![]() |
može li ko stavit link za download 7.11, preko googlea me uvijek odvede na 7.12, skinia njih, stavia i sve se sje*alo, pa sam sad opet na 7.1
|
|
Citiraj:
|
OK, hvala. Probat ću pa ćemo vidjeti kroz par dana kako sve to skupa radi...
|
evo pojavili su se i catalysti 8.1 beta za vistu pa ako ih netko želi isprobati, može ih tu pronaći
veličina = 140MB :eek: |
bemti, sta se dogodilo sa danima kad su driveri bili kojih 1-2mb...
|
Citiraj:
|
hebo mene pas ako ja kuzim zasto su takve veličine??? pa unazad 3-4 godine, cijele igre su bile tolike.
|
Citiraj:
|
i opet su preveliki. :)
jelc, aj na PM mi napiši što moram učiniti da osposobim HD akceleraciju na svojoj 2600xt tnx |
Citiraj:
nego je problem u samoj glomaznosti drivera - ne vidim kako driveri od 140mb mogu nuditi bolje performanse od drivera, od prije par godina koji su bili 2-3mb 140mb? za sta? za teme i slije koje koristi ccc? za inf file samih drivera?lol |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo drugo baš ne kužim:stoopid: PowerDVD (patchani, zadnji), ista stvar sa Nerom. Pa zacajneš kvačicu za to:) Tak je barem na XP SP2:p http://img141.imageshack.us/img141/1838/pdvdbr4.th.jpg Citiraj:
|
upravo skidam, budem provrtio onaj banch od crysis-a dx9 i 10 prije i poslije drivera, pa da vidimo jel ti iz amd-atija što pametno rade :)
|
Citiraj:
|
UVD radi prilikom svakog gledanja HD materijala
|
Citiraj:
Ja sam khmmm "nabavio" transformerse/gladiatora/Top Gun u Hd kvaliteti 1080, u .mkv zapisu, zauzece proca 0-1 posto, grafika je rjesila cijeli posao, u pitanju je 3870. |
lol fpsi u crysisu i na 7.11 i na ovim 8 beta su isti -.-'
|
Citiraj:
si morao kaj palit u opcijama? cyberlink powerDVD nece otvarat fajlove, a neru nemam.... |
Meni je Transformers u EVO formatu i tamo šljaka UVD bez problema,ali eto serije koje su mkv idu ko i fleksu na 30% zauzeća proca što bi reklo da ne šljaka UVD,pa eto napiši šta točno treba napravit podesit u MPC da i tamo prošljaka:)
|
Mislim da i soft mora imati podršku za UVD.
Meni je sa 2600XT radilo ok u PowerDVD-u i DVBViewer-u ali mi je u MPC-u i dalje žderalo proc... |
S obzirom da neznam jel uopće moguće pokrenit u PowerDVD-u Mkv File jel ima neki drugi softver koji bi to mogao odradit a da podržava UVD
(s obzirom da je ovo krenilo u drugom smijeru,možda bi bilo pametno otvorit temu na ovo pitanje i prebacit sav OT u nju) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |