![]() |
Citiraj:
decadance \m/ |
Citiraj:
Ma cijeli album je odličan. Kad sam ga nabavil jedno par desetak puta se odvrtel na repeat-u. Samo čekem nekog recenzenta da veli kak je i u ovom nastavku soundtrack podbacil. Joj.... |
Ja cu debelo razmisliti o igri, samo zato jer je radi ea :rambo:
|
Citiraj:
bite ce da su promjenili . a jebga :D |
Citiraj:
|
onda jos bolje :) \m/
|
pise na gamespotu :
ARTIST / SONG Avenged Sevenfold / Blinded In Chains Bullet For My Valentine / Hand of Blood Celldweller feat. Styles of Beyond / Shapeshifter Celldweller / One Good Reason Dieselboy + Kaos / Barrier Break Disturbed / Decadence DJ Spooky and Dave Lombardo feat. Chuck D / B-Side Wins Again Evol Intent, Mayhem & Thinktank / Broken Sword Hush / Fired Up Hyper / We Control Ils / Feed The Addiction Jamiroquai / Feels Just Like It Should (Timo Maas Remix) Juvenile / Sets Go Up Lupe Fiasco / Tilted Mastodon / Blood And Thunder Rock / I Am Rock Static-X / Skinnyman Stratus / You Must Follow (Evol Intent VIP) Styles of Beyond / Nine Thou (Superstars Remix) Suni Clay / In A Hood Near You The P$C / Do Ya Thang The Perceptionists / Let’s Move The Prodigy / You’ll Be Under My Wheels The Roots and BT / Tao of The Machine (Scott Humphrey’s Remix) |
Prokleti bili, stvarno su deli samo jednu pjesmu...budale...
|
inace . ja jos uvjekl imam problema sa sovojom konfom pa tako i kod ove igre
vozi mi u 35 fps a zna i dosta cesto pasti jel zacukava i to u 1024 . procito sam na ofical stranici da prvi put kad se igra instalira , ona sama podesava najbolje detalje za najbolje igranje . e pa meni je smjestio rezu 800X600 i skoro low detalje . svasta neznam sta da radim , nesto me u konfi cjelo vrijeme gusi . neznam sta da vise radim kaze jedan lik na guru3d-u: Ok i take everything back, just played the demo and it looks amazing, it even plays better than NFSU2, i am pulling 40-50fps at 1280x960 with 4X AA and 8X AF !!!!!!! a konfa mu je : Processor: P4 2.4C @ 3.2 5:4 FSB267 Operating System: WinXP PRO SP2 Mobo: ABIT IC7-G | Cooler Master Stacker super tower :D RAM: 2x512 Twinmoss UTT PC3200 Video: MSI NX6800 unlocked 16/6 | 400/860 Storage: WD 74gig Raptor + Maxtor 80gig S-ATA Audio: Audigy 2 Platinum & Cambridge Soundworks DTT2500 neznam kud ovo vise vodi. |
Ja još svoj komp slažem (još se kupuju dijelovi), ali kad ga složim mislim da bu igra delala bez problema......ovaj nadam se da bude.:D
Pa ni vrag da ti na 6800 ne dela kak spada. |
pa nemogu ni ja vjerovat . eto , neznam sta da radim . isti mi je bog i sa q4 i svim igrama
nesto nevalja , a neznam sta . trebalo bi sve ic ko po loju, i jos je grafa otkljucana . a jos vise me zabrinjava sto u 3d marku imam ok rezultat (bar mislim ) -4200. inace , probao sam brdo drivera i sa svakim isto |
Radi na 6800 skoro na full detaljima, a radit ce i na slabijim karticama. Kao sta vidis athta ima 9550 i radi mu normalno.
|
pa ja neznam onda ko je ovje lud . bit ce da je komp
ja igram skoro sve na high, 1024 i iskljucenim vsync-om i ide mi u 35 a zna cukat dosta pa pada i na 25 a dogadja se jos jedna cudna pojava: kad udjem u meni prvi put kad startam igru sve je ok (45fps ) i onda odvozim utrku -dvije i kad se vratim u pocetni meni sve steka (20 fps ) . cudno :D a zna nekad kad malo duze vozim framerate samo opat u pola trke drasticno i sve je sporo , pa se opet digne pa opet padne i onda ostane tako stalno |
probo sam sad opet igrat
jos gore . igro sam 2-3 minute io ondjednom je zastekalo a kroz zvucnike se culo visoko zujanje . mogo sam samo resetirat |
Brijem da si ti od svog tog silnom mjenjanja driajvera i ostalog sje... cijele windowse...:smoke:
Ako mos, probaj lagani format c: i sve ostalo sto slijedi (reinstall win) |
e kunem ti se prijatleju da nije to
prije 2 (rijecima : DVA) dana sam formatiro c i instaliro nove , drugacije windowse nego sto sam prije ima i druge drajvere za sve i opet sve po starom . reinstaliro sam win vec par puta i formatiro nije u drajverima 100 % . nesto me od komponenta bas koci . a imam filing da je maticna il nesto .nemogu nijednu igru normlano igrat da mi ne cuka , resetirava se komp , pada fps i događaju se jos gomila cudnih neobjasnjivih stvari od toga svega cu skrenut kako mi se cini a da stvar bude jos gora necu imat dosta vremena ni kune u djepu da kupim mbo . |
Matična bi mogla.......dobar je čipset, ali proizvođač......
|
ma mislim da mi je mozda zadnja sansa metnut nove biose od maticne (neznam jel uopce postoje novi ) al ni to ne namjeravam posto imam lose iskustvo stime :D
|
Citiraj:
http://img295.imageshack.us/img295/6...45065ta.th.jpg |
hmmmm.
proc mi se ne pregrijava jel je hladnjak vjecno hladan ko led , hard isto . a grafa mi je poslje igranja oko 60-65 |
sad sam probo hladit grafu sa malim kucnim ventom i bila je hladnija za 5-6 stupnjeva (54poslje igranja ) al su se iste stvari desavale
|
Probaj sa novijim biosom. Ja sam imal neku matsonic ploču pa se znalo resetirat kad sam spojil nekaj na usb, a nakon upgradea biosa je bilo ok
|
problem je da neznam koju verziju biosa imam , a i neznam kako updateat novi , trazio sam sve zivo i nigdje naso postupak a i na siteu od pc chipsa je jedan jedini za skinut
|
Na kraju te stranice imas opis u slikama step by step kako flashati
evoPcchips A koji bios imas provjeri sa npr. Everestom |
hvala rista, neznam kak to nisam zmjetio :D
evo metnuo sam nove biose al opet ista pjesma po starome . u igri mi zna svako malo hard zarostat na tren pa tako i cukne . a i fps mi je opet mali . ide u 35 fps (osim kad hard zarosta pa padne jako , pa opet vrati) a na zahtjevnijim djelovima 23-25 |
mislim da je to sve do ploce .
sumnjam da nesto sa grafom nevalja . nemam ni kod koga probat na slicnoj konfi |
sad sam instaliro full verziju i nemorma ni spominjat da mi jos gore radi :D
ima neka dobra dusica za posudit 754 plocu dok ne kupim novu :( ps. u 800X600 mi igra ide u istom framerateu ko i u 1024 al mi vise ne zastekava (skoro :D ) i poslje odvozene voznje main menu ne steka i neide sporo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:18. |