![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imao si preporuke i rekli su ljudi da ne uzimaš Zalmana...čitava jedna stranica o tome.
Ugl. možeš ga još vratiti (osim ako nije kod tebe 8 dana). U 8 dana od kupnje imaš pravo vratiti proizvod i uzeti neki drugi ako ti se ne sviđa ili ti ne paše na neki način. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmmm..mislim da je takav zakon i da imaš pravo na to...BTW o kojoj se točno trgovini radi?
I molim te da koristiš multiquote opciju ili edit ;) Multiquote gumb je lijevo od običnog Quote a Edit je lijevo :) |
Citiraj:
|
Huh, mislim da ne bi smjelo biti nekih problema kod Linksa (neka netko kaže u slučaju da ima iskustva sa takvim vraćanjem robe u Links).
Imaju dosta toga, evo recimo AC Freezer 7 Pro je raspoloživ, Scythe Mine također a to su bolji hladnjaci nego taj Zalman. I još su jeftiniji od Zalmana. |
Citiraj:
probat ću ga skinut i vidjet pastu i ponovo namontirat ... sada sam radio "test" u leru na najnižim okretajima 46 C supnjeva, na najvišim 41 C isključeni dodatni cooleri svaki mod je odradio po 15 minuta temperatura sobe 24 C a evo njihovih testova :
EDIT: meni indetične rezultate gore postiže kada mi je otvorena jedna stranica kučišta ...:confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
serija 9 od zalmana je grozna...
NO moram priznati da me 7700AL-Cu jako dobro sluzi. Evo npr....u idleu radi od 33-35'C,a pod loadom od 56-58. S tim da je cpu clocknut na 3.3 pri 1.425v i sobnoj temp izmedu 18-21. No,u kucistu su i 2x12cm venta.. |
@johnyB c2d e6400@3.2ghz idle na 500 okr 35c proc, 41 c jezgre
load 1000-1200 okr uglavnom 53-58c na trenutke do 63c kućište je otvorteno i imam samo antec spot cool koji hladi ram, nemam nikakvih drugih ventova. @perow1 pretpostavljam da ti vent radi na max okretajima? |
Citiraj:
Evo u akciji i mojeg 7700alcu na 5V nakon cca. pola sata dual prime-a (E6300@2800)... Temp. sobe je 20C. Jedino kaj je proc malo zesce undervoltan :D slikica: [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/1...alcuvz7.th.jpg[/IMG] |
Ej NEXUS-6 imam isti proc i na istoj radni frekvenci ali imam Big Typhona i imam 41 na ful pa ide do 48.
|
jučer sam okrenuo antec u suprotnom smjeru-sad grabi zrak is podnožja bt-a i ispuhuje ga van i temp više ne prelazi 57-59 c
@nexus kolika ti je occt temperatura? brijem da occt najviše zagrijava. ja sam ga pržio baš na testu za cpu bez rama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
malo sam se igrao s naponima. mch sam smanjio na +0.5 a cpu sa 1.450 na 1.425 i temp su pale sa 57-59 na 51-55. occt vrtim baš na custom testu za cpu. skužio sam da test za cpu&ram puno manje zagrijava proc.
uglavnom tko god razmišlja o kupnji novog hladnjaka nemojte se uopće dvoumiti. big typhoon je uvjerljivo najbolji i najtiši izbor |
Citiraj:
Ma ne dam ja njemu ni elektroncica vise nego sto mu treba. Jednostavno mi ga je gust ovako natjerat na 100%. Nista se ne baca :) Vrtio sam occt prije i sve je to tu negdje bilo sto se temp tice. Moram isprobat jos neku od ovih novijih verzija. EDIT: occt: 2c niže temperature na jezgrama nego pri dual prime-u |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36. |