![]() |
Možda će ga izbaciti ili totalno oklaštriti. Da barem bude lightweight kao Sonyjeva inačica.
Al ni to nije problem, samo neka maknu usranu bijelu boju iz settingsa... |
Citiraj:
Da netko stavi AOSP, mislim da bi mob letio i to počevši od starog S4 pa nadalje. |
Citiraj:
|
Ovo me podsjeća na onu priču iz nekog vrtića u Sloveniji kad su roditelji rekli da se neka tu i tamo prolufta prostorija u kojoj su djeca, da nije suh zrak zbog radijatora te da će djeca biti zdravija.
Tetama u vrtiću je u interesu da djeca ne budu zdravija nego bolesnija tako da ih je manje u vrtiću. A cijena je ista :) Tako i ovo sa Samsungovim Androidom. Bolje napraviti manje za jednako puno novaca :D |
Ljudi sam ja lud ili s6 edge je totalni srot...napokon fa se docepao u ruci i testirao..pa taj zaslon rub je proljev..uzeo bih prije s6 bez razmisljanja...
|
Nisi, nisi. Meni se ne svidja ni koncept ni izvedba. Na tim rubovima su stalno refleksije i zeleni/zuti tint jer se gleda pod kutem. Ostavlja totalno jeftin dojam zbog toga, za razliku od S6 koji je vise classy i ne kvari inace vrlo dobar display.
|
cisti ignore, hvala, pozdrav!
|
Citiraj:
|
Pa i ne baš na duge staze...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.nextpowerup.com/news/2479...and-galaxy-s4/
Eto, jos jedna kajla, pa stvarno su dno dna :) Ajd za s4 kolko toliko ali note 3 da nece dobiti 6.0 e to mi nije jasno... |
Citiraj:
|
Touchwiz na Note seriji je nešto drugo za razliku od ostalih Samsunga modela.
Na prvu se učini da je Z1 brža od Notea 3, ali to je zato što su animacije ubrzane. U opciji za razvojne programere isključiš ili ubrzaš animaciju i rade isto. A na Noteu sustav star gotovo 8 mjeseci, s memorijskom od 32gb unutra i memorijom popunjenom više od 80%, dakle na njemu je oko 50gb. |
Pojavile se i prve procjene cijene S7 serije
http://www.sammobile.com/2016/01/05/...zes-confirmed/ Kao i specifikacije verzije sa SD820 čipsetom http://www.nowhereelse.fr/samsung-ga...antutu-111846/ |
jel se da naci jos negdje genuine samsung extended battery kit black 3500mAh za galaxy s5?..
po ebayu i amazonu je svagdje discontinued..bar ono sto sam ja vidio |
Kakve se cijene mogu ocekivati za s7 u pretplatama, iste kao sto su trenutno za s6 ili ce biti više? Mislim odustati od ajfona, bezobrazno koliko kostaju sada.. Sacekao bih ako ce cijene biti kao od s6 a ako ce biti vece, i s6 je dobar mob..
|
Ako će telekomi biti dosljedni sebi, S7 će biti skuplji cca 10-15% u pretplati jer je tako bio svaki novi S model u odnosu na prethodnog.
|
Žena i sestra hoće samsunga (za drugo neće i ne žele čuti), pa me zanima za oko 1k kn, ima li štogod bolje od A3 (njuška, novo).
Namjena klasična ženska; pozivi, puno poruka, slike i sebičnjaci, multimedija... |
S obzirom da je u pitanju novo, onda je tu definitivno A3 kao što si i naveo. Ostali modeli od oko 1000 imaju manji RAM/ROM, i lošije kamere.
|
Ovaj A3 izgleda zanimljivo samo da nema TW na njemu.
|
Evo nakon mjesec dana koristenja S6 vec su mi se pojavili obrisi tipkovnice na ekranu :wtf2: stvar je u tome da sam bas pazio da mi ne bude stalno isti sadrzaj na ekranu i osvjetljenje je uvijek bilo na 20-30% i na auto. Kako je moguce da ekran vec ima burn in? Da li jos netko ima slican problem?
|
Citiraj:
|
Ajaooo sada kad ovo Rista vidi :)
|
Kako vratiti stock recovery na Note 4?
Trenutno imam TWRP a izgleda da ću možda morati nositi uređaj na reklamaciju. Nisam flashao drugi rom, official je gore. |
Citiraj:
@keks, jedino sto je cudno je da se dogodilo u tako kratkom vremenu s takvim nacinom koristenja. Jesi siguran da nisu privremeni obrisi? Ja sam znao imati povremeno retention, a jedino se status bar bas bio zapekao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A za AMOLED vs IPS - samo onaj tko nije gledao u zadnju generaciju AMOLED ekrana može tvrditi da je IPS dobar. |
Citiraj:
|
Jel zna netko tj jel ima gdje na netu koje baterije pašu na koji mobitel, naručio bih s ebay-a za Samsung Galaxy mini GT6500D, a ne znam jel pašu od drugih verzija, mini young sam probao i paše.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |