![]() |
Iskreno, zanima me što će biti sa svime time, pa neka čovjek napiše ako ikada završi ova trakavica sa "patchevima" :D
|
Da meni tako nesto rade mislim da bi sva ekipa iz Ve-mila zavrsila u patchevima :) Al i to sto kazes, bas me zanima ishod. Koliko mi se cini, zavaljat ce mu neki dual-core, pa ni onda nece radit kak spada, a na kraju ce krivac ispast maticna ili memorija :) Pa opet sve ispocetka.
|
Citiraj:
ajde super priznaj da si to ti...svi znamo da potajno zudis za nekim quad coreom u svom kucistu :lol2: |
U cijeloj ovoj priči žalosne su dvije stvari:
1. da u raznim prodavaonicama/servisima rade likovi koji pojma nemaju o svom poslu i informatici i koji onda mogu baljezgariti ovakve gluposti o patchevima, a trebali bi nešto znati 2. da ima likova koji kupuju 10k+ kn konfe, a da nemaju pojma šta su kupili niti se informirali prije same kupnje o onome što kupuju. Svi znamo da u 99% slučajeva ljudima ni ne trebaju takve konfe jer iz njih ne znaju iscjediti ni 50% mogućnosti, ali to je druga priča. |
Citiraj:
a i ovo pod 2. je vrlo česta pojava |
ljudi prenio sam im ono što ste rekli i tražio novac oni kažu da ga ne mogu dat zato jer quad radi i da nije problem u njima nego u tom patchu imao sam veliku svađu u ve-mila vrati ću se danas popodne u njih kad im dođe šef
|
Koliko je dana prošlo od kad si kupio komp? Ako nije prošlo više od 8 dana, nemaju ti što muljati, nego vratiti novce. Ako je prošlo više od 8 dana, moš' se frigat - u tom slučaju ti neće vratiti novce.
|
swarm dude komp je u mene bio jedan dan
|
:fiju:patch kazes, a?:D
Ne mogu vjerovat sto cujem. Ako nije zafrkancija, nek ti lijepo u socket udome E6850 i kraj price. Jer prema procitanom mislim da ti ni ne treba quad. :zdero2: |
a ljudi budimo realni. možda je stvarno na ploči verzija biosa koja se malo kolje sa ramom. a ono što iz osobnog iskustva znam da u vemulju rade idijoti dovoljno nesposobni da to ustanove. prema tome mimo11 daj nabaci zadnji bios i sam odvrti memtest (nemoj da ga oni u vemulju vrte jer će kod njih proći). za to ti netreba ni puno truda ni vremena. možda je stvarno proc ispravan
|
¸oni su već sumnjali na memoriju i rekli su da nije ona kriva ma ljudi da završimo priču tražit ću novac nazad ako ne poprave i gotovo
|
1. Patcha nema, ne postoji patch koji je potreban da bi quad radio na toj ploči
2. Sve komponente rade? Super onda moraju i kod tebe, ako ne radi kod tebe onda neki dio !!!NE!!! valja 3. Odi u Ve-mil traži šefa, i reci mu što se dogodilo i u ćemu je problem, ti si svoj dio platio i oni ti MORAJU dat tu stvar da radi, bez ikakvih izmotavanja 4. Ako i on počne srat ko i serviseri onda reci ili da slože da radi ili da ti vrate novac i da ćeš otič u firmu u kojoj će ti za tvoje novce dat proizvod koji radi 5. Uvijek se može bit bezobrazan i dodat riječ Zakon (o potrošačima) i tužba u dijalogu 6. Ne vjeruj tom telcu koji te oslovljava sa Ti a ne sa Vi (koliko god ti bio mlađi od njega, ako se radi o firmi sa ugledom svaki prodavač će ti reć Vi a ne Ti) 7. Da si u Zgu sa guštom bi otišao u vemil s tobom pa da vidiš kako se to radi kad zapne... 8. Pročitaj savjete u ove 3 strane još 825 puta i odi tamo i napravi što smo ti svi rekli... Javi što bude, ako želiš da se šalje mail (kvalitetan mail) javi mi se na pm pa ćemo to sredit. |
buljo hvala na podršci imaš x-fire ili msn ili bilo što da to rješim više
|
Msn u profilu kao što vidiš. ;)
EDIT: SU Vemil je moj :p :D |
Gluposti glupe. Evo ja imam xfire nick mi je AVIVO zovi ak trebaš. Nikakav update ti netreba;reci im da hoces da ti sloze taj komp i da te ne zanima šta trebaš i nikakvi updejtovi jer je to njihov posao. Ako ce se izmotavat trazi ih povrat novca a ako nebudu htjeli priprijeti im tužbom.
|
pa reci tamo šefu ili serviserima da dođu pogledati odgovore na ovaj forum gdje si pitao za pomoć, pa ovo je jedan od poznatijih ako ne i najpoznatiji forum za PC i valjda su čuli za njega a možda su i članovi foruma i neka nama tu objasne što to nevalja.
i slažem se sa OZY-em netreba dečka vrijeđati i napadati , nismo svi isti, neki su jednostavno pre fini ili dobri ili im je neugodno biti bezobrazan čak kad su i u pravu. i tu im nemožeš pomoći a ipak se tu obratio i sad ga mi još napadamo:stoopid: :chears: |
Citiraj:
prvo lakše malo sa izrazima drugo SIG ti je prevelik |
hvala dugixy 1 meni je neugodno biti bezobrazan ali i nisam mogao vjerovati da me je ovaj muljao znam sad će te reć kako ti je neugodno bit bezobrazan a platio si 10000 kn za komp ali jednostavno sam takav jbg
|
A za takve smo si probleme sami krivi a ne trgovci,jer dok mi budemo samo na finjaka isli snjima oni ce nas hebati tek kad se okrene situacija doci ce do necega slicnog kao u nekim drugim drzavama!!!A to nije samo u svijetu pc nego i u svemu ostalom i zato prestani biti fin prema njima jer tih 10000kuna nisi sigurno naso na cesti nego si se namucio da si kupis komp koji radi savrseno a ne da se navlacis sa ljudima koji nemaju pojma o poslu koji rade!!! Sretno ti bilo!
|
Citiraj:
|
Evo ja sam nazvao Vemil i lik se javio i rekao da testiraju i da se nazove sutra popodne i da će ZNAT što je s njim, joj jedva čekam da ih opet nazovem :D
|
trebas dojti u vemil s bombom il s advokatom da te poslušaju :D
il jos bolje s karnistrom benzina i sibicama :lol2: |
I odšetati u zatvor nakon toga?
Jako pametan stav... Treba se odšetati sa diktafonom tamo ili kamerom i snimiti reklamaciju i nakon toga je poslati na TV da se objavi uz naravno komentare eksperta koji će objasniti što su sve izs** za vrijeme kratkotrajnog razgovora s mušterijom... Nakon toga buju dečki 1.9 dobili umjesto regresa za godišnji radne knjižice... |
Citiraj:
i sa yedwy se potpuno slažem oprostie na spamu neču više :chears: |
uf buljo neću spavat noćas od uzbuđenja :) u iščekivanju sam!
|
Citiraj:
daj mi reci njihovu reakciju na tvoj poziv..kak se to odigralo? sve u svemu :respekt: |
Citiraj:
:lol2:čekati patch LOL |
Niš lik mi je bio skroz smješan, ja skroz ozbiljan cijelo vrijeme i prvo kaže da je sutra gotovo da nazovem prije podne čak mogu i ujutro da bi nakon pol minute mumljanja i petljanja rekao da ipak nazovem popodne oko 12-1.. nazvat ću oko pol 12 :D
Sutra ne bum smiren ko danas :D (jedanod razloga je što ću bit na poslu :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |