PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Doom ]i[ (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4702)

LordNitro 24.05.2003. 20:36

Idem ja sad napravit sig!

CyberLord 24.05.2003. 20:46

Citiraj:

Originally posted by nitro
Idem ja sad napravit sig!
Napravi tablicu sa 100 polja i nabroji svaki šeraf na kućištu:D

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 12:44

Citiraj:

mozda sam glup ali smatram da treba podrzati hrvatsku industriju sw-a
Ma nemoj! ja sam samo zelio reci da ni u ludilu ne bi dao 1000 kn za obican CD....
microsoft je vec previse para namlatio s tim ultra visokim cijenama i monopolistickim polozajem. dakle svrtane ti bi dao 4500 kn za original office-a????? ako bi, stvarno nemam rijeci jer ako ti vidis isplativost u tome onda ......

kupujmo legalno..ma dajte ljudi prvo nek nam standard malo poraste tj puno ..a onda bi vec bilo drugacije.:grrr:

msvrtan 25.05.2003. 14:14

Citiraj:

Originally posted by K82
Ma nemoj! ja sam samo zelio reci da ni u ludilu ne bi dao 1000 kn za obican CD....
microsoft je vec previse para namlatio s tim ultra visokim cijenama i monopolistickim polozajem. dakle svrtane ti bi dao 4500 kn za original office-a????? ako bi, stvarno nemam rijeci jer ako ti vidis isplativost u tome onda ......

kupujmo legalno..ma dajte ljudi prvo nek nam standard malo poraste tj puno ..a onda bi vec bilo drugacije.:grrr:

po tvome zasto bih ja kupio monitor kad ga mogu ukrasti...ajde posalji mi svoju adresu da te nemoram traziti..naime neda mi se 1000kn za monitor kad ga tebi mogu ukrasti od doma za 20 kn koliko kosta zeljezna stanga da ti odvalim vrata..jesi li za? mislim kad ti ne smeta ovo sa sw-om...

daj klinjo oladi

tor 25.05.2003. 14:53

Citiraj:

Originally posted by K82

Malo si zabrijao. Nisam se htio uključivati do sad u ovo ali ga malo prečera. Vidid se da nisi nikad u životu nešto sam smislio i napravio i pokušao prodati. Ne kažem da ja doma imam legalan office ali ni ne zarađujem na njemu. Budi prvo pošten prema sebi pa onda sudi o drugima i njihovim cjenama. A za naš standard nije sigurno kriv microsoft. Ajd smiri malo strasti i razmisli o tome što pričaš.

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 14:56

Kao prvo nisam klinjo i bahat si pun qurac a drugo boli me utoka sto ce dragi nam microsoft izgubit tih 1000 kn...
daj svrtane nisi u pravu i cekaj cekaj..nisi mi odgovorio jel bi dao 4500 kn za office ha? vec sad se mogu kladit koji ces odgovor dat..

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 14:58

Citiraj:

Malo si zabrijao. Nisam se htio uključivati do sad u ovo ali ga malo prečera. Vidid se da nisi nikad u životu nešto sam smislio i napravio i pokušao prodati. Ne kažem da ja doma imam legalan office ali ni ne zarađujem na njemu. Budi prvo pošten prema sebi pa onda sudi o drugima i njihovim cjenama. A za naš standard nije sigurno kriv microsoft. Ajd smiri malo strasti i razmisli o tome što pričaš.

a i ti tor nemoj se uvlacit svrtanu u guzicu zato sto je stariji i ima vise postanih poruka od mene NHF.

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 15:00

i da ja s pomocu kompjutera na zaradjujem za zivot i pogotovo zato nemam legalan softver.

tor 25.05.2003. 15:09

Citiraj:

Originally posted by K82
a i ti tor nemoj se uvlacit svrtanu u guzicu zato sto je stariji i ima vise postanih poruka od mene NHF.
Iz kojeg glupog razloga bi se ja htio uvlačiti svratnu?! Zato što ima više postova od tebe?!?!?!? Daj odi spavat. I ja imam više postova od tebe pa mi se niko ne uvlači. I da kao prvo jesi klinjo:D
I niko tebe ni nije nagovarao da kupiš legalan softver.
Ne kužiš šemu. Zašto radiš toliku razliku između legalnog softvera i recimo npr. auta? I jedno i drugo je proizvod. Jedino ako ideš okolo i kradeš aute onda OK. Onda si čovjek od principa:D

Stipe 25.05.2003. 15:12

Citiraj:

Originally posted by K82
i da ja s pomocu kompjutera na zaradjujem za zivot i pogotovo zato nemam legalan softver.
Mir mir mir niko nije kriv ava ava ava microsoft je krava :D

tor 25.05.2003. 15:18

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Mir mir mir niko nije kriv ava ava ava microsoft je krava :D
:p Dobra.
Ups! sad se uvlačim i tebi:D

>>>KUKY<<< 25.05.2003. 15:26

Citiraj:

Iz kojeg glupog razloga bi se ja htio uvlačiti svratnu?! Zato što ima više postova od tebe?!?!?!? Daj odi spavat. I ja imam više postova od tebe pa mi se niko ne uvlači. I da kao prvo jesi klinjo
Nisam klinjo i sta pizdis oko legalnog kad i sam imas piratski softver.. onda si i ti lopov...kao i 99% lijepe nase.....
ja klinjo.........(pogle avatar)
kraj rasprave.

Lik 25.05.2003. 15:48

ako smo svi lopovi svrtane zakljucaj se! a sigurno si i sam nekom snimio neki film ili mp3 i sta si onda? jedan od nas "lopova" !!!

Lik 25.05.2003. 15:51

a vidim ti u sigu onu finu lite on - ovu przilicu sta ce ona onda?:fuming: ma to ti sigurno snimas legalno napisane tekstove u officeu...

Stipe 25.05.2003. 15:59

Citiraj:

Originally posted by Lik
a vidim ti u sigu onu finu lite on - ovu przilicu sta ce ona onda?:fuming: ma to ti sigurno snimas legalno napisane tekstove u officeu...
Iz ovog ispada da se pržilica kupuje samo za prženje i prodaju MP3 i DivX a ne recimo za Backup ili office texstove.Kakva je ovo urota protiv svrtana :confused:

(Kak se fino uvlačim :p )

LordNitro 25.05.2003. 16:17

k82 nisi u pravu!Ako čovjek zarađuje na officeu onda mu se tih 1000 kn sigurno već isplatilo.

PS.I sigurno se ne uvlačim msvrtanu, neg on puno mudrije zbori od tebe.

greg SE 25.05.2003. 16:51

Citiraj:

Originally posted by K82
Nisam klinjo i sta pizdis oko legalnog kad i sam imas piratski softver.. onda si i ti lopov...kao i 99% lijepe nase.....
kraj rasprave.

evo ja imam orginal windowse ali ipak tvrdim da se neiplati kupovati orginale za kucnu upotrebu
previse je to para, nek si firme kupuju

LordNitro 25.05.2003. 18:01

Citiraj:

Originally posted by K82
kraj rasprave.

Gledam avatar i niš ne vidim!

greg SE 25.05.2003. 19:47

Citiraj:

Originally posted by nitro
Gledam avatar i niš ne vidim!
nije ni bitno, pogledaj info - stariji je od tebe :D

Lik 25.05.2003. 20:25

Glupane ne moj k82 avatar već tor-ov avatar:rambo:

Lik 25.05.2003. 20:26

Citiraj:

k82 nisi u pravu!Ako čovjek zarađuje na officeu onda mu se tih 1000 kn sigurno već isplatilo.

konju office kosta 4500 kn a ne 1000.

Lik 25.05.2003. 20:29

znam hrpu ljudi koji imaju przilicu i NITKO je nije koristio za back-up ili nesto slicno svrtane zar nikad nisi iskopirao neku igru ili pjesme...

Stipe 25.05.2003. 20:42

Citiraj:

Originally posted by Lik
znam hrpu ljudi koji imaju przilicu i NITKO je nije koristio za back-up ili nesto slicno svrtane zar nikad nisi iskopirao neku igru ili pjesme...
E hebiga onda si u lošem društvu ja pržilicu koristim jedino za Back-up i sl.Možda zato što sam čudna biljka :gringo:

LordNitro 25.05.2003. 20:49

Citiraj:

Originally posted by Lik
konju office kosta 4500 kn a ne 1000.
Jebote pogriješio sam.Mislio sam na windowse!

LordNitro 25.05.2003. 20:51

Citiraj:

Originally posted by greg SE
nije ni bitno, pogledaj info - stariji je od tebe :D
Joj, a ti si stariji od njega 17 dana!

LordNitro 25.05.2003. 20:52

Citiraj:

Originally posted by Lik
Glupane ne moj k82 avatar već tor-ov avatar:rambo:
Kako je sad "tvoj" k82 avatar?I za tvoju informaciju ja nisam glup!

LordNitro 25.05.2003. 20:54

Citiraj:

Originally posted by Lik
Ako ćeš pričat o piratluku odi na drugi forum.Tu su samo pošteni ljudi!

msvrtan 25.05.2003. 21:07

Citiraj:

Originally posted by K82
Kao prvo nisam klinjo i bahat si pun qurac a drugo boli me utoka sto ce dragi nam microsoft izgubit tih 1000 kn...
daj svrtane nisi u pravu i cekaj cekaj..nisi mi odgovorio jel bi dao 4500 kn za office ha? vec sad se mogu kladit koji ces odgovor dat..

a kaj je neko tko je rodjen 1984? penzioner? fah idiot?

uostalom ako si i 1960 rodjen moram ti reci da su ti stavovi teski fah idiotizam...

vec sam ti odgovorio na pitanje s officeom...da zaradujem na njemu bih...ja ga ne koristim uopce..a programi koji mi sluze za zaradu su i tako gnu pa nije bed...

msvrtan 25.05.2003. 21:08

Citiraj:

Originally posted by K82
a nakon ovoga sam sve sigurniji da nisi 1984 godiste nego 1989...ako i tako davno...

msvrtan 25.05.2003. 21:10

Citiraj:

Originally posted by K82
kraj rasprave.

da li to znaci da ako su svi oko mene ubojice da i ja mogu ubijati...mislim 99% ljudi oko mene pljacka pa ja ne radim to...da li sam bolji od njih? nisam...samo legnem navecer mirnije savjesti u krevet....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39.