![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Eto, da budem shvaćen: :rolleyes: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: Nastavak humora sine. Kupio prije mjesec dana 2 kile, skoro ponestalo. Omg, sad ja moram editirati da budem shvaćen :rolleyes: :nono: |
Citiraj:
Humor sine. Kupi ga na ebayu :p |
Prekočio nekoliko giveawaya, i sada ponovo ovaj odigra (dobro bi došla grafika). Sritno svima ;)
|
done:)
|
Citiraj:
|
a nagradna igra naprimjer?
|
Po meni nagradne igre skoro uvijek impliciraju neki trošak s igračeve strane, dok to ovdje nije slučaj... Ovo je jednostavno GIV OVEJ :D
|
Radodajka :D
Ne mora se uvijek sve prevodit. U politici je postalo popularno koristiti strano upakirano u domaće, pa tako neko osjeća "atak na svoju osobnost" i druge laprdije. Nebitno kako se zove, kad se dijeli grafa. Baš vas ima kenjaca :D |
pa taj "trošak" bi bilo -pronalazak pravog/pravih odgovora ,ne?
znači imaš uvjet za igranje ,nagradu (jednu ili više njih) i potecijalne dobitnike ili dobitnika - nagradna igra jelte... |
Citiraj:
|
Nagradna igra i giveaway zakonski gledano nije isto, svi zaboravljate da je PCE firma ;)
U slučaju organiziranja nagradne igre, to se mora prijaviti državi, platiti porez i tko zna što još. Ovo je jednostavno hardver "za dati" forumašima :D I ovo gore je dobro napisano, nebitno što je dok se dijeli. Ne morate sad od ove teme napraviti redaljku s postovima ;) |
Citiraj:
Znam da su šanse da dobijem grafu nikakve, al ak ju dobijem, ne znam kak ću ju pokrenut, trebam cijeli komp novi... :lol2: Dragi bi profitirao vjerojatno... |
Citiraj:
bitno da se nekaj dijeli :D |
predlazem da se picajzle odmah iskljuce iz izvlacenja :p
|
nisam nista lose mislio niti htio zapocet nepotrebnu raspravu, samo eto nekoristenje ili nepoznavanje vlastitog jezika djeluje neozbiljno...:chears:
|
A korištenje riječi tipa "brzoglas" je ozbiljno?
Opusti se i uživaj. Ovo je pcekspert forum, a ne forum Matice Hrvatske :). |
Jos malo, jos malo i stize mi nova graficka! Pitao sam vidovitog Milana i rekao mi da cu dobit neocekivani dobitak! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedna mi je istekla prije mjesec-dva :) , a drugu još čekam :D |
gaggo, ne vjeruj milanu, i on je isto poslao mail :D
|
On je, al nije zubic vila! http://www.pohrani.com/f/46/GR/1fNiE...ess-smiley.jpghttp://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CC8Q9QEwBA
|
jel to onaj vidoviti milan sta mu broj pocinje s 060 ? ;)
|
iii kreso?? da cujemo ? :D
|
Nestrpljivi smo :D, jer grafa je ipak mrak :D
|
De reci dal sam dobio, ak nisam, da idem silovat milana i prebit zubic vilu, a moze i obrnuto! :D
|
Tko dobije, bit će sretan i ako se objavi sutra. Šta ste nestrpljivi? :D
Usput, sretan Uskrs svima. |
Bit ce sretnih i nesretnih, al neka najsretniji dobije i uziva u novoj grafickoj! :beer:
takodjer sretan Uskrs svima! :chears: |
Ajde ajde, tko je lucky B'Stard?:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |