![]() |
Super, uživaj u novoj grafi :chears:
|
evo da javim i nakon 3 sata igranja bez prestanka nema problema više :)))
ma to sam i konto presjeći žice i spojiti ga samo tako i mir... ma savršeno ^^ witcher 2 ima neke droge u sebi,preovisna je igra :) hvala ekipi još jednom na pomoći. |
iako sam riješio problem ovaj...našao sam jednu zgodnu stvarčicu ako netko ima slični problem kao ja vezano uz hlađenje čipova a grafa popuni mjesto da nemogu nikako stati ventovi:
http://www.ebay.com/itm/PCI-E-Expres...ht_2820wt_1396 PCI-E Express 16X Riser Card Extender Extension Cable s ovim bih mogao staviti grafu na drugu poziciju i staviti vent na oba 2 čipa za hlađenje...dali netko ima iskustva s ovim produžnnim za grafu? |
Pitanje samo kako bi učvrstio grafu na toj drugoj poziciji?
|
Nemoj ti to previše modat da nebi bilo artefaka..
|
Citiraj:
|
kupi rađe neko prostrano kućište tipa Zalmana Z9 , malo cable managment da imaš dobar protok zraka i nema ti se kaj pregrijavat.
|
Citiraj:
jer koliko vidim ti imas MIDI kuciste i imas ATX maticnu plocu. sada graficka ok, stoji gdje joj je inace mjesto, ali ona nije fiksirana samo na kuciste, na limice, ona je ubodena i u maticnu plocu. e sad, sama graficka kartica ima utor, koji naravski dode u PCIe slot na maticnu plocu. ako i uzmes ovaj riser, gdje ces s tim utorom? tim "ispupcenjem", plus jos nastavak od risera? ubusit maticnu plocu, dat mašti i ubodnoj pili na volju pa kud puklo da puklo? point is, ako uzmes ovaj riser, morat ces prakticki mjenjati maticnu ili kuciste. jer nema sanse da sve izvedes kako treba, plus sto ako i uspijes - to zahjeva itekakvo kemijanje, a komponente nisu bas socket 370 da ti je svejedno ako skuris plocu ili nesto drugo......... ostavi kako jest, ili uzmi fanmate, cak i drugu plocu ako ti se ova zamjerila........... |
Pomoć ljudi
Citiraj:
Citiraj:
E bok... sry šta te smetam Problem s grafičkom.. isti taj problem imam ja... molim te odgovori kako si rješio taj problem šta je krivo da se ekran zamrzne i počme zujati grafička i procesor.... Hvala... Moja konfiguracija: procesor: e7500 napajanje: corsair cx 600w grafička: Zotac GTX 560 Ti ram: 8GB CORSAIR 1333 Mhz matična: Gigabyte Technology Co. Ltd. G41MT-S2P Molim te odgovori.. tnx :D |
Gdje si na taj šroteks od matične to sve nakrkao, ajme meni.
Kakve su temperature svih komponenti? |
Citiraj:
Znaci ovo sto bi prvo napravio i zamjenio: 1. Uzeti 1 mali vent od 40mm, i prišarafiti ga na mali chipset koji ti je dolje u desnom čošku,prikazano na slici kako da izgleda http://di1-2.shoppingshadow.com/imag...set+Cooler.jpg 2. Uzeti si Zalman nb47j i prikeljiti ga umjesto onog veceg u sredini sto pise gigabyte na njemu http://www.mixmedia.pl/kupic_img/32/...2657802522.jpg 3. po potrebi, za procesor si uzeti neki bolji hladnjak od orginal intela,tipa SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000I |
@do-do
problem je bio u matičnoj previše su se čipovi s njom pregrijavali... stavio novu pastu na čipove na matičnoj sharkoon 40mm na veći onaj čip i Zalman nb47j a ispod grafe sam stavio 120mm da je uperen prema onom manjem čipu kojeg grafa sakrije... ali sam nakraju puko kupio si novu matičnu i prešao na ddr3 memoriju i sve stavio u fino kućište...(piše koja točno ispod nicka mog..) išlo mi je na živce da tak isfušareno bude... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |