![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja nisam ni htio komentirat na taj post. :)
Evo mali primjer zašto sam to stavio: Recimo da je neko na forumu koji ima podosta kategorija kao recimo: računala,igre,elektronika,fotografija,muzika,politika itd. I sad taj neko prati puno tih podforuma(kategorija) ali zapravo se najbolje razumi u fotografiju i dođe bezveze na auta i vidi anketa i malo čita bezveze i vidi anketica i onda klikne na nešto bezveze i "glasaj". :) |
http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=111757
kad ta doticna bolestina dolazi kod nas? koliko ce kostat? i jel napravljen review te ploce? ima tko link? to izgleda PREDOBRO. imo sam super iskustva s Abitom do sad, pa zato pitam... |
Ploca bi trebala biti vrh ponude Abita i jedna medu boljima za conroe....meni se cini da ce kostat malo manje od 2k kn....jedina mana je sto ima samo 1 PCI slot...steta...
|
Citiraj:
heb'ga, valjda ce bit dobrih ploca. za mjesec dana uzimam novi komp. |
evo konačno nabavio core 2 duo i mogu samo reći da je P5B Deluxe odlična ploča,sve radi kak treba iz prve...E da ak još nekog zanima Raid definitivno bolje radi na Intelu nego na Nforceu,brži je.
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.306.151 i reci mi kakva je zvucna, stize i meni danas ova ploca jedva cekam samo mi ona treba za sastavit konfu.:D :clap: :burn: |
evo konačno i ja doša na svoje!!!
koliko sam ima problema da bi sve proradilo i nakraju glupa grafička kriva :D ploča je do jaja ali zvučna je očajna. Treba spustit ispod cca 75% volume da zvuk nebi u nekim pismama bio čudan(nešto krči) ali sve u svemu ovo letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D |
omg onda cu i ja morat ostavi sb live 24 bit , kazes da je tako losa grr mislio sam da ce bit dobra , nije mi dosla ploca izgleda da tek sutra nhf sutra cu je malo stisnut xD...
|
Citiraj:
|
mwhaa, jel tko procito press release od AW9D-MAX? LOLcina:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I ono najgore: trenutno sam na codegenu od 400W : lol2 : Probat ću sutra jer tek sam danas uspio napravit da radi kako treba |
|
: goood : odlične reze (za default :))...a sad natrag u bios :D
|
moze pitanje? savjet vise. namjeravam piknut conroea kroz koji dan/tjedan. imam Asus P5LD2 SE . e sad tamo pise da podrzava core2duo, na kutiji samo pise dual core intel cpu's. 945 chipset. mislite da ce radit?
e da i sto znaci ovo na stranici sto im pise? "Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor" |
Citiraj:
pa očito je da od te verzije PCB podržava core2 duo pa stoga vidi jel tvoja ta verzija.... |
Da ne otvaram (bespotrebno) novu temu, pošto se tu već spominjala DFI nForce 590 SLi ploča za Core 2 Duo procesore...evo review.
Citiraj:
Izvor: VR-Zone |
dobro izgleda ploca...ima novi tip reg. napajanja, i zgodan polozaj sata konektora...al mislim da ce opet bit grijanja
a nf5 se nije bas iskazao do sad |
da li je netko možda nabavio p5b vulgaris? znate li koja je primjerice kvaliteta komponenti ugrađena u nju u odnosu na p5b de luxe?
sutra idem ganjat mbo, dvoumim se između ds3 i p5b, po cijeni su tu negdje. nekako naginjem asusu... |
evo revjua AW9D-MAX:
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2829 |
Citiraj:
ekipi je oko 450 eos |
dosta dobro zvuci ta maticna nije lose i jos sa beta biosom!!!
|
Samo joj fali jos jedan PCI slot!!!
|
Citiraj:
..da,sta je previse previse :grrr: |
huh...nakon silnog citanja i dalje se nemogu odlucit.
komp kupujem za cca. 3 tjedna. koju maticnu za E6600? nikakav OC ni ekstremizmi. pouzdan, stabilan i hladan rad me zanima. 965 chipset. |
Asus P5B....dalje ne gledaj...
|
Citiraj:
|
ak neces OC, zakaj ne kupis oriđiđi intel??
Intel® DP965LTCK "Lemont", Intel® P965 Express, Core™2 Duo, FSB 1066, dual-ch DDR2 800MHz, PCI Express* x16, IEEE-1394a, 5.1 sound, ATX 869,00 kn itd itd... velik je izbor u autronicu... www.autronic.hr |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |