![]() |
Pokrenuo s posla 3d mark doma nekih 7-8 puta
Rezultat grafike je za cca 100 veći - 8754 vs 86xx GPU se zagrijava za cca 2 stupnja manje u odnosu na non omega drivere Još ću probat u igrama kasnije |
Citiraj:
|
na gigabyte r9 280x windforce, nemam više 5850
|
a jel se kome dešava da sa 14.9 driverima monitor ode u standby nakon x vremena, kod mene slozeno 10 min.. i ne mogu ga probudit.. vidi se neko pozadinsko svijetlo (crno sve) i to je to.. moram ga ili rebutat ili ga zahebem pa ga preko tipkovnice bacim u standby i vratim u žive. Pošto imam SSD pa to ide brzo. Ali me nervira
Grafa Ati XFX 7850 1GB |
Oće to, probaj ove omega nove drivere, piše da su to riješili.
|
mislis na ovo 14.11.2 Beta >>> omega ?
Ili je omega ono što je nekad bilo non-offical za ati kartice.. malo sam prestao to pratit, paaaa |
Imaš na prošloj stranici link, a i ispod ove teme je netko već otvorio temu s tim. 14.12 Omega piše.
|
ja s omegom nemam više takvih problema
o porastu perfomansi nebih znao, jer mi nije ta konfa za gejmanje, nit bi radile baš nove igre |
Citiraj:
Citiraj:
Inače ne stavljam CCC, tako da nikad ne bih ni skužio u čemu je problem. |
Citiraj:
uopće ne vidim razliku između 6400 i 6500 |
I meni je bilo automatski na 6400K. Postavke na monitoru su na 6500K, a spojen je preko HDMI/DVI kabla.
Tu razliku neces skuziti na svakom monitoru, a u tome i je "problem". E sad, jel to mora bit tak vidljivo ili ne, nemam pojma. Probao sam pomicat skalu od 6300 do 6700K i vide se razlike, ali samo na sivoj podlozi koja je onda crvenkasta. Citao sam sad malo o tome i identican problem je bio kod svih sa crvenkastom slikom. U kombinaciji sa nekim drugim monitorima je problem nestao, a s nekima je bilo isto (default na 6400K, jel). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |