![]() |
Traba li tebi četverojezgraš ili ne?
Ako radiš sa aplikacijama koje dosta benificiraju od 4 jezgre uzmi C2Q, a ako ne onda uzmi nekaj drugo. Ako ti samo treba CPU za surfat net-om, slušat mp3-ce i igrat igre uzmi E4400 |
triba mi za igre.....i samo igre...ali zašto sad e4400??:-S
|
Jer je medju najisplativijima, a ako ga naclockas prakticki nema razlike izmedju njega i drugih (osjetno) skupljih, poput E6750.
|
heh 900kn....FSB800mhz bus.....ovako matičnu sam već uzeo,Gigabyte P35C-ds3r,a e6750 ima FSB1333mhz bus...nekako sam puno bliži 6750!:-D
bez obzira što je skuplji 500kn...naklokat ću i njega...pa nevirujem baš da mu e4400 može doć blizu? |
Citiraj:
Pogledaj OVDJE kako :kafa: |
Citiraj:
ja nisam reka da nemože...nego nemogu virovat da može! i ne pravim se pametan...da se pravim pametan ja nebih pitao za savjer nego bi davao savjete!:stoopid: btw. u ovom tvom strašnom testu...ja nisam baš vidio da se spominje E6750? |
uzmi što ti srce želi i kolko imaš love,meni je moje zadovoljstvo najbitnije,
pogotovo ako stojim dobro financijski taj tren,što got uzmeš nečeš požaliti od predloženog ali ti odluči.osobno bih uzeo ili e6750 ili q6600 :chears: |
zato kaj tamo nije bilo E6750 (još nije bio izašao - i imaš nekaj protiv tog testa?) ali imaš E6600 koji radi na 3,3 i 3,5GHz a sumnjam da ćeš ići više od toga na zrak 24/7 sa E6750
u glavnom tvoje pare-tvoj izbor, mi samo dajemo savjete što je isplativije u tvom slučaju E4400 bi bilo najlogičniji izbor a sad ako imaš dubok džep uzmi ti i X6850 nama je tak svejedno. |
Citiraj:
ne nije nego je ovo:banned: http://img66.imageshack.us/img66/3807/prvakli2.gif http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=241091 :chears: ps zahvaljujem prijateljima Razeru i Puški na savjetima i podršci:respekt: idem spavati kasno je |
Što reći nego, svaka čast :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Mali OT:kako saznat koja je revizija na vec kupljenom procu? Dali to pise na njemu? Jer sve sto znam je da je kupljen samim pocetkom ove godine(ako to ista znaci)
|
Na kraju product coda piše SLA9V.
EDIT: ne, to je samo u slučaju E6750 proceva, u slučaju Q6600, na kraju piše SLACR. |
i na mome iako je qx? Oki, thnx pogledat cu...ali :fuming: treba skidat cooler :D
|
ma pokreni cpu-z on če ti reči jel g0 ili b3
edit ako je kupljen početkom godine to je 99 posto b3 ako je slučajno g0 moja preporuka je da igraš loto:goood: :chears: |
da, everest kaze CPU stepping:b3....
|
Citiraj:
|
Da si iz Hrvatske možda bi i bio, ovako je ''samo'' jedan odličan rezultat ;)
Btw, samo da velim, ploče (Asus Blitz) nije bilo u HR do jučer, tako da je benchanje u ponedjeljak, a tad ćemo i objaviti i nove rezultate ;) |
Evo stigao i moj dugo ocekivani buduci ljubimac, kupljen u ADM-u:
http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/q6600 Mislim da ce se posteno oznojit, kao sto se Presler znojio ovih godinu i nesto :D Jos samo da ponovno stignu LanParty-ice u Lost... |
Citiraj:
Mislim da sam ja pukao zadnju DFI-icu u Nobilisu. :lol2: |
Da, rekao mi je gospon iz Losta da su se doslovce razgrabile :)
|
Svašta, kao da ih dijele džaba...
@SU - nabavila se grafa, čujem, proc je tu, jel se to neke ljute reze spremaju? :D |
O da Razer, slazem pakleni stroj :D Polako ide jer imam vrlo malo vremena za za***anciju, ali kroz tjedan-dva se nadam da ce sve bit gotovo. Trebao bi, doduse, jos nabavit neku bolju pumpu, nekako mi se cini ova Eden 114 preslaba :( Kak si cuo za grafulju (nije jos dosla doduse, dogovor neki je za iduci tjedan)? :D
|
Citiraj:
Ajde sredi to što prije da mogu updateati (top) listu ;) |
Emu miša, prvi sam se dočepao G0, a zadnji ga budem upogonio.
Eno, tak mi je jučer stigla matična iz MSana (naime, prve 2 su bile oštećene u transportu, pa dok sam se izyebo s njima, i dok je stigla nova posiljka, a nisam htio nijednu drugu osim P5K WS) Sinoć sam ponovo upogonio vodeno, skratio cijevi, promjenio pumpu za istu (koja je tisa, al hebemu, malo sam je zveknuo pri instalaciji u kuciste, i sad mi se cini da je i glasnija nego ona koju sam reklamirao). Spojio sam na grubo najosnovnije, Zapalio i ko Bog. BIOS je rekao 26C na CPU-u. Danas popodne ću ispicajzlit kućište, i još si moram razmislit dal da stavim WinXPPRO 32bit, ili 64bit. I razmišljam, dal da si ostavim TT 750W-10mj garancije ili Corsair 520W-59mj garancije. Draži mi je TT jer je on bio ljubav na prvi pogled, a Corsair ipak ima 5g garancije. |
Ev, konačno sam skužio donekle većinu funkcija na ploči, posložio sve kak mi paše...
ALI, što treba isključiti u BIOSu da frekvencija procesora bude stabilna, varira mi između 1600MHz i 2400MHz... Malo je 1600, malo 2400MHz, odnosno kad nešto radim skoči na više, a kad je CPU idle, padne na 1600MHz, se moze to kako isključiti? |
EIST (ili Intel Speedstep) i C1E.
|
a koja je razlika između G0 i "običnog"???
|
Fala Razer ;)
|
Stvarno je tesko pregledat Sticky-e u podforumu Intel
Klik |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |