![]() |
Htio bih samo dodati, za opce obrazovanje, da sustav hladjenja sa jednim ventilatorom koji ispuhuje zrak i dovoljno velikom rupom za ulaz zraka na pravom mjestu je samo malo neefikasniji od sustava sa dva ventilatora. I takodjer sustav bez ventilatora za ubacivanje zraka ostavlja manje prasine u kucistu zbog prirodnijeg stujanja zraka (manje kovita).
|
Vidim da se problemi s hlađenjem vrte "uglavnom" oko AMD-a. Prema tome rješenje je lagano, a glasi ovako: NE KORISTI AMD!!! -kratko i jasno
|
elven hvala ti na tome sto pises da sam ja glup,imas za to :beer: , a poslije :beer: letva s cavlom na vrhu!
Dugo bi trajalo da ja sad tebi tu objasnjavam kaj ja zracno hladjenje sa ulaznom prisilom strujanja i slobodnim izlazom;kaj je ulazno izlazno prisilno strujanje i kaj je slobodo ulazno sa izlaznom prisilom strujanja zraka! Pitaj ucitelja mozda zna nekaj o tome pa ce ti objasniti, ajd na kraju :beer: (bez one letve na pocetku):D Da jos sam zaboravio napisat da i usmjeravanje tog zraka ima jako vaznu ulogu, a ti sad razmisli!:gringo: |
Citiraj:
Mislim, ma daj.... dosta je rasprave o ovome... mislim ljudi koji ovako nesto postaju za ozbiljno jednostavno su SMOR. |
Citiraj:
Odi na flame i ostale newse pa tamo seri takve postove, nemoj ovdje. Barem ima takvih mjesta za sranje koliko hočeš. Stvarno neznam što radiš ovdje s ovakim postovima..:rambo: |
Citiraj:
Sto se tice usmjeravanja zraka, zasto ti mislis da ja spominjem "cijev" od proc-coolera do venta iznad? Zbog dekoracije u stilu ENIAC? Mislim stvarno. OK, mozda se i kuzis u nesto, ali ili to ne znas napisat, ili si uzasno tvrdoglav ili jednostavno ne citas tudje postove. |
Citiraj:
U slucaju da sumnjas u tu izjavu, pitaj nekoga is foruma tko ima P4 2Ghz+ da li ima ventilatore na kucistu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |