![]() |
Citiraj:
isprobano ha?:D :beer: e da danas sutra te nazovem!!!(konacno ha) |
jeftino, jeftino : nono : :D
|
ajd da jecreko cevape uz pivo ali ovak :rolleyes: :D :D
|
@ bude
hm...dobro, iako nisam aludirao odma na tebe... |
ma meni je koja piva bar 3-4 litrice :p
|
bude, prvo spoliraj a onda 3-4 litre u sebe, da ne bi bilo nismo znali...
i da, u tebe ne stane 4 litre pa ni da si pikas u zilu:D |
...mene zanima nest u vezi tt-a
vidim da je opako visok i opako tezak sto znaci (sa strane fizike) da vrsi velik moment na proc...pa me zanima posto ima veliku tendenciju zakretanja i ´cupanja´ socketa jel to sigurno stavljat na s.A (da ne sjebe jezgru) mislim mali trzaj kucista i ode sve u k...c a vidim da se moze i kopcat tj. ne trebas imat rupe oko socketa pa ako se tako montira brijem da ti drobljenje one plocice na jezgri ne gine.... mislim cooler ima vise od 800g samo me to zanima jel itko na to obracao paznju....ako sam u krivu my bad! |
finovi su od aluminija, tako da je najveći dio mase u bazi heatsinka, tako da vjerojatno nije neki strašan moment na socketu...doduše to NE znači da možeš lupat kućištem okolo!
|
Masni: Koji od ta 4 coolera koja bute testirali staneju na socket 939 bez da se treba nesto šrafat i skidat s soketa,jer imam Msi k8n neo2 i nebi htel nikaj odljepivat nego zamjenit BOX cooler s nekim drugim hladnjakom koji se isto stavlja kao box cooler?
|
Kod montiranja XP120 treba zamjeniti plastični držač coolera na ploči. Tako da XP120 otpada po kriteriju jednostavnosti zamjene.
|
XP120 stane na Neo2, ali coolere tipa silecera na grafi mozes zaboravit, jer nema puno mjesta izmedju TR i grafe.
http://img299.echo.cx/img299/4789/re...sc000047rf.jpg Ja sam uspio stavit VF-700AlCu, nista vise od toga ne stane. Ali barem imam aktivno hladjenje mem. http://img299.echo.cx/img299/3856/re...sc000037qn.jpg |
Citiraj:
a za ove ostale, mislim da se se montiraju dirket na plocu, u rupe oko socketa... |
Bum ipak pricekal kad istestirate hladnjake,a onu plastiku iza soketa neču skidat jer onda gubim garanciju.
|
Plastiku ne moras skidat, samo koristis krace sarafe koji dolaze sa TR-om.
|
http://www.behardware.com/articles/568/page31.html
btw ja imam freezera 7 i nije baš nešto...hladi mrvicu bolje od stock coolera a tiši je samo u load modu..u idle modu je glasniji od intelovog stock-a (sa uključenim fan controlom) |
Bleki mores malo bolje objasnit kak se to stavlja Thermalright i bacit koju sliku socketa svog?
|
na thermalright stranici piše: K8N Neo2 Platinum Not Compatible (caps mechanically obstruct pipe.)
Šta to znači? |
1 privitaka
Pogledaj ovo i sve ce ti biti jasno
|
1 privitaka
Evo iz drugog kuta
|
1 privitaka
Hvala na slikama! mozes jos samo dati sliku gde se i vidi zalman vf-700cu na grafičkoj jer ga i ja imam na 6600gt.
I mozes reci gde ide ova crna plastika na sliki. |
1 privitaka
evo
|
1 privitaka
Citiraj:
Evo slika sa zalmanom |
Citiraj:
|
@netko
nije me dugo bilo, a vidim da ste jos 5 strana ispisali. Ja garantiram da ide na svaku plocu kaj ima mounthole-ove a da je socket A zbog dodatnog djela koje ne prelati ni 1/4 cm preko proca tako da nema frke ako imate hrpu kondica blizu njega. Mislim da kaj se tice pomicanja kompa nebi trebalo biti frke, a ako ide u auto samo ga treba polegnut na bok i to je to. Citiraj:
Citiraj:
|
Kolko sam ja videl po netu cini mi se da je thermalright XP 90C najbolji hladnjak.
Moze mi ko reci dal se on isto montira na ploču kao i thermalright XP120. Dal se mora skidat ona zadnja plastika iza socketa ili ne? Imam MSI K8N Neo2 |
Citiraj:
Naravno da su spojeni preko potenciometara, nisam lud da ih slusam na 12v. Ali, napominjem jos jednom u novom redu: ALI !!!! Na vise mjesta na netu sam u recenzijama novijih TT kucista sa kojima u pravilu dodje bar jedan 120mm vent - i to bas takav crni sa narancastim propelerom kakav je na cooleru koji je tema ovog threada - svi su bili iznenadjeni tisinom. Siguran sam da nije necujan, ali ako se vec toliko ekipe iznenadilo malom razinom buke, ne vidim zasto to ne bi bilo moguce. Ali ja svoja 4 svjetleca NE DAM!!! :clap: |
Citiraj:
|
Ajde bre organizujte se i dajte vise te tesove!!!
Please ukljucite neke extreme varijante tipa 2V+ za jezgro i slicno pa da vidim sta se desava. A probajte da nadjete i kako se moduje Hyper6 za Athlone pa i to ubacite.... E to bi bio test. I nikako ne zaboravite SP-97!!! |
Kad će više?
Oće li to ubrzo?
Slažem si konfu pa da znam koji cooler da zemem P.S.Dajem 10kn ili ti :beer: na TT-a |
jel stane Big Typhoon na msi k8n neo2 platinum. iman 6800 pa neznam oce li gafa smetat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:24. |