PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Da li je Nvidia popušila-opet? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11455)

dr.fiksi 21.07.2004. 20:16

Nvidia vozi dobro...

pinsla 21.07.2004. 20:23

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
Nvidia vozi dobro...
je kak ne svaštare na sve strane a nikaj od toga da ispadne stvarno dobro i da se pojavi u zadanom roku
jesi ti svjestan da primjerice u americi nigdje ne možeš trenutno kupiti 6800ultru!!!!???
ama baš nigde ih nema a to je amerika tam se barem prve pojave sve nove grafe

dr.fiksi 21.07.2004. 20:26

Citiraj:

Originally posted by pinsla
je kak ne svaštare na sve strane a nikaj od toga da ispadne stvarno dobro i da se pojavi u zadanom roku
jesi ti svjestan da primjerice u americi nigdje ne možeš trenutno kupiti 6800ultru!!!!???
ama baš nigde ih nema a to je amerika tam se barem prve pojave sve nove grafe

Hm, nisam baš uvjeren da je to istina.Oni i tako kupuju od velikih retailera, online.Ne vjerujem u to, nikako.

Jelc 21.07.2004. 22:30

Citiraj:

Originally posted by tor
A meni se čini da se dečki malo raspucali na previše fronti. Te malo GT, te malo neki slabiji modeli, te malo u konzole... Možda bi bilo bolje da sad malo stisnu za ove "širokopotrošačke" modele i da s time napumpaju tržište prije nego se Nvidia sabere (ako ikad:D ).
Jasno je meni da nemreš furat samo jedan proizvod ali opet mi se čini da su se malo raštrkali...

I ATI i Nvidia su zaustavili sve kaj se delalo u 15 mikronskoj.
Jer im fali kapaciteta za ostalo.
ATI je dosta zagrizao na polju intergrirane grafike, onaj zadnji chipset nije za promjenu bio loš, navodno sad delaju nešto na 96xx bazi, trebaju naštancati i PCI-E grafe, o ostalim da ne pričamo.
A tu je i posao sa dobrim starim Billom oko X-BOX2 konzole...

Bumo vidli:)
Ali ako ubrzo na tržište ne izbace koju jeftiniju grafu-ne bu dobro prošli...

Tak i tak je ovo sa cijenama grafi otišlo u krasni kurac...fakat je pretjerano...

dr.fiksi 21.07.2004. 22:37

Citiraj:

Originally posted by Jelc
I ATI i Nvidia su zaustavili sve kaj se delalo u 15 mikronskoj.
Jer im fali kapaciteta za ostalo.
ATI je dosta zagrizao na polju intergrirane grafike, onaj zadnji chipset nije za promjenu bio loš, navodno sad delaju nešto na 96xx bazi, trebaju naštancati i PCI-E grafe, o ostalim da ne pričamo.
A tu je i posao sa dobrim starim Billom oko X-BOX2 konzole...

Bumo vidli:)
Ali ako ubrzo na tržište ne izbace koju jeftiniju grafu-ne bu dobro prošli...

Tak i tak je ovo sa cijenama grafi otišlo u krasni kurac...fakat je pretjerano...

Jebiga, slažem se da je pretjerano!

pinsla 21.07.2004. 23:03

Citiraj:

Originally posted by dr.fiksi
Hm, nisam baš uvjeren da je to istina.Oni i tako kupuju od velikih retailera, online.Ne vjerujem u to, nikako.
a kaj ti ja ne mogu kaj ne vjeruješ to su činjenice
osim toga ko bi pametan kupio tu grafu pored GT varijante koju svi hvale na sva usta

LuXor 22.07.2004. 21:53

a uostalom sam vjeran Ati-ju...

Izgleda da nisi čitao početak teme:)
Ovaj put kulturno i argumentirano raspravljamo (za promjenu).

Dakle-u ovom threadu bez flejmanja i dreke.

MentalHarikiri 22.07.2004. 22:08

Citiraj:

Originally posted by LuXor
J3B3 se meni i za 6800GT & za 6800ULTRA, nabavitćusi X800XT koji ima 16 pajpova, jezgru na 512MHz (za razliku od 6800Ultre koja radi na "samo" 400MHz", i fuććććka se meni!!! :fuming:

Ionako nVidia je pušila od uvijek:rambo: >:eek: , a uostalom sam vjeran Ati-ju

stiže jelc sa pljugom u ustima :D

dr.fiksi 23.07.2004. 10:37

Ne kužim uopće te gluposti "vjeran" itd.
Pa kaj ne kupujete karticu po onome što vam najviše paše u datom trenu?

segregator 23.07.2004. 11:30

Ja recimo kupujem ATI iz navike, par stvari mi se svidjelo kod prve ATI-ce koju sam kupio i ne vidim razloga za mijenjati dok sam zadovoljan...a zadovoljan sam bio do ove zadnje

Ne pada mi na pamet kupovati karticu zbog par % performansi, novu kupujem tek kad mi sa postojećom nešto ne radi dovoljno brzo ili mi je neki fičr kod neke novije baš neophodan

Sve ostalo je ili preseravanje ili hobi (ovo drugo je u redu, to što netko iz hobija oće imat što veći 3dmark, nije u redu kad taj 3dmark uzima kao znak da je jako pametan što je nešto kupio, a svi drugi budale ili neznalice)

Jelc 25.07.2004. 13:14

Pa kad ti se svidi jedan model TV-a, i drugi put ćeš kupiti istu firmu...ako si zadovoljan (kao ja npr) sa DFI pločom-prvo ćeš gledati model iste firme.
Tako je i sa grafama.

Ako mi nova grafa daje pristojan framerate uz dobru kvalitetu slike-neću se žderat oko toga da li nova Nvidia ima 135 fps-a a novi ATI "samo" 120:)

A soma maraka za grafu ću dati nikad pa ni onda:D
Kako god se zvala:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03.