![]() |
Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
|
I moj glas ide za CHIEFTEC 360W :beer:
|
Čuftek 360W, a ako može nabaviti 420W onda super.
|
Citiraj:
|
kolega Pentuim 4 je iz bih pa mu nije baš isplativo dolaziti u nitel :p
|
Mislim da sam već negdje napisao da u INFO GAMi ima Napajanje 420W ATX2 CHIEFTEC za 466kn ipak je dosta jeftinije nego u NITELu.
:D :beer: |
360W CHIFTEK
MA evo procitah ovu recenziju 6800ultra pa ona je radila sa nekim 350W napajanjem.
STo znaci da nA cifteku ce moci proci ova PRO i obicna KO OD SALE JELI TAKO????? Imali ko kakav review ovg cifteka i codgena 480W? |
za čufteka imaš podatke na njihovoj stranici,a kodegen 480W nisam našao NIGDJE na netu....
|
Re: 360W CHIFTEK
Citiraj:
|
Evo nesto o tom Codegenu 480W ovdje
|
Ma radila bu 6800U na 350W ako nemaš komp natrpan glupostima poput neonki, hrpu ventova itd.
|
Citiraj:
|
Ne, nego stvarno nemaju nista od podataka tipa voltaze i to, al cini mi se da sam vec negdje gledo i da mu je na 3.3V railu 20A a na 5V 30A, nemojte me drzat za rijec budem provjerio.
|
ma glavno je da ima dobar +12V rail jer na raznim codagen/ms pro napajanjima on zna biti stvarno slab....neke nebuloze kao 10-12A (što se naravno smanji ako su i drugi railovi dosta opterećeni)
ako ima oko/iznad 18A onda bi već moglo biti solidno |
Citiraj:
+5 V - 40 A +12 V - 16 A -5 V - 0.5 A -12 V - 0.8 A +5 VSB - 2 A znam da 16A na 12V ne izgleda puno ali ovo napajanje ima po testu u Bugu najbolji faktor iskoristivosti između 38 testiranih uređaja i odlično vrijeme zadržavanja što govori da ima velik kapacitet elektrolitskih kondenzatora, a oni su najbitniji za recimo udarna opterećenja koja proizvodi grafička, ima čak 7 konektora za diskove, ATX 24-pina sa konverterom na 20 pina, dva termoupravljiva venta, teško 2.084 grama, ocjena - vrlo tiho napajanje, sve u svemu odlično napajanje za nekih 270 kuna. |
KHm ja imam 420W i imam 18A na 12V.
Pa si ti misli 480W MORA imat minimalno 20A na 12V a ne 16A to je za baciti u smeće. |
Citiraj:
|
PA STA DA UZMEM JOJ NIKAKO DA VAS SKONTAM???
Neki codegen neki ciftek pa mi nikako nije jasno . Inace citao sam na TomsHARDWARE recenziju napajanja (nema ni codegena ni cifteka) ali ima neki antec True power 380W a daje najvise tacnije oko 470W. koliko kosta ovakvo napajanje? |
Ma daje vraga 470W.
Kod nas košta malo ispod 700kn. Antec napajanja su dosta kvalitetna pogotovo True verzija. |
što god uzmeš od ovog što mi tu spominjemo nečeš pogriješiti, sve ovisi koliko si spreman dati para
|
120KM
ma 100KM je gornji limit ali eto 120 i mogao dati ako je kvalitet tj do 450kN.
EVO LINK ZA OVO STO SAM NAVEO: http://www6.tomshardware.com/howto/2...pplies-16.html Imate u tabeli oznaka napajanja i koiko vati daje: POZ::::beer: |
Citiraj:
|
mislim da kolega misli na čufteka od 360W
|
poz..
Ma da mislio sam na cifteka od 360W.
:rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39. |