![]() |
ćiru treba dovesti :D
|
Ma ko god da dodje nece se nista promijeniti, panjevi ne mogu procvjetat. Karacic bi bio dobar izbor, covjek je dosta sposoban bar za uvjetno receno manje klubove, vjerujem da bi se snasao u dinamu ali faktor M bi mogao bit problem.
|
problem je i stadion,maksimir treba sravnit sa zemljom i napravit pravi stadiončić sa 30000 sjedala za dinamo i repku...vjerujem da bi dinamo tada uspio u ligi prvaka
|
Za repku stadion treba sagradit, ali za Dinamo? To je privatno, nek si grade sami.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da sam fulal da se Dinamo privatiziral, ja seljo zabrijal da je udruga građana:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto vrijedi i za suđenje koje je stvarno sve česće na razini suca Overbo-a na tekmi Chelsea - Barcelona di se sudac jednostavno pusti blesav i nebreš si pomoći. To je tako u HNL-u još od ranih 90-tih dok je bio famozni Burilo. A njegov trend je nastavio i sudac A.Burilo i mnogi drugi. Čitav hrv.nogomet je tolko ispolitiziran da se čovjek upita zašto uopće pratiti takvo prvenstvo. Mislim da najviše smrdi od Markovića i naravno Mamića, zbog kojeg je Dinamo dosta puta nastradao u Europi od strane sudaca. Uefa jednostavno ne trpi takve primitivce kakav je on, kao i navijačke nerede po kojima je hrv.nogomet sve više poznat u Europi, a ne po rezultatima. |
koliko ja znam stadion maksimir pripada državi,mamić nema veze sa njim,i sam je rekao da plaća gradu zagrebu
|
Prema Mamiću Samir je u užem izboru kandidata za Brazilsku repku, pa zar je više uopće bitno koga će dovesti kao trenera, jer sa takvim kalibrom igrača je Dinamu sve otvoreno pa makar i profesor ponovo vodio dinamo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bilo bi to vrlo kratko trajanje tog meča :D |
Jel vam to dolazi ovaj kaj je onak fino asistiral za gol?
|
da dolazi, došo je :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Pamić ostaje do kraja ugovora trener NK Karlovca (do kraja sezone 2010./2011.) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma tko god da dođe, tak je više postalo svejedno. Da nitko od desetak trenera koje je Maminjo izmjenjao ne valja, da je uvijek u trenerima problem, to je malo teže povjerovat... Istina da se Dinamo srozao da se ni moldavski prvak ne može svladat, ali za to sigurno nije kriv Zajec. Možda su on i Mlinka trebali zaigrat, teško bi bili lošiji od panjeva koji su igrali... |
Samo ako je potpisao ugovor sa dobrom otpremninom u slučaju otkaza prije isteka ugovora, onda je napravio dobar posao.
|
Ništa od novog trenera za sad, Ćuk će voditi ekipu, a dario šimić završio karijeru
http://www.24sata.hr/sport/cuk-privr...rijeru/185868/ |
|
Yeaaaaaah right kako bi bilo zanimljivo... :)
Zna on da bi ga ubrzo snasla sudbina kao i Zajeca, koji je trebao ostati da poslozi tu momcad kako treba. To je tako kad nemas igracki kadar (tocnije napad), a imas nadrogiranog tipa kao sto je Mamić koji se previse petlja u sve i svasta. Procitaj sto je Brko pisao, da covjek voli raditi sam i da je poseban. Tko god da sad dodje, nece dugo na klupi. Ali to je Dinamo, pa me i nije briga, bas ce biti ugodno sa titulom na Poljudu kad budem isa gledat Barcu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Decki nema brige oko Pamica, Karacic je Dinamov trener. Imam insajderske informacije :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za nagradu te castim ulaznicom na Poljudu po tvom izboru (1HNL. - da ne bi bilo posli =?#$!) :) @Lak Bravo svidja mi se kako razmisljas, samo panjinu nek uzmu i sve super za "tugu s juga" =) |
Citiraj:
Kaze da je sve sredjeno vec. e sada dal da mu je vjerovat il ne, nemam pojma. Fala na pozivu, al mislim da do daljnjega necu pratiti 1. HNL |
Citiraj:
A ti bi na UEFA tekmu - pa da mi se rugas kad ih neki jaci klub pregazi na Poljudu :D |
Znači neko vrijeme će bit prazan stadion i onda će mamić kao velik čovjek otić (sa xxx milijuna ojra u bentliju).
http://www.index.hr/sport/clanak/bbb...ca/506301.aspx |
ali ovoga puta neka se drže bojkota, a ne dve tekme ništa, pa onda eto ih natrag. niko da dolazi i gotovo.
|
A već su organizirali buseve za gostovanje u Gyor, mislim oko 250 kuna plus karta, sad ak se nebudu toga držali, mamić će se samo nasmijati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:44. |