![]() |
Citiraj:
|
Ovaj od 180mb je kumulativni, obični je 124mb. Međutim, ak je to kaj mislim, neće mu niti jedan patch instalirat. Posrijedi je skroz druga stvar o kojoj se na ovom forumu ne smije...
|
Citiraj:
A matto4 kad instaliram stiscem Start Game i nista ne ide dalje. |
Ni mene neće ništa... Probat ću sad na Visti kak ide.
|
Citiraj:
|
ja pak imam problem malko cudan - ne radi mi uopce mis - odnosno radi mi u main-menuu, ali kada udem u samu igru znači da igram s puškom (lol) onda neće ni mrdnut ???
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Matto sam snimio i radi al nece uc u igru, vjerojatno jer patcheve nisam instalirao. |
vidim da ovaj "dodatak" nije baš najbolje ispoliran...kad sam išel kroz ventilaciju samo sam "ispal" na "krov" te prostorije iznad koje je bila ventilazija - a ispod mene je sve bilo prozirno i mogel sam videt neprijatelje al nisam mogel opast dolje - i onda odjednom sam propal totalno u "dno"....lol
btw. sačmarica roka :D |
Citam malo i cudim se kakvih problema ima. Ja sam najnormalnije na stari Far Cry (1.3) instalirao kumulativni patch na 1.4, nakon toga Matto u ISTI folder gdje je Far Cry i sve je proradilo isprve, bez ikakvih problema :beer: Nije los mod :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E evo kod mene slučaj, nešto sam podešavao u ATT i kad sam htio uč u igru prošla prva animacija i crni ekran i ja ono WTF.
I lijepo izađem i otvorim FCConfg od igre i samo kliknem ok i uđe u igru bez problema, pa ako nekog muči slično neka proba ovako. |
meni taj HDR bezveze, pa to blješti sve u 16, nerealno totalno.
|
Ako neko ima rješenje problema koji ne dozvoljava instaliranje patcha, molit ću ga da me obavijesti na PM :)
|
pec 1.4 ima bag :grrr:
pucaju po meni iz hangara a nebi me smjeli vidit a mato mi restarta comp :grrr: |
Imam jedan problemcic. Kad idem u misiju spasavanja one ribe (ashley) dodjem do nje,pobijes sve zivo iz onih helikoptera . i onda bi trebali ici dalje,ali one meni stalno CMON CMON. Probao sam je samarati, bacit joj bombu,sasjec macetom i ona vristi ali nece ici dalje samnom. U cemu je fora?
|
porokaj sve i sjedni u dip
ak onda ne krene ***ga |
Citiraj:
EDIT: Skuzio sam zasto ne radi. Valjda je neki bug. Ako ubijete sve likove prebrzo,igra stane :D. Morate pustit da malo Ashley ubija pa onda ce bit ok :D :D |
Citiraj:
ni da se makne pa par puta ides ispocetka pa se napokon pomakne |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:21. |