a onda se to obrisalo, itd itd.. |
Citiraj:
mlad decko, stas. nije old school ko mi starkelje :lol2:. kad se sjetim opposing force-a. to mi je bila najdraza igra. bolja od prvog djela. preso sam je valjda 10 puta. e to su bila vremena :lol2:. :chears: |
Dobro da si to rekao. Možda Black Mesa-ri naprave remake Blue Shifta i Opposing Forcea :D
|
Citiraj:
Oprosti, dirnu me ovakve stvari u srce... :chears: Sutra se ovo skida, radim nocnu jos veceras a HL se ne igra po danu, bar ne kod mene. :D |
Eto :D
Sad mi je prilika da uživam, i to sa poboljšanom grafikom ;) Reklo bi se da se čekanje isplatilo :) |
Koji OS koristi Black Mesa ekipa :D
(screenshot spoiler) |
ovakve stvari me diraju ....napokon nešto novo od HL... :dobar::amen:
|
Skoro mi je suza kanula pod oko krvavo kad je već na introu iskočila porukica o učitavanju:D
|
Auuuuh, tek sad skužio!!!
Pa ja to godinama čekam. Još od orange boxa (kojeg, btw, smatram najboljim dealom otkako je PC gaminga). Još da butter boy najavi/izbaci pokoju mrvicu za tricu i mogu i popušit na portfelju. :D |
Haha :) Ma samo nek oni rade trojku, da izadje za 5 godina, bit će OK. A i ovaj mod je kao da sad igram neku novu igru, totalno zarazno :D
|
se to meni čini ili ima nekih djelova gdje je radnja promjenjena ?
|
takođe skinija al bude se rokalo kad prođe path of exile vikend :D
|
skinuo torrent koji ste dali u ovom topicu,..instalirao igru i što sad :S nema nigdje exe ili tako nešto da pokrenem igru..
|
Citiraj:
Evo dosao sam do dijela gdje sam pobrao pajsera i za sad mogu reci da mi se jako svida, ekipa je napravila odlican posao. :goood: KLIK, KLIK, KLIK... BOOM! :D Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.pohrani.com/t/3P/re/4OLiz...4737003182.jpg
:banana::amen: nema me nekoliko dana :D :care::care: |
Citiraj:
|
Odmah sam na početku kod ona dva znanstvenika i jednog zastirata malo zasvirao alarmom pod pultom...odmah frkaaaa :D
http://www.pohrani.com/t/3G/KN/3uXQ5...-21-37-15-.jpg Kako dobro. |
ima dosta promjena tak da me i igra zbunjuje
očekujem neš kaje bilo a idem sasvim kontra prošo sam onu troglavu neman pa sad polako dalje |
Citiraj:
Npr znanstvenici se svadaju oko necega, ovi drugi pak rjesavaju neki zadatak na ploci, ubacivanje Eli Vancea i Isaac Kleinera i njihovi razgovori, pa se onda kasnije Isaac pokazuje veliko zanimanje za headcraba, dobra ideja sto se tice ubijanja zombija sa flarom umjesto da odmah dobis pajsera i te sl sitnice. Ok nisam opcenito daleko stigao s igrom, jer su me te sitnice odvukle paznju, ali daju dinamicnost i raznolikost. :) |
Flare + plin = vatra recimo, ili samo flare, dosta dobra šema, i sviđa mi se. Nisam također daleko dogurao, ali sam sve pretrazio i proučio :D
|
I bolje da ima ovih raznih promjena, dobiješ osjećaj kao da igraš sasvim novu igru :)
|
Kraj... :( a sad čmrljiona dok ne izađe ostatak :D moji dojmovi su da me igra oduševila. Isplatilo se čekati 8 godina. Zvukovi, grafika, fizika - očaravajuće :D naravno, govorim to u odnosu na HL1, a ne u odnosu na današnje slino-i-spermo-proljevačke naslove tipa Krajzis, Kol of Buti, Betlfild i slične "dječje" igrice :D
|
Citiraj:
ja tek lansiral raketu :fiju: |
Citiraj:
|
ovo je vani? Ludilo!
Odoh igrat:D |
Druže, vrijeme igranja (h)?
|
Citiraj:
ja volim lutat okolo |
Ja sam skroz zadovoljan igrom. Grafika sasvim solidna, dijalozi su odlični i ima raznih pošalica i dobrih komentara u njima. Sviđa mi se što ima i žena među znanstvenicima iako izgledaju slično ko da su sestre :D Svaka čast ekipi na modu i vidi se da su se trudili iako je malo predugo trajalo. Gordon Freeman je legenda: šutljivi očalko koji uopće nije obučen da bude vojni specijalac a rastura sve i spašava svijet od aliena iz Black Mese, za mene ovo može biti igra godine. Nadam se da budu i završili ove nivoe koji fale do kraja a da ne bude se još sedam godina čekalo za to :D
|
grafika mi nije toliko ni bitna u igri ali što se grafike tiče ništa posebno (govorim za danas,..u usporedbi s prvim HL je savršeno :) ) ali igra je jako igriva i zabavna...jedino me ubija skakanje na stvari i penjanje strašno je bugovito i milion puta poginem zato što se doktor zaglavi padne ili nešto treće -_- osim toga igra je remek dijelo i sami osjećaj kad šetaš kroz Black Masu je nešto što sam čekao dugooo vremena u HL-u :) još da izbace HL episode 3 i mogu na miru umrijeti ^^
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Opala,link,dobio sam erekciju i skidam :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:51. |