![]() |
negdje na nekoj stranici sam procito da smedi procovi(mobile naravno) max mnozitelj ide do 13x a zeleni do 15x!jel to istina?ak je pazite da kupite zeljeni onda:P
|
Evo-ja se vratio dimeka, sutra idem natrag.
Mogu ja odvrtiti ak nekog zanima jedino proc, memoriju na KT 400 i 166 FSB-a bi bilo bedasto komparirati. Sad sam stavio stari BIOS. Za razliku od onog koji podržava Bartona ovaj je stabilan. Upravo sam odvrtio 5x Mark 2001 a proc na 1.65v:D :D :D stabilno. Na BIOS-u koji kakti podržava Bartona se dobije viši množitelj,bolji rezultati memorije pri istim postavkama,...i problemi na relaciji AGP-VIA-OS, a čini mi se i pizdarije sa IDE driverima. Ak me naljutite budem ga večeras drmnul na min. 2700:) Tek toliko da vidite kaj je prava ploča a ne tam neka NF2 ULTRA. A da ne pričam o ponosnim vlasnicima koje je frka napravit L12 "mod":D :D :D A ne treba se ni lemiti... |
Citiraj:
fora je u tome kaj je memorija zajebavala pa sam posudil 256 od raka i sve dela kak spada jos se necu zato bacati u OC dok ne vidim kaj ce ovi panjevi u hg-u reci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da barem 80% ljudi dobije veći FSB. |
Citiraj:
|
Ovo je zanimljivo-sad dela već cijelo popodne stabilno na 2500 1.65v:) (toliko sam namjestio, više manje je 1.68v do 1.7v)
Sa prastarim BIOS-om... Baš me zanima kaj me je toliko klalo BIOS ili VIA:confused: Sve si nekaj mislim da ga malo dignem na 180x15. |
na 1,65V al tebi ocito ploca over volta. Meni je u WIn bio stabilan 1,65 al za nekaj vise njet.
|
Citiraj:
Tak sam stavio još prije osam sati i dela fino. Pa odmah kad sam stavio na 2500 sam odvrtio 5x2001 i nije se ništ zrompalo:) Sa starim BIOS-om nije htio biti stabilan ni na 800:confused: Ajd ti znaj... |
Citiraj:
Inače da znaš ja lemim sa švas aparatom i to dok je ploča pod naponom. :D :beer: :beer: |
Citiraj:
Imam negdje tu stranicu sa L12 modom, bum ti poslao kad nađem. Mislim da se samo oko nekih pinova na procu omota žica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je pomoglu u dobivanju 200 mhz fsb :beer: |
1 privitaka
Evo, malo sam ga nafrljio:D
180x15, lijepih 2700, digao napon na chipsetu, malo AGP, proc na 1.92v. Mislim da bi za punu stabilnost trebao ipak 1.95v. Nije loše za zračno hlađenje:) Ide dobra stara DFI ko gluha svinja:burn: :beer: |
:clap: Bogme dobro.
|
Ajde dečki...živnite malo, pa nebude vas valjda oderao netko sa starom KT 400 i zračnim hlađenjem:rolleyes:
Pored vodenjača i peltova:D :D :D :beer: |
vidis Jelc, vec si zaboravil da ja vise nemam pelt!
|
Jelc ta bolest se zove alzheimer i u ranom stadiju s emo#e lijeöiti.
|
Dobro.
Dakle-rezimirali smo da ni sa vodenjačama ne-ide:) To mi je jasno. Ipak je to NF2:D I to Abit:burn: DFI je ipak DFI... Sad za ozbiljno-jučer sam ga malo potjerao i moj zaključak je da ta serija ne ide prek 2700 bez neke bjesne voltaže. Mislim, nije proc tak loš-ide na 2500 sa prihvatljivom temperaturom i sa 1.65v-1.70v. Meni je to super upgrade, dela na 1.65v kao stari proc a 500 više. bdw Bl@de-printeru je najveća navedena reza 4800x1200 dpi. |
Citiraj:
BTW zake pitas? |
Citiraj:
|
joj ja vec zabil za to. :beer:
ma glava mi paca pa je valjda zato.:( copil sam neku prehladu |
E da-zaboravil sam vam postat...izgleda da ima razlika u Abiticama koje su made in china ili tw.
Navodno piše ispod/pored BIOS chipa, baš me zanima koje su došle u "Rvata. A kaj se živciraš za prehladu-ja sam danas tak kvalitetno zeznul nogu da sam se vratio doma i ujutro idem u traumu:mad: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mejd in Čajnapašteta.:rambo: |
Citiraj:
Mislim kam je to došlo, da moraš cijelu ploču izokrenut da bi kupil nekaj pošteno:confused: |
Ej,,,,,,,,,,,,,,,,,.........
Dajte stavite vec jednom testove iz AIDE, jer namjeravam kupiti baš taj procesor....... |
Citiraj:
Pa AIDA nema nikake veze s procesorom, to je obicni test memorije. :smoke: ali ak to tolko zelis vidjet evo ti moje reze.... :) |
1 privitaka
evo i write....
Napomena: 232 FSB, memorija na 3 - 3 - 3 - 11 |
Ajd nek neko stavi PCMark2002...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |