![]() |
Citiraj:
Najgore od svega na mantle hainan resort radi najbolje, a ostale mape lošije, a s mantle suprotno. No s 14.1. mo je puno bolji usage, i fps i na dx 11 |
Ja neam pojma što se ovdje događa. Instalirao driver, i baš me zanimao taj BF4 (SP), odaberem Mantle API, resetam igru. I ulazim nazad, sve izgleda šugavo i vrti se oko 30 fps. A inače je maxed out manje više lockano na 60fps uz neke oscilacije pri ljutoj akciji.
Idem još malo pročačkat. O_o |
Piše da je optimizirano trenutno SAMO za 290(x) i 260 seriju.
Na ostalim grafama se može uključit ali očekujte ogromno trzanje. U kasnijim patchevima će se optimizirat ostale grafe |
Citiraj:
Uključim lepo, očekujem čudesa, nabrijem se, kad ono kifla :D |
Nadam se da ste procitali ovaj dio :D
Citiraj:
|
Treba iskljucit i HD4000 IGPove i iskljucit MSI OSD. CF ne radi i driver nije dobar za minere.
|
Citiraj:
|
Kad uopce planiraju support za ostatak GCN arhitekture? Na onom clanku sam vidio da su vrtili i na 7970 (25% poboljsanja) pa sam zabrio da ce mi odmah radit :D
|
Ne zna se kad. Većina ljudi ima poboljšanja, ali i trzanja (ljudi koji nemaju 290 seriju)
http://www.reddit.com/r/battlefield_...d_impressions/ |
14.1 beta
http://support.amd.com/en-us/kb-arti...dows-beta.aspx
Current driver MUST be uninstalled before updating to AMD Catalyst™ 14.1 Beta driver. |
Citiraj:
skidam im kapu svima premasili su sami sebe |
Ne znam kaj ocekujete od grafi za koje pise da jos nisu podrzane. Doci ce i one na rad a do tad ne treba ic bas glavom kroz zid..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja odigrao jedan Golmund sa 64 igrača sa Mantleom uključenim.Fps je konstantno bio zakucan na 60, čak i pri najvećoj akciji !
Stvarno vrhunski. Iako svakih par minuta igra masivno zatrza i pojavi se cpu spike. Kad optimiziraju za moju 7870 će bit odlično. |
Citiraj:
jedino šta sada igra guta skoro pa 3gb grafičke memorije klik |
Ha neznam kakve su ti video postavke, možda je i do toga. Znam samo da mi više ne pada ispod 60, a prije je znalo
Meni je sve na low osim MESH na ultra. 1200p reza, FOV 80 |
Citiraj:
inače igram na 1920*1200,a grafička je na 1100/1700 evo fraps log najlošiji
bolji na silk road
|
Citiraj:
Koliko je to stabilno u tebe pogotovo sa tih 1700Mhz?,hlađenje stock ili? |
Citiraj:
Njegova mema fakat fino ide :) Sad mi je špica postalo undervoltat GPU, za manje zahtjevne igre ga držim na 1000mhz i 1,02V. Max temp je 53 *C uz 1300 rpm :) |
To je maskimum za vecinu 7950. Tvoja je vapor-X koja vjerojatno ima Hynix memorija pa ide vise ali jeftiniji modeli cesto imaju dosta slabiju memoriju.
|
Citiraj:
vidiš koje su temperature,samo preko ljeta idu nešto preko 70 ali ništa strašno edit:ja nevidim razliku između dx i mantlea,možda kasnije bude veća kad se to ispolira,sa BF je sve moguće:D |
Citiraj:
pa koliko znam one referente hd7950 šta su bile sa jednim hladnjakom su jako dobre za oc samo kaj su bučne i slabo hlade |
haha istina i ja vecinu igara na stock :),ali to je definitivno dijamantan primjerak !7950 beast mode:D neg jel ima ko kakvih problema/rusenja/ u igrama,programima sa ovim drajverom nevezano za BF4 i mantle?
|
Citiraj:
koliko vidim sve ostalo radi normalno |
Citiraj:
Elpida čipovi se u pravilu malo lošije clockaju. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
odgovor devsa od prije nekoliko dana |
Em sta nece optimizirat WoT za vise jezgri, nego ni CF nemaju u planu (nisan gleda kakva je situacija sa SLI). :S
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |