![]() |
Idem ja sad napravit sig!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
microsoft je vec previse para namlatio s tim ultra visokim cijenama i monopolistickim polozajem. dakle svrtane ti bi dao 4500 kn za original office-a????? ako bi, stvarno nemam rijeci jer ako ti vidis isplativost u tome onda ...... kupujmo legalno..ma dajte ljudi prvo nek nam standard malo poraste tj puno ..a onda bi vec bilo drugacije.:grrr: |
Citiraj:
po tvome zasto bih ja kupio monitor kad ga mogu ukrasti...ajde posalji mi svoju adresu da te nemoram traziti..naime neda mi se 1000kn za monitor kad ga tebi mogu ukrasti od doma za 20 kn koliko kosta zeljezna stanga da ti odvalim vrata..jesi li za? mislim kad ti ne smeta ovo sa sw-om... daj klinjo oladi |
Citiraj:
|
Kao prvo nisam klinjo i bahat si pun qurac a drugo boli me utoka sto ce dragi nam microsoft izgubit tih 1000 kn...
daj svrtane nisi u pravu i cekaj cekaj..nisi mi odgovorio jel bi dao 4500 kn za office ha? vec sad se mogu kladit koji ces odgovor dat.. |
Citiraj:
a i ti tor nemoj se uvlacit svrtanu u guzicu zato sto je stariji i ima vise postanih poruka od mene NHF. |
i da ja s pomocu kompjutera na zaradjujem za zivot i pogotovo zato nemam legalan softver.
|
Citiraj:
I niko tebe ni nije nagovarao da kupiš legalan softver. Ne kužiš šemu. Zašto radiš toliku razliku između legalnog softvera i recimo npr. auta? I jedno i drugo je proizvod. Jedino ako ideš okolo i kradeš aute onda OK. Onda si čovjek od principa:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ups! sad se uvlačim i tebi:D |
Citiraj:
ja klinjo.........(pogle avatar) kraj rasprave. |
ako smo svi lopovi svrtane zakljucaj se! a sigurno si i sam nekom snimio neki film ili mp3 i sta si onda? jedan od nas "lopova" !!!
|
a vidim ti u sigu onu finu lite on - ovu przilicu sta ce ona onda?:fuming: ma to ti sigurno snimas legalno napisane tekstove u officeu...
|
Citiraj:
(Kak se fino uvlačim :p ) |
k82 nisi u pravu!Ako čovjek zarađuje na officeu onda mu se tih 1000 kn sigurno već isplatilo.
PS.I sigurno se ne uvlačim msvrtanu, neg on puno mudrije zbori od tebe. |
Citiraj:
previse je to para, nek si firme kupuju |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Glupane ne moj k82 avatar već tor-ov avatar:rambo:
|
Citiraj:
konju office kosta 4500 kn a ne 1000. |
znam hrpu ljudi koji imaju przilicu i NITKO je nije koristio za back-up ili nesto slicno svrtane zar nikad nisi iskopirao neku igru ili pjesme...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uostalom ako si i 1960 rodjen moram ti reci da su ti stavovi teski fah idiotizam... vec sam ti odgovorio na pitanje s officeom...da zaradujem na njemu bih...ja ga ne koristim uopce..a programi koji mi sluze za zaradu su i tako gnu pa nije bed... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |