![]() |
Citiraj:
Nebuš valjda spi*kal četri somića na novu ploču, proc i memu a ostavio 6600??? |
A zašto bi ja mijenjeo karticu (VGA) kad je zadnja igra koju sam pošteno odigrao Tomb Raider Legend išla ko po loju jest da sam stavio zalman i držim je na 15% većem taktu i VPU i VRAM
|
A čuj-ne znam kakav onda napredak očekuješ od jačeg proca?
Jedino ako konfu koristiš za rendanje... Ako se baviš overclockom to je već druga stvar. |
Evo u novoj Sandri 4400+ tuče me za 105% u multimedia benchmarku!
|
Citiraj:
|
Ma meni je najbitnije da mogu recimo istovremeno :pržit dvd,slušati glazbu i bez problema vrtiti ujedno još koju aplikaciju iz MS Officea ili sl.- a da mi ne šteka1
|
Za to ti je dosta i X2 3800+ :beer:
|
Ma nevjerujem takvog sam jednog ugradio u firmi nekom mulcu ali nije baš previše rasturao ni pri instalaciji windowsa možda malo brži nego moj!
|
Citiraj:
A i tu je samo procesor važan, jel :D |
A ima lo tko ovaj 4400+ da kaže iz prve ruke kako fercera?
|
kakve veze ima ovo sa conroe in stock.....:confused:
|
mali OT kad se već spominju dvojezgreni procovi, dal bi se s 3800 X2 mogao kodirat video i igrat neka igra u isto vrijeme (pod uvjetom da ima bar 2GB RAM-a)
|
Ovdje je riječ da li je 4400+ x2 bolje riješenje od dual corea 6300 pa onda ako netko ima 4400 sigurno ja u vezi s ovom temom!
|
Citiraj:
Neš ti teških poslova za proc. Jedini problem je DVD prženje kad se na početku uspori cijeli komp, a tome nema lijeka. Rađe si pređi na Raid 0 |
Citiraj:
A ako uzmes 4400+ ne moras mijenjat ni plocu, ni ram... |
Istina je ,već imam ovaj brzi RAM , samo ove ploče za 939 me živciraju,ustvari najviše grijanje NB, grije se više od CPU-a, a evo ovu Abit sam uzeo prije 3 mjeseca i onaj ventilatorčić je već prolupao pa sam ga morao podmazivati!(skidanje,gnjavaža)!
|
Citiraj:
Pa 4x512 na 400 MHz Mislim da nemoram ni naglasavati u kojoj situaciji je komp bio ugodniji za rad :) |
Ha ha naravno 2*512 500
|
Ne nego 4*512...
|
@Mrki
ROFL |
Ma za što to trebaš 2Gb osim za video obradu!
|
VMware? Photoshop? Novije igre?
|
Koje igre imaju preporuku za 2GB rama
|
probaj zaigrat bilo koju noviju zahtjevniju igru(tipa Quake,battlefiel 2,B&W2,Oblivion) sa jednom i dvi gige rama pa ćeš vidit o čemu ti pričaju. ;)
|
Citiraj:
|
e6300 možda je u rangu 4400+ i 4600+ x2, ali tu nitko ne spominje overclock...
a meni se nekak čini da bi 6300 mogli biti jako, jako dobri overclockeri...onaj ko ce imati matičnu koja može potegnuti 500 fsb, mislim da mu 100% overclock ne gine...:cool: pa ti onda usporedi e6300@3500mhz sa bilo kojim amd-om...u bilo kojem testu...;) a proc dođe "samo" 1500kn...: goood : |
Ma Oblivion mi ide sasvim ok, jedino bi volio imati neku mrak grafu za future efect za Tomb Raider Legend ali dati više od 200€ za vga mi nije više prihvatljivo jer za tu lovu npr ubodeš ps2 koja možemo loijepo koristiti.
|
meni je komp uvijek bio puno bolji od konzole. Grafikom najviše. Nije da sam se nagleda Xboxa 360 ali PS2 je brate mili grafikom sranje. :)
|
A stari moj ps2 nije baš tako loš, imam wireles kontrolore grafika je solidna tako da conroe ili amd imaju naravno veliku prednost za sve ali igre su ok in konzolama!
|
Citiraj:
Mrki, NHF, ali postaješ već malo dosadan. Ako imaš para za promijenit ploču, proc i rame, onda definitivno uzmi E6300, nema tu neke rasprave. Ako ti se neda/nemaš para za mijenjat ploču i rame, onda uzmi 4400+, ali nemoj očekivati neko drastično povećanje performansi, osim ako imaš fetiš na superPI-e i sl. gluposti. IMHO, nemoj ništa kupovat nego spiskaj te pare na žene, drogu i alkohol. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12. |