![]() |
uzmi P5WDH
ako oces usparat uzmi infinity 975 i tocka |
Citiraj:
|
ne gledaj ništa što ne podržava conroiće... osim ako ju misliš baciti za godinu - dvije dana kad budeš htio conroe-a ubost...
|
znaci p5w dh je the best of the best :)
|
Citiraj:
jep ;) |
da ne otvaram novi post za ovo pitabje pa da vas pitam dok ste tu R@Z3R i Broken Arrow:
dli je ovo dobar proc za 1300 naravno za tu maticnu: https://shop.msan.hr/kupac/default.a...mp=00001782e5a |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma i tak i tak češ ga sigurno dići na minimum 4ghz...
a na to idu svi iz 9xx serije pa ti je najbolje zet 930 koji radi tvornički na okruglih 3ghz |
pa ovaj mi je tvorbicki na 3.2 tak da mi to vise od :))
|
pa ako neš klokat onda idi na 940...
|
ok, ja vise volim imati prirodno :)
|
imam ja p5w dh već neko vrijeme (čim se pjavila u hr :D )i mogu potvrditi da je odlična ploča
išao sam na kombinaciju te ploče i najslabijeg celerona (dok ne iziđe conroe) tako da nemogu pričati o nekim OC mogućnostima, no prvi dojmovi su za 5 i da ova ploča koju imaju u linksu ima i daljinac i wi-fi i 3 sata kontrolera (!) i hrpu ostalih pizdarija koje nikada nećete iskoristiti :D :D |
Citiraj:
kak misliš da se malo modificira? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
onda,jel to prva intelica koja nudi OC mogucnost?
|
jest...makar sve vise i vise gledam ovu gigabyte 965-dq6...il tka nes slicno..uglavnom TO je mrcina od ploce...nejde mozda na 400;) al na 380 ide:D
da se razmemo to je navodno slabiji chipset |
koja bu najjeftinija ,ta bu moja + e6300 ili 6600
|
imajte na umu da je množitelj najslabijeg conroe-a (x6300) x7...
x6600 ima multi x9...itd... dakle, za max clock vam treba poča koja ide minimalno 400mhz, MINIMALNO!!! dfi infinitiy za sada otpada, intelove xbx idu preko 400 bez beda isto kao i asusice p5w dh... kako ce ici ploče sa 965 čipsetom, to ćemo još vidjeti... |
ima u hgu Abitica 1200kn 965x
|
jedva cekam taj conroeic :D moja je asusica p5w dh i ako ostane $$ onda E6600, inace E6400 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ima cak jedan screenshot te ploče na 500 FSB...tak da...: goood : |
jer mi je intelova ploca prihvatljiva zbog nize cijene od konkurentskih (asus p5w) kod nas
...znaci isplati se uzet tu stvar? ..e da jos samo pitanje...od koje revizije ova ploca podrzava conroe? jer sam cuo da one starije ne podrzavaju... |
Citiraj:
s tim da se revizije 302 i 303 mogu (zapravo moraju) modati da bi podržavale conroe... |
Pa ova abit ab9 uopce nije losa tj. p965x ne zaostaje tolko za 975x? a ipak je jeftinija nekih 600kn od P5W DH...
|
jeli ova ploca bolj od p5w dh deluxe
https://shop.msan.hr/kupac/default.a...mp=00001789af9 koja je razlka između P5W DH DELUXE i P5W DH DELUXE/WiFi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |