![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Je, čini se da su se shebali...
|
Ma ko bi ih znal, a nije ni tolko bitno. Sve u svemu ploča je čist vredu za udomljavanje naclockanog Q6600.:)
|
Je, samo nemam pojma zašto ovaj toliko okoliša oko tog Q6600.
Sve mi se čini da će ubosti Q9300 :stoopid: |
Ko i svi važe čovek + i - za komponente, ali IMHO zel bude Q6600.
|
starudiji Q6600 pada cijena :zdero:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na kolko bi se dao kloknut ovaj q6700?
Mislim da ima multi x10 i vise cache od q6600. To bi se dalo zvijerski potjerat sa TT Ultra 120! |
zavisi na kojoj ploči, napajanju, memoriji, primjerku procesora i tvojim sposobnostima, a ima isto keša ko i q6600, a i hladnjak je thermalright, a ne thermaltake
|
Ma nekako sumnjam da bi sve to islo preko 3,60 GHz...mislim da je q6600 i q6700 imaju isti stabilan OC
|
Naravno da će ići svaki prek 3.6GHz. Q6700 jednostavno ide više zbog većeg multija, to je normalno...
|
G0 Q6600 je dobar, ali samo u kombinaciji sa x38 ili x48.
Kod mene radi na 8x400=3,2GHz na def. naponu 24/7. u kombinaciji sa x38. |
Mislio sam sa ASUS P5K Premium/WiFi-AP
|
Citiraj:
vozio sam ja Q6600 i to B3 na 400MHz FSB na 965 ploči a na P35 na 455MHz FSB tak daaaa..... |
Ja i dalje ne kontam o kakvom bugu se radi kod Q9xxx procesora. Pikirao sam Q9450, ali sad gledam i ne razumijem... :stoopid: Je li to riješeno ili nije? Za koji mjesec bih trebao uzeti proc...
|
bug je bio taj da ih ploče nisu prepoznavale
sad je to sve riješeno |
i ja sam vlasnik x38 i q6600 B0 koji od drugog dana radi na 3.2 stabilno, na idle nije preslo 36 stepeni po jezgri :) sad evo vrucina pa razmisljam da vratim default ... al imam klimu tako da me opet nesto vuce da ne spustam ga nikako :D
|
koji je sad B3 ili G0 je B0 ne postoji
i nije bitno kolika je idle temp nego load temp |
ahaha type greska, G0 je :) nemojte piti pivo prije 12! :D kako nije bitno kad je meni isto bitna idle temp kao i load temp... isti djavo , akoo ti je idle temp visoka bice ti i load :) meni na load sve 4 jezgre nije preslo 57-60 stepeni sto je ok stvarno :)
|
Cekaj dok predjes 1.35V, onda pocinje pakao :D
|
:D dok skupim love, istrosio sam se na na konf. i sve dok ne izadje neki bas DOBAR cooler za quada, tad ce bebica ic 3.6 sa takvim voltazama! (ako ko ima kakv prijedlog ali siguran nek kaze)... i ima li ko preporucit kakv dobar sistem vodenog dostupan u hr ? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa jel otvorio onaj swoj webshop *? :) koliko znam to je do sad trebalo biti aktivno! :D ako ko ima link nek mi kaze ili njegov mail pa da se javim covjeku
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |